Monna
Monna

Kesän lukulista!

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Minä rakastan lukemista! Se on jotain sellaista, millä pääsee täysin irti arjesta. Rakastan jännäreitä ja elämänkertoja. Yksi lempikirjailijoistani tällä hetkellä on Kepler. Olen lukenut kaikki Keplerin kirjat, paitsi uusimman: Kaniininmetsästäjä. Keplerin kirjoitan varmasti kaikkein jännittävin oli Nukkumatti. Olen lukenut kaikki Keplerin kirjat muutamassa päivässä. En ole normaalisti niin nopea lukemaan, mutta nämä kirjat vie niin mennessään ettei pysty lopettamaan lukemista.

BookBeat tuli minulle tutuksi viime vuonna. Raskausaikana kun en enää pystynyt makoilemaan selälläni ja sormetkin puutuivat iltaisin, löysin äänikirjojen ihanan maailman. Silloin kuuntelin kahden kuukauden aikana muutaman kirjan ja lueskelin niistä myös yhtä. BookBeatissa on mielestäni loistava juttu se, että monia kirjoista voi sekä kuunnella, että lukea. Sovellus myös muistaa sen kohdan, mihin olet jäänyt.

Ajattelinkin kerätä teille tähän minun suosikkini ja vinkkini kesäkuunneltavaksi tai luettavaksi:

 1. Stefan AhnhemPimeään jäänyt , yksi jännittävimmistä kirjoista ikinä!
 2. Anneli AuerMurhalesken muistelmat , tämä oli aika jännä kokemus! Ja nimenomaan äänikirjana – jonka lukijana itse Anneli!
 3. Lars KeplerNukkumatti , ihan huikea ja toinen jännittävimmistä kirjoista ikinä!
 4. Maaret Kallio – Lujasti Lempeä, tätä en ole vielä itse lukenut mutta kiinnostaa kovasti!
 5. Marie Kondo – KonMari, hyvää kesälomapuuhaa.. 😉 Itsehän tyhjensin tämän avulla viime kesänä kaappeja ja hyllyjä.
 6. Jutta Gustafsberg, Harriet Piekkola – Mielen päällä, tätä en ole myöskään vielä lukenut, mutta on jo lukulistalle tallennettuna.

Emman syntymän jälkeen on lukeminen jäänyt vähemmälle. Jotenkin sitä ei vain ole muka ollut aikaa ja sitten iltaisin, kun Emma nukahtaa, on itsekin niin poikki ettei jaksa lukea riviäkään. Mutta nyt ihan viime viikkoina on taas tullut fiilis siitä, että olisi kiva lukea joku kirja. Olen tallentanut omaan lukulistaani BookBeatissa jo muutaman kirjan. Osan kuunneltavaksi ja osan luettavaksi.

Äänikirjoista olen ajatellut ottaa itselleni vaunulenkkiseuraa. 😉 Mm. tuo Jutan kirja ja Maaretin kirja ovat sellaisia, joita olen ajatellut kuuntelevani kävelyillä silloin kun Emma nukkuu.

Onko BookBeat teille tuttu?

Tästä osoitteesta: bookbeat.com/fi voitte lunastaa minun koodillani BookBeatia 30 päivän ajan ilmaiseksi!!
Koodi: monnatreenaa
Tarjous voimassa 30.9. saakka ja se koskee uusia asiakkaita.

Suosittelen isosti! 🙂

***

Hauskoja lukuhetkiä siis!

Kommentit (3)

 1. JSL

  Täällä on just nyt Lujasti lempeä kuuntelussa vaunulenkeillä. ✌

  • Monna

   Oi, toivottavasti ollut hyvä! 🙂 Mä aloitin eilen tuon Jutan kirjan.

 2. Miten sinä rentoudut? – Monna treenaa!

  […] Kesän lukulista! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *