Monna
Monna

Julkinen anteeksipyyntö

Meiän portaalissa on nyt vähän kuohunut, kuten moni teistä on varmasti huomannut. Se on aina kurjaa, koska oon sitä mieltä ettei välejä tarttis ikinä selvitellä kaiken kansan edessä, vaan ihan kasvotusten osapuolten välillä.

Mä oon aina kaihtanut riitoja ja väärinkäsityksiä. En oikeasti tykkää riidellä, en kenenkään kanssa. Mä koitan aina mielummin löytää sovun ja antaa vaikka itse periksi ettei tarttis riidellä. Väärinkäsityksiä mä inhoan varmaan riitelyä vielä enemmän. Mä en pysty telkkaristakaan kattomaan sellasia leffoja ja/tai sarjoja, joissa on väärinkäsityksiä. Mulla tuntuu pahalta, kun kaikki ei tiedä miten asia oikeesti on. Näin on ollut aina. Ja siis tosiaan myös ihan todellisessa elämässä. 😉

Kirjoitin pari päivää sitten postauksen meiän blogiportaalin tunnelmasta ja siitä, mitä kaikkea on FitFashion. Muutama lukija otti sen jotenkin koulukiusaamisena, mitä en todellakaan tarkoittanut. Yritin korostaa, että meillä on aina haluttu ottaa kaikki bloggaajat vastaan isolla sydämellä ja olla kaikille tasapuolisesti hyvä alusta kirjoittaa. Oon edelleen sitä mieltä, että meillä on mun mielestä tosi hyvä fiilis olla ja ollaan hyvä työyhteisö. Tottakai jokaisella työpaikalla on aina ihmisiä, jotka ei syystä tai toisesta viihdy siellä yhtä hyvin kun joku toinen. Niinhän se menee kaikissa asioissa, joku toinen viihtyy tanssitunnilla ja joku toinen viihtyy kuntosalilla.

Mä haluan kuitenkin pyytää anteeksi eräältä meidän portaalin bloggaajalta, jos oon millään tapaa pahoittanut hänen mieltään. Oon ottanut häneen yhteyttä siis myös ihan privaatisti, mutta haluan vielä kertoa tätä kautta viestini. Haluan tehdä sen sen vuoksi, että voin myöntää olleeni itse vähän herkkä ja otin erään blogipostauksen tekstin syytöksenä itseäni kohtaan. Sitä se ei ollut kuitenkaan. En halunnut lähteä käsittelemään tai väittelemään mistään täällä blogissani, sen vuoksi yritin tuoda portaalimme hyviä puolia esiin. <3

Tissivako-postauksella yritin tuoda esiin sitä asiaa, josta oon aiemminkin kirjoittanut blogissa. Sitä, että mä en omassa profiilissani koe omakseni sitä, että tekisin siitä tosi ”paljastavan”. Mä en kuitenkaan missään tapauksessa tarkoittanut sitä, että instagramissa ei sais näkyä kauniita kuvia, jotka sisältää paljasta pintaa ja sitä tissivakoa! 😉 Onhan mullakin kuvia, jossa se näkyy ja on myös aikoinaan ollut paljonkin belfieitä. Mä en halunnut halventaa tai haukkua kenenkään muun profiilia.

Kirjoitin postauksessa vähän hassusti, että äitinä ei olis mun mielestä ok laittaa seksikkäitä kuvia. Mä en osannut sitä jotenkin argumentoida oikein. Mä oon nimittäin ehdottomasti sitä mieltä, että kyllä äiditkin saa olla seksikkäitä!! Mä nostan hattua kaikille naisille, jotka uskaltaa olla just sellaisia kuin on (on sitten äiti tai ei). Sellaisille naisille, jotka uskaltaa näyttää kaunista vartaloaan somessa, riippumatta siitä onko se kokoa XXS vai XXL tai kaikkea siltä väliltä. Mä en halua nostaa ketään korokkeelle, vähiten itseäni.

Mä haluan pyytää anteeksi jos pahoitin jonkun mielen tuolla tissivako-postauksella. Mulla aina välillä kuohahtaa ja siinä tunnemyrskyssä en aina osaa kertoa asioita oikein.

Rakkautta ja rauhaa!

Lue myös: Saako äiti olla pinnallinen?  ja Tunteen viemänä.

Kommentit (5)

 1. Kata

  Ugh. En voi käsittää ihmisiä jotka ottaa tollasesta itteensä. Oikeestaan tosi raivostuttavaakin!! Mulla alko kiehuu sun puolesta, mitä hyväsydämisin tyyppi oot ja joku jaksaa aina vetää ne herneet nekkuun, oli asia mikä hyvänsä. Hyhhyh 😑 Ei sun tarvitse pyytää anteeksi omista mielipiteistäsi. Jos joku tahallaan ymmärtää ne väärin niin se on hänen häpeä. Ei sun.

 2. R

  Kirjoitit niin tai näin, aina löytyy mielensäpahoittajia 😊❤️

 3. Jansku

  Juuri näin. Mielensäpahoittajia maailma täynnä ja kaikkea ei vaan voi millään miellyttää. Se, joka haluaa lukea rivien välistä, tekee sen, vaikka asian miten esittäisi. Ei syytä häpeään tai anteeksipyyntöihin lainkaan.
  Maailma tarvitsee mielipiteitä ja ajatuksia. Jatka samaan malliin, Monna !

 4. Elina

  Mielestäni tämä oli tosi kiva lisä Mitä on Fitfashion -tekstiin, kiitos!
  Vaikka en alkuperäistä kohua sinuun liittänytkään (ja siitä tissivako-postauksestakin lähinnä mietin, että voi kun noin kaunis nainen unohtaisi noin hölmöt mietteet – tuskin tissivako top3-kuvia vei kärkeen vaan ihan muut seikat ❤, ei postauksessa kyllä mitään loukkaavaa ollut), tämä selkeytti ja lämmitti mieltä. Alkuperäisestä jäi vähän sellainen olo, että lyödäänkö tässä lyötyä, kun niin hehkutit yhtenäisyyttä ja yhteishenkeä, vaikka just yksi oli halunnut lähteä osin ilmapiirin vuoksi. Se ei varmaan ollut tarkoitus, tekstistä vain puuttui sellainen ”harmi, että kaikki eivät ole kokeneet portaalia yhtä kannustavaksi” -lause. Mikä siis nyt tuli, kiitos siitä.

  Aurinkoista kevättä!

 5. Mielipide

  Moikka Monna!

  Nykyään ärsyttää, että kaikista eriävistä mielipiteistä on pakko vetää herneet nenään. Minusta tuo sinun tissivako – tekstisi oli neutraali. On täysin ok sanoa, että ei ITSESTÄÄN halua sellaisia kuvia ja saada seuraajia lisää käyttäen paljasta pintaa. Et siinä tekstissä haukkunut ketään muuta etkä nostanut itseäsi kenenkään yläpuolelle. Näin minä sen tekstin ainakin ymmärsin.

  Minusta tässäkin kohussa koira älähtää, kehen kalikka kalahtaa. Tuntuu, että sellaiset ihmiset jotka paljastavampia ja seksikkäämpiä kuvia someen laittavat ottivat sinun tekstiti hyökkäyksenä heitä kohtaan. Ja tähän täytyy todeta että en todella tajua miksi. Mielestäni paljastavimmissa ja seksikkäissä kuvissa ei ole mitään pahaa, mutta ymmärrän että ne eivät ole kaikkien juttu!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *