Monna
Monna

Kauneusjuttuja ilman eläinkokeita!

Moni teistä varmasti tietää, että mun sisällä asuu pieni hippityttö. 😉 Vaikka syönkin lihaa, on eläinten oikeudet mulle tärkeä seikka. Miten niitä kanoja kasvatetaan tai missä se lehmä laiduntaa ja mitä rehua se syö. Myös luonnonmukaisuus ja ekoloogisuus kauneudenhoidossa on tärkeitä asioita mulle.

Oon käyttänyt paljon luonnonkosmetiikkatuotteita ja haluan käyttää tuotteita joista tiedetään ettei ne allergisoi tai sisällä ylenpalttisesti kaikenlaisia keinotekoisia aineita. Oon myös nyt kampaajani kanssa keskustellut, että hiusten tyveen asti vaalentaminen ei ole kaikkein terveellisin ja turvallisin juttu. Koskaan ei tiedä mitä kemikaaleja vahvoista vaalennusaineista imeytyy pääkoppaan. Siksipä nyt juurikasvu saa hieman rehottaa ja omaa väriä aletaan kaivamaan esille.

Tiistaina pääsin tutustumaan Joe Blascon meikkeihin ja tuotesarjaan. Joe Blasco -meikkituotteet sisältää paljon väripigmenttejä, joten ne on käytössä erittäin riittoisia. Upea meikki, joka kestää iholla korjailematta koko päivän ja jopa veden, uimisen ja  saunomisen.
Joe Blasco -tuotteet on myös ihotautilääkäreiden suosittelemia.
Joe Blascon Skin Care Collection -ihonhoitotuotteet sopii kaikille ihotyypeille ja auttaa tehokkaasti ihon omaa puolustuskykyä. Sarjan tuotteet sisältää merilevistä saatuja mineraali- sekä hivenaineita ja on kaikki listattu Helsingin allergia- ja astmayhdistyksessä.

Meikki tehty Joe Blascon tuotteilla.
Meikki tehty Joe Blascon tuotteilla.

Kosmetiikkatuotteita valmistava Joe Blasco -tuotesarja on hyväksytty kansainväliselle, eläinkokeettoman kosmetiikan listalle. Menestyvän ja korkealaatuisen meikkisarjan mukaantulo listalle osoittaa siis, että eläinkokeita ei kosmetiikkateollisuudessa tarvita.

IMG_20150827_071611Kuulin myös, että tuo Joe Blascon uutuus BB-voide ei tuki ihohuokosia ja sitä voi siis hyvin käyttää myös treenatessa. Se sisältää paljon E-vitamiinia ja ginsengiä.

***

Kävin tällä viikolla myös laittamassa uudet kynnet. Olen nyt ihastunut Biosculpture-kynsiin. Ne on niin luonnolliset ja myös kynnelle hyväksi. Tällä kertaa kun tehtiin huolto, oli mun oma kynteni vahvistunut ja kasvanut alla jo niin paljon ettei varsinaisia pidennyksiä tarvinut laittaa enää kuin muutamaan sormeen.

Biosculpture-kynnet ei vahingoita omaa kynttä samoin kuin vahvat rakennekynnet. Bio Sculpture-geelillä on monia etuja – suurin etu on se, että se vahvistaa omaa luonnollista kynttä sekä tukee kynnen kasvua. Bio Sculpturen tuotekehittelyssä ei käytetä eläinkokeita ja se soveltuu myös vegaaneille.

IMG_20150824_122347
Eikö oo ihanat? <3

***

Kävin tällä viikolla myös jälleen ripsihuollossa. Beauty Anniinassa on mahdollisuus saada allerigialiimaa, joka siis soveltuu myös herkkähipiäisille silmille. 🙂 Sitä mulle laitettiin ja sitä Anniina käyttää usein ihan muutenkin. Siispä nämä ihanat räpsyripsetkin on turvallista pitää mukana menossa.

IMG_20150828_112241Jos halajatte samanlaisia ihania ripsiä, niin Beauty Anniinasta saatte nyt mun blogin lukijana 100€:llä ripset Tuulin tekemänä. 🙂 Anniina on jo täyteen buukattu, mutta Tuulilta vielä löytyy aikoja.

***

Nyt nappaan Canonin kaulaan ja lähden kuvaamaan ystäväni 2kk-ikäistä pikkupoikaa. 🙂 <3

Ihanaa viikonloppua! <3 Pus!

 • Ripset, kynnet ja meikki saatu yhteistyössä.

Kommentit (15)

 1. Mixu

  ”Meikki tehty Joe Blascon tuotteilla.” Niin jäätävä blurri päällä etten oikeen nää mut uskon että on hyvä! 😀

  • Monna

   No näin o!

 2. Hmm

  Miten voit ”puolustaa ja välittää” eläimistä jos syöt niitä? Luuletko että ne haluaa kuolla ja pelätä, edes nätisti? Väliäkö sillä, mikä se ”viimeinen ateria” on, tuoretta vai kuivaa rehua. Eläimet kärsivät, ja lihaa ja muita eläintuotteita syömällä tukee taloudellisesti kyseistä teollisuutta.

  • Monna

   Voi ettien että kun se maailma on niin kamalan mustavalkoinen. 🙂
   Mä vähän arvelinkin, että joku tarttuu tuohon. Nimittäin eläinten oikeuksista ei voi välittää jos ei ole vegaani.. Buahahahahaa.. 😀 Pus kuitenkin!

  • Riikka

   Ylimielisyys on todella vastenmielinen luonteenpiirre ja tästä vastauksesta se huokuu kilometrien päähän. En tiedä tuleeko tässä taas esiin kirjoitetun tekstin tulkinnan vaikeus, mutta kovasti oli mun silmiin ivallinen vastaus. :/ Tylsää jos kaikkien kommentin jättäneiden pitää olla samaa mieltä sun kanssa tai kehua sun tekstiä, muuten vastaus on buahahahaa?

  • Monna

   Tiedätkö ei pidä. Ja tiedätkö kuinka paljon mä saan eriäviä mielipiteitä ja negatiivisia kommentteja. Joskus se turhauttaa ja oon sanonutkin, että ei kaikkea palautettakaan tarvi aina vaan hyssytellen ottaa vastaan. Miksi meille bloggaajille saa aukoa päätään ja meidän vaan pitäisi aina niiata ja kiittää ja hymyillä? Kaikki saa olla eri mieltä ihan jokaisesta asiasta jos siltä tuntuu, mutta välillä vaan menee jotkut hyvin mustavalkoiset tai toisaalta loukkaavat jutut yli. Ylimielisyys on minusta HYVIN kaukana. Jos tuntisit mut tai lukisist ehkä useamman postauksen, saisit sen selville.
   Kiitos ja anteeksi. Kaikkea hyvää.

 3. Kylli

  Moi, avaisitko nuo meikit mitä kuvassa on? Onko kasvoillasi vain tuo BB -voide? Jos niin tahtoo kanssa.

  • Monna

   Mulle tehtiin meikkipohja joo tosiaan tuota BB-voidetta käyttäen. Päälle toki puuteria ja sitten sellaisia neutralisoijaa laitettiin vähän tummien silmänalusten ympräille. 😉

 4. anonyymi

  Eläinkokeettomuus kosmetiikassa on hieno juttu. Niin hieno, että 2013 EU-alueella kielliettiin täysin eläinkokeilla testatun kosmetiikan myyminen (asetus 1223/2009) .

  • Monna

   Wau! Tuota en tiennyt. Tosi hienoa! 🙂

 5. Henna

  Voisitko ikinä kuvitella olevasi vegaani?

  • Monna

   Ehkä. Nuoruudessa sitä hetken aikaa kokeilinkin, kun olin ns.”vaihtoehtonuori”. 🙂 Vegaaneja en tässä mitenkään sorra, se on upeaa kun jotkut niin elävät. Mun mielestä se, että kantaa kortensa kekoon ekologisten ja eettisten elämäntapojen ja eläinten oikeuksien puolelle o jo hieno juttu. Jokainen ihminen, joka ei esim. kannata turkistarhausta on tie parempaan. Jokainen, joka kierrättää on askel ekologisempaan maailmaan. jnejne.. 🙂

 6. Milly

  Itsekin oon tota hiustenvärjäyksen kemikaalialtistusta pohtinut jo jonkun aikaa,eikä asiaa helpottanut tuore tutkimus,jossa todettiin hiusten värjäämisen lisäävän rintasyöpä riskiä.. Mulle tuli kuitenkin ihan uutena asiana,et vaikka blondaus onkin hiukselle tummennusta rankempi operaatio,niin kemikaalien/yliherkkyyksien näkökulmasta tummentaminen on blondausta vaarallisempaa..! Mun valaistumiset tuli mm. täältä: http://www.kemikaalicocktail.fi/2015/04/kemikaalimartan-blondausoperaatio/ ja täältä: http://www.kemikaalicocktail.fi/2015/08/hiusten-varjaaminen-lisata-rintasyopaan-sairastumista/

 7. Sanna

  Olisi mielenkiintoista kuulla, kuinka toteuttat päivittäisissä valinnoissa eettisyyttä, ja tarkoitan nyt nimenomaan ruokaa. Vaatteiden ja kosmetiikan suhteen asia on helppo, mutta ainakin näin perusmarkettiasiakkaana ja myös punaista lihaa ja etenkin siipikarjaa syövänä treenajana koen, että vaihtoehtojen löytäminen on välillä todella työlästä. Mistä esimerkiksi löytää eettisesti tuotettua siipikarjan lihaa?

 8. viwe

  Moikka! Tosi hyvä juttu! Käytätkö yleesö just tota merkkiä vai mitä?
  Olin kyl tosi pöyristyny tost aiempaa kommenttii vastauksestasi. Iha hyvä pointti oli lihan syömättömyys asia sillä se on juuri se yksi oleellisimmista eläinten ja ympäristön kannalta, mutta kumminkin myös helpoin ja yleisin ohittaa ”ei voi olla vegaani” ”kaikki muuki syö” ” mut mä köytän luomu puuteeriiiii”. Kuvottaan ylimielinen vastaus anteeksi nyt vaan. Sillä kommentti oli ihan asiallinen mihin olisi myös voinut vastata iha asiallisesti ja järkiperusteilla.
  Ilmeisesti tässäkään tapauksessa ei kunnon vedenpitävää selitystä lihansyönnille..
  Tosi hyvä blogi aina ollut ja todella kivaa luettavaa ja asiantuntevaa 🙂
  Nimimerkki uskollinen blogin seuraaja B-)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *