Monna
Monna

Kaksi isoa unelmaa!!

Kerroin jokunen aika sitten, että mulla on pari isoa unelmaa työrintamalla. Sanoin, että kerron niistä lisää kun ne on toteutumassa tai saaneet vahvistus-sinetin! 🙂 Nyt saan niistä kertoa!! ❤ ❤

Toisen julkaisin jo instagramissa tällä viikolla, ehkä joku teistä sieltä jo asian bongasi.

Olen tätä nykyä Vaikuttajatapahtumien Event Manager, sekä toinen Vaikuttajatapahtumien perustajista! Mä aukaisin suuni tästä haaveestani oikealle ihmiselle ja pistettiin hihat heilumaan. Mä oon pitkään haaveillut tapahtumien tuottamisesta. Oon jonkun verran niitä jo tehnyt, mutta oon tehnyt niitä ”ystävän palveluksena” ilmaiseksi. 😉

Kun juttelin tästä haaveestani Johanna Variksen kanssa, päätettiin tehdä asialle jotain! Haluttiin Johannan kanssa perustaa tapahtumatoimisto, joka poikkeaa jollain tapaa muista jo olemassaolevista. Toisaalta ihan pelkkiä vaikuttajamarkkinointiin  pohjautuvia tapahtumatoimistoja ei löydy Suomesta kovin montaa. On ihania pr-toimistoja ja mainostoimistoja, jotka tekevät upeita tapahtumia vaikuttajille ja ehkä vähän isommille brändeille. Näissä tapahtumissa itsekin käyn aina kun aika antaa periksi. 😉 Pelkkiä tapahtumatoimistoja, jotka tuottaa vaikuttajille tapahtumia ei taasen niin monia löydy.

 Mutta siis, me haluttiin perustaa Vaikuttajatapahtumat, koska mm.:
⚪ Haluamme mahdollistaa vaikuttajatapahtumat suurten yritysten lisäksi myös pienille ja keskisuurille yrityksille ja brändeille.
⚪ Haluamme ammentaa tapahtumatuotantoon omia kokemuksiamme erinäisistä tapahtumista, joissa olemme vuosien ajan itse somevaikuttajina pyörineet.
⚪ Haluamme tehdä tapahtumista somevaikuttajille kiinnostavia, innostavia ja hyödyllisiä.
⚪ Haluamme tuottaa kustannustehokkaita, sydämellisiä ja inspiroivia tapahtumia.

Ensi viikolla aukeaa nettisivut ja sitten vasta alkaa tapahtumaan! 😉 Pistäkää meiän IG-tili seurantaan ja toki myös FB-sivu, niin näätte mitä kaikkea tuleman pitää!

Toinen, ehkä vielä jotenkin suurempi unelma on tämä!! Mä oon jo vuosia, oikeastaan melkein blogin perustamisesta ja treeni-innon syntymisestä asti haaveillut, että saisin joskus tehdä oman treenivaatemalliston. ENSI KEVÄÄNÄ 2019, MULTA TULEE TREENIVAATEMALLISTO Yvetelle!!!! 🙂 🙂 🙂 Niin hienoa!!! Suunnitteluvaihe on nyt käynnissä, malleja ja kuoseja pohditaan tiivisti. 😉

Mun mallisto tulee kulkemaan nimellä Yvette by Monna. Tällä nimellä avattiinkin jo sivu Yveten nettikaupassa ja sinne tuli nyt viikonloppuna myyntiin mun ideoimat muutamat teksti-paidat äideille ja lapsille! 🙂 Hahaaa!! 😀 Yvette by Monna on nyt siis avattu ja sieltä voi tilata itelleen ja lapselleen noita teksti-paitoja! Mutta varsinainen mallisto lanseerataan keväällä 2019!!! Voitte tilata noita paitoja koodilla MONNA20, niin saatte niistä sen -20% alennuksen. (kuten muistakin Yveten normihintaisista tuotteista)

Mä oon niin onnellinen!!!

Silloin vuonna 2012 kun aloitin kirjoittamaan blogia, en todella uskonut, että mun juttuja seurattais vielä kuuden vuoden kuluttua. Enkä ainakaan uskonut, että näin paljon. Voi luoja kuinka moni (myös mun ystävä) epäili ettei ”toi sun juttus” tuu kantamaan pitkälle. Mun postauksille naureskeltiin ja kuulin monesti, kuinka musta puhuttiin pilkalliseen äänensävyyn.

Nyt mä oon ennen kaikkea näyttänyt itselleni, että oikeiden ihmisten avulla oon oppinut uskomaan itseeni, omaan tekemiseeni, ammattitaitooni, uskaltanut haaveilla ja unelmoida ja pikkuhiljaa saavuttaa niitä unelmia!! ❤ Se on aika pirun hieno fiilis!!

Mulle nää unelmat ja haaveet työrintamalla on sellaisia, joita haluan sydämestäni tehdä! Mulle ei koskaan oo raha ollut isona kriteerinä näiden haaveiden kanssa. Se voi olla hölmöäkin, mutta en koskaan oo ajatellut ensimmäisenä sitä, että tuleeko tästä suuri bisnes vai ei. Toki yrittäjänä täytyy miettiä, että ei laita kaikkea aikaansa sellaiseen, mistä ei tule tuloja. 😀 Mutta kuitenkin, mulle ensisijaisen tärkeää näissä asioissa on se, että mulla on tosi iso palo tehdä näitä!

Nytkin odotan jo maanantaita, kun saan taas tehdä töitä. 😉

***

Kommentit (13)

 1. Kata

  Siistejä juttuja! Onnea! ❤

 2. Jutta

  Vautsi mitä saavutuksia! Onneksi olkoon ja menestystä tulevaan! 🙂

 3. Tunnetilan Nina

  Vau, onnea Monna! Hei mun on nyt pakko heti jättää tänne pyyntö treenivaatteesta, jota olen kaivannut jo pitkään. Korkeavyötäröiset treenipöksyt! Oikeasti korkealle nousevat (ilman häiritsevää saumaa) ja vatsaa mukavasti mutta napakasti tukevat treenitrikoot on suuri unelmani, mutta sellaisia ei tunnu löytyvän oikein mistään. Eli sellaiset jos saisi mallistoon (mielellään mustana ja jossain kivassa kuosissa), niin olisin onnellinen Yvette by Monna -asiakas. 😀

  • T

   Sama toive! 🙂 Ja mielellään sen verran paksusta kankaasta, ettei tarvitsisi treenata alushousut läpi vilkkuen.

   Ai että kun inhoan uusi treenihousujen etsintää. Minua ei kiinnosta muiden läpikuultavat housut, mutta omani haluan sellaisina, että alushousujen kuviot ei näy läpi 🙂

  • Monna

   Hei tässä on teiän toiveeseen jo vastaus: https://www.yvette.fi/epages/yvette.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/yvette/Products/FI13A-1210 ❤😍 Nää on paksua materiaalia ja tulee melkein rintsikoihin asti ylös. 😊 Yhdet mun ehdottomat lempparit! Ei näy läpi ja on tosi perus, ilman mitään turhia saumoja/leikkauksia.

 4. Tinde

  Vau! 😍

 5. R

  Wau ! Onnea !!! 😍

 6. Kristiina

  Ihan mieletöntä! Ei voi kun ihailla kuinka hienoja juttuja 😍 Onnea uusiin tuuliin!

 7. Tuija Penttilä

  Wautsi miten hieno juttu, paljon onnea!

 8. Anna-Maria Kasanen

  Onnea lämpimästi näistä! ❤️ Hei mä jaan sun kanssa tämän innon vaikuttajatapahtumiin. Olen järjestänytkin kolme: eka monta vuotta sitten, siel oli Kumman kaa messissä. Toisessa puhujana Karita Tykkä ja kolmannessa oli yin-joogaa ja terapeutti puhumassa. Suunnittelin silloin että alan tehdä näitä, mutta ei vain aika riittänyt. Joten jos tarviitte jeesiä niin viestiä tulemaan vain!

 9. Jenni

  Vau!😍 onnea Monna! Hienoja saavutuksia ja tässä sen huomaa kuinka kannattaa aina uskoa omiin unelmiin vaikka muut yrittäisi lannistaa!

 10. Jenni Maria

  Hienoa Monna! Onnea kovasti 😊
  Kivoja tekstejä oli paidoissa. Tuliskohan noita joskus myös eri väreissä? Vaikka musta on suomalaisten lempiväri, niin minun se ei ole ja aika harvalle se loppujen lopuksi edes sopii 😉
  Innolla odotan treenivaatteita. Toivoisin sellaista toppia joka pysyisi napakasti päällä, mutta olisi armollinen vatsa ja selkämakkaroille 😁😁

 11. Carla

  Paljon onnea, mahtavia saavutuksia työrintamalla! :)<3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *