Monna
Monna

Kaksi reseptiä!

Kuten moni tietää, aloitan aamuni AINA smoothiella. Olen tehnyt niin jo ainakin kolme vuotta. Välillä on aamuja, kun meinaa tympiä taas samalla reseptillä valmistettu juoma. Mutta se vain on niin helppoa, ravitsevaa ja maistuvaa.

Meillä surisee päivittäin tehosekoitin. Se surisee nykyään myös Emman smoothieita varten ja surisee se mm. kasvissosekeittoja valmistaessa. Koska kone on kovassa käytössä, on sen oltava huippuluokkaa.

Meille saapui viime viikolla RawMix-blenderi, joka on erittäin tehokas! Blenderissä kolmen (3hv) hevosvoiman ja 2200 W moottori pyörii jopa 30.000 kierrosta minuutissa ja sekoittaa hetkessä kaikenlaiset hedelmät, vihannekset, marjat ja pähkinät yms.

Minä saan tarjota teille -5% alennusta RawMix-blenderistä ja alekoodi on: monnatreenaa.

Monia todella hyviä ja tehokkaita blenderitä käyttäneenä, täytyy kyllä myöntää RawMixin tehon olevan ihan omaa luokkaa!

Varsinkin jäiset marjat, isommatkin mollukat murskaantuvat todella helposti ja pehmeästi. Ajattelin jakaa teille kaksi reseptiä, joita olen jo RawMixillä tehnyt. Toinen on smoothie ja toinen on jäinen herkku. 😉

Smoothiesta saa helposti hieman ravitsevamman ja täyttävämmän, kun joukkoon lisää kaurahiutaleita. Hauskan pikku lisän smoothien ulkonäköön saa sillä, että sekoittaa ensin kaikki muut aineet keskenään paitsi marjat ja lorauttaa lasin puoliväliin ja sitten marjat blenderiin surrur ja loppulasi täyteen. Pillillä tai lusikalla voi vedellä hauskoja viivoja lasin reunoihin. Että sitten tulee ihan sellaista ig-matskua! 😉

Tämä jäinen herkku oli aivan super herkullista!! Kone soseutti todella tehokkaasti jäiset banaanit ja koko täyden kannullisen raaka-aineita. Banaanit kannattaa pilkkoa ja pistää pakkaseen n.3h ennen herkun tekemistä. Tyrnimarjat, vadelmat ja mustikat kannattaa myös pakastaa, jos haluaa herkusta jäätelömäisempää. Minulla marjat tulivat tuoreina, sekä ananas – jonka vuoksi koostumus oli enemmän jugurttimaista kuin jäätelömäistä.

Tuossa jäisessä herkussa ehdottomasti parhaimman twistin toi tyrnimarjat! Hävettää myöntää, mutta en ole ennen lisännyt tyrnimarjoja smoothieisiin tai muihin makeisiin herkkuihin. Nyt kuitenkin ne osuivat kaupassa silmiini ja päätin testata. Tyrnimarjoissa on hyvän maun lisäksi ihan älytön määrä c-vitamiinia ja niitä kutsutaan muutenkin terveyspommeiksi!

Blenderin mukana tulee ”sekoittajakapula”, jolla pystyy kannen luukkua raottamalla sörssäämään jos jokin raaka-aine jää jumiin teräosaan.

***

Ei muuta kuin herkullisia hetkiä! <3

RawMix-blenderi saatu yhteistyössä.
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *