Monna
Monna

Kiloakaan ei oo tippunut!

Tiedättekö mitä? Reilu pari kuukautta on nyt takana tätä mun projektiani ja YHTÄÄN KILOA EI OO TIPPUNUT!! 😀 Mun mielestä tää on ihan huippu hyvä esimerkki siitä, että aina ei kannata sitä vaakaa tuijottaa! Mun kropassa on tapahtunut muutoksia parin kuukauden aikana, voimatasot on kasvaneet ja kroppa on ”timmiytynyt”. Mä oon tavallaan jo saavuttanut sen, mitä halusinkin tältä projektilta: parempaa oloa, terveempää minää! 🙂

Mä päätin heti alkuun, että en aio tuijottaa vaakaa joka päivä ja viikko, koska tiesin sen ettei kehonkoostumuksen muutos näy vaa’assa. Toki jos lähtöpainoa olis ollut runsaammin, olis varmasti myös kiloja tipahdellut muutamat tässä matkan aikana. Nyt on kuitenkin tapahtunut se mitä toivoinkin; peilistä mua vastaan katselee timmimpi kroppa, hymyilevämpi nainen, turvotus on poissa ja ne ainaiset vatsakivut väärien raaka-aineiden vuoksi!

Tällä viikolla ehdin salille vaan kaksi kertaa ja kerran tein porrastreenin ystävieni kanssa. Mun mielestä on myös tosi hyvä muistaa, että jos jollain viikolla ei ehdi treenata niin montaa kertaa kuin olisi halunnut, ei se oo minkään ”loppu”. Sitten taas seuraavalla viikolla voi yrittää sumplia aikataulujen kanssa paremmin.

Mä päätin nyt myös, että teen paluun valmennushommiin! 😀 Oon ihan fiiliksissä tästä! Yksilövalmennus on tuntunut pitkään siltä, että sitä en halua tehdä. Mutta nyt mulla alkaa 4.joulukuuta pienryhmä!! Sinne on ilmoittautuminen käynnissä ja vaan 6 mahtuu mukaan! Ensimmäiset kolme paikkaa täyttyi heti, joten kandee olla aika nopea jos haluaa mukaan! Treenit pidetään aina tiistaisin klo 16.45 Helsingissä (pääosin Kisahallilla) ja valmennukseen kuuluu siis paljon muutakin kuin vain treenit! Käy lukemassa siitä lisää TÄSTÄ jos kiinnostuit!

Lokakuu on startannu ja mulla on ihana fiilis! Lokakuu on mun yks lempparikuukausista ja hyvä energia on yllä! 🙂 Ajattelin, että voisin tässä vielä ennen lomalle lähtöä kuvata teille taas yhden päivän ruokapäiväkirjan videomuodossa, kun siitä tykättiin viimeksikin niin paljon. Oisko teillä toiveita sen suhteen? Mitä haluaisitte siihen lisää verrattuna edelliseen? Sen voi muuten katsoa TÄSTÄ jos ei oo vielä katsonut. 🙂

Hei muuten! Mä pidän tänään (tiistaina 2.lokakuuta) klo 20.30 LIVEN mun IG:ssä. Aiheena on äitien omat kokemukset äitiyden tuomista haasteista. Käsittelen niitä livessä nimettöminä. Jos haluat, laita tähän postaukseen sun kokemus niin se ehkä vielä ehtii mukaan! On tullut tosi rohkeitakin kokemuksia mm. seksistä ja siitä kun äiti on sairas – miten jaksaa arkea ja mitä jos sitä seksielämää ei ole?

Ei muuta kun hilirimpsis ja hauskaa tiistain jatkoa kaikille! 🙂

Lue myös: Ekat vertailukuvat! ja Lihaskuntotestien tulokset!

Kommentit (11)

 1. Heidi

  Mulla äitiyden ehkä suurin haaste on ollut yksinäisyys.
  Raskausaikana menetin kaksi tärkeää ystävää, kolmannen menetin pian esikoisen syntymän jälkeen, vaikka olimme samassa elämäntilanteessa.
  Kun esikoinen oli 3kk muutimme toiselle paikkakunnalle, josta ei tunnettu oikeastaan ketään. Pariin äitiin tutustuin, mutta ne suhteet eivät kestäneet.
  Siitä vajaan vuoden kuluttua ostimme talon ja vaihdoimme taas paikkakuntaa. Siitä noin 4kk päästä syntyi toinen lapsemme ja olin entistä enemmän neljän seinän sisällä.
  Vertaistukea ei ole oikein ollut ja olen päätynyt vertailemaan itseäni somen äiteihin ja kaikkihan sen tietää miten siinä käy 😔
  Olen aina ollut arka tutustumaan muihin ja lasten myötä olen yrittänyt, mutta huomannut, että pelkästään äitiys ei ole yhdistävä tekijä.

  • Monna

   Kiitos tästä kokemuksesta, toivottavasti olit katsomassa eilen liveä. 🙂 Käsittelin tätäkin siellä. <3 Se appi, josta puhuin siellä on Momzie. 🙂

  • Heidi

   Voi, meni live ohi, näkisköhän sen vielä 🙈
   Momzieta oon käyttänyt, ainakin näin pienellä paikkakunnalla tuntuu olevan hiljaista.. Eikä niistä vähistä treffeistä oo mitään sen ’isompaa’ ystävyyttä syntynyt ikävä kyllä.
   Kun tosiaan ei se pelkkä äitiys riitä tekemään ystäviä 🤔

 2. ida ihana

  Sä oot hyvä, terve esimerkki ja aidosti tsemppaava, kiitos siitä!:)

  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Monna

   Kiitos kovasti! 🙂

 3. Nelle

  Voiko tämän iltaisen liven nähdä myöhemmin tallenteena?

  • Monna

   Se näkyy 24h mun ig:ssä! 🙂

 4. Essi

  Hienoa, itsekkin aloitin liikkua ja syömään terveellisemmin samaan aikaan kun sun projekti alkoi ja kyllä housun nappi menee sutjakkaammin kiinni ja olo paljon energisempi. Ospikelen, teen osa-aika töitä ja kotona kaksi lasta, aikataulut välillä haastavia, mutta en ota tressiä jos joku suunniteltu treeni jää välistä. 🙂 Ruokapäivä kirjaan olis kiva saada hintatietoja et paljon teillä menee rahaa ruokaan pvä/vko. 🙂 Mukavaa syksyä ja loman odotusta 🙂

  • Monna

   Ihana kuulla! 🙂 Just näin, ei stressiä vaan hyvällä fiiliksellä!
   Mukavaa syksyä sinne myös!

 5. Sanna

  Miks et halua tehdä yksilövalmennuksia?

  • Monna

   Haluan työelämässä uusia haasteita ja mennä eteenpäin. 🙂 Siksi tällä hetkellä yksilövalmennukset ei ole asia, joita haluan tehdä. Voi olla, että ens keväänä tuntuu siltä, että niitä taas mahtuu mukaan – tai sitten ei.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *