Monna
Monna

InBody

Asiakkaani Marielan postauksesta innostuneena päätin kaivella omia vanhoja ja uusimpia InBody-mittauksia esiin.

20140215_155223-001

Mitä on tapahtunut parissa vuodessa? Oikeastaan kohta jo kolmessa. Ensimmäisen mittauksen taisin ottaa helmikuussa 2012. Tai siitä mulla ainakin on dataa. Voi olla, että otin kyllä muuten jo kesällä 2011 ekan, mutta siitä en nyt löydä mitään dataa.

Muutamia edellisiä mittaustuloksia:
Esitys1

Paino on pysynyt 2013 lähtien n.66-68kg välillä. Rasvamassa on vaihdellut parilla kilolla ja lihasmassa on pysynyt aikalailla 30-31kg välillä.
Suurin muutos on kuitenkin tuo mitä on tapahtunut vuosien 2012 ja tämän hetken välillä. Painoa ei oo tippunut kuin 6kg, mutta rasvamassaa reilut 11kg! 🙂 Se on sellainen mistä oon iloinen. Rasvaprosenttikin on tippunut sieltä ihan liian korkeasta erittäin sopivaan ja hyvään.
Kehoni voi siis hyvin ja vaikka viimeisimmässä mittauksessa marraskuun lopulla rasvamassa olikin reilut 1,5kg enemmän kuin parhaimmassa mittauksessani joulukuussa 2013, niin erittäin tyytyväinen saan olla.

Documents33

Tässä kuvassa näkyy mun mielestäni aika hyvin se, että vaikka pieni ero rasvamassassa onkin – ei se kovin suuresti ulospäin näy. 😉 Vai mitä? Itse asiassa tossa elokuussa otetussa kuvassa, missä mulla on rasvamassaa enemmän, näytän omasta mielestäni paremmalta. 😀
Iso osa mun asiakkaista haluaa painaa alle 65kg. Se on vaan sellainen maaginen luku, joka monilla naisilla on mielessä. On ollut mullakin. Nyt kuitenkin nämä pari vuotta oon mielestäni ollut ”elämäni kunnossa” ja paino on pyörinyt tosiaan siellä 66-68kg välillä.
Tää jos mikä on mun mielestä todella hyvä esimerkki siitä, että kehonpaino ei yksinään kerro yhtään mitään! Se mistä se koostuu, on se juttu! 🙂

IMG_20140823_144321 inb

”Olet mitä syöt”, se on oikeasti juurikin niin!! 🙂
Mulla on tää alkuvuosi ollut tosi takkuista kropan kanssa, vatsa tuntuu vihoittelevan ihan kaikesta eikä oikein ota rauhoittuakseen. Uskon sen kyllä myös johtuvan isolla määrällä stressistä. Nyt yritän taas jotenkin pitää stressitasot alhaalla ja saada vatsan kuntoon.

me

Meillä on 1.helmikuuta sunnuntaina seuraava InBody-mittauspäivä, käykäähän ilmoittautumassa mukaan! Jos Facebook:ia ei ole käytössä, niin voi pistää meiliä mulle pt.monna@gmail.com ja mä kerron sitten lisää aikatauluista. Siellä on eka ryhmä jo aika täynnä (klo 10 alkava), mutta muihin ryhmiin vielä mahtuu.
Mittaus maksaa 25€/hlö. Muistakaa ilmoittautuessanne kertoa myös mihin ryhmään haluatte!

pus ja kivaa viikon starttia! <3

Kommentit (15)

 1. Sanna

  Itsekin käynyt tuossa InBodyssa ja onha se hienoo nähä, että oikeesti keho voi hyvin 🙂
  Peilikuva ei miellytä ehkä ikinä, mutta kyllähä se pitäs tajuta, että lukemat kertoo jonkin verran silti kun itse sokeutuu.

  Kuin useesti muuten suosittelisit käymään mittauksessa?

  http://sanzureenaa.blogspot.com/

  • Monna

   Kyllä peili ja kehonkoostumusmittaus on paras keino, vaaka ei niinkään. Toivottavasti vielä joskus oma peilikuvasikin miellyttää. <3

   Mittaus kannattaa tehdä minimissään 3kk välein, ei ainakaan useammin. Mutta suosittelisin ehkä n.puolen vuoden välein.

 2. Lillamyy

  Hurjia noi sun tulokset kyllä! Hienoa että olet saanut rasvaprosentin tippumaan 🙂 ihan mielenkiinnosta olisi kiva tietää kuinka pitkä olet? Vaikka eipä sillä painolla olekaan niin merkitystä, mutta sais vähän viittausta siihen että minkä pituisena, tuolla painolla, näyttää noin hyvältä:) oot hyvä roolimalli!!

  • Monna

   Kiitos Lillamyy! 🙂 Tyytyväinen olen itsekin! 🙂 Pituuteni on 165cm.

 3. Päivi

  Kuis pitkä sä oot, Monnasein?

  • Monna

   165cm

 4. sohvi

  Saanko kysyä kuinka pitkä oot? 🙂 ihan vertailu mielessä vaan

  • Monna

   165cm

 5. sirpa

  Onko tuo laite 1.2 mittauksissa 720 vai 770?

  • Monna

   720 🙂

 6. Outi Karita

  Tuo kyllä hyvin taas todisti ettei tuo paino ja painoindeksi ole niitä mitä kannattaa syynätä. Sullakin painoindeksi normin ylarajoilla, mutta rasvat kuitenkin todella hyvissä lukemissa 🙂 ja näkeehän sen nyt susta muutenkin, ihana masu 🙂

  http://outikarita.fitfashion.fi

  • Monna

   Näinhän se Outi menee! 🙂
   Kiitos <3

 7. Iina

  Heissan!
  Tätä kautta nyt päädyin utelemaan, että olisiko tuossa mittauksessa (1.2.2015) mahdollisesti vielä tilaa yhdelle innokkaalle? 🙂

  • Monna

   Moikka!

   Laitatko mulle meiliä pt.monna@gmail.com? Niin saadaan sumplittua tämä, siellä on ryhmät jo tosi täysiä. Mutta yritän katsoa jos johonkin mahtuisit.

 8. Riikkahannela

  Heippa! Palailin lueskelemaan sun inbody-postausta, itse juuri mittauksesta tulleena ;D sulla kun on huikea muutos rasvaprosentissa ja rasvamassassa niin kysyisin mielenkiinnosta, että osaatko sanoa mikä isoiten vaikuttaa noihin lukemiin? Itsellä 3kk projektia takana, peilikuva ja ennen ja jälkeen-kuvat kertoo hyvin tapahtuneesta muutoksesta ja niihin oon tosi tyytyväinen. Kuitenkin vaa’assa ja inbodyssa aika pieniä muutoksia. Rasvaprosenttia haluaisin reippaasti alaspäin…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *