Monna
Monna

Ihana palaute <3

Voi tiedättekö, en pitkään aikaan ole tehnyt postausta jonkun yksittäisen kommentin vuoksi. Mutta nyt haluan tehdä yhdestä kommentista. <3 Tai oikeastaan sen inspiroimana.

img_2369
Äitin kanssa kaffella ja pullalla. <3

On pakko myöntää, että raskauden myötä välillä olen tuntenut bloggauskriisiä. Se on tavallaan hassua, koska lukijamääräni on kasvanut viimeisen puolen vuoden aikana aika hurjastikin. Olen silti miettinyt, että onko blogini ihan tylsä ja täynnä vain vauvamatskua.. 😀 Odotan kovasti myös bloggaamisen puolella sitä synnytyksen jälkeistä vaihetta. Vauva-arjesta kertomista, palautumisesta postauksia ja sitten vihdoin taas myös siitä treenaamisesta!

”Pakko antaa palautetta blogistasi, ihan huippu! Tällä hetkellä blogisi on oikeastaan ainut jota jaksan säännöllisesti seurata. Kirjoitustyyli ja juttujen aiheet ovat mielestäni hyviä ja oman elämäsi jakaminen on sopivassa suhteessa kaiken muun kanssa. Kiitos ihanasta blogista, joka jaksaa piristää pimenevinä syysiltoina!”

Tämä kommentti tuli siis eilen ja lyhykäisyydessään sai minulle ison hymyn huulille. <3
Epäilykset siitä, että onko blogini tylsä mammablogi vain tai mietteeni yhteistyöjutuista osana muita postauksia tai joku muu bloggauskriisi hujahti harteilta nopeasti. <3

img_2286
Syksyn värit <3

Yhteistyö-postaukset on tosiaan myös olleet asia, jota mietin säännöllisesti. Koska pt:n ja bloggaajan työ on päätoimiani, tarvitsen tietysti niiden kautta leivän pöytään ja siksi yhteistyöt on miellyttävä lisä itselleni. Kuitenkin tasaisin väliajoin mietin, että mitä niistä pidetään. Olen kirjoittanutkin aiheesta monesti. Nyt Katrin kirjoitus asiasta taas herätti ajatukseni. Että missä vaiheessa on liikaa.

En itsekään pidä siitä, että blogin jokainen postaus alkaa sanoilla kaupallinen yhteistyö. Mutta ymmärrän kuitenkin niiden välttämättömyyden bloggaajille. Ja myös mainostajille.
Olen eri mieltä joidenkin kanssa siinä, että ne kaikki olisivat aina tekaistuja ja valheellisia, mainostajan rakentamia suoria tekstejä. Koska ainakaan yksikään oma yhteistyöni ei sellainen ole. En lähde ikinä mukaan sellaiseen, jossa minulle annetaan valmis teksti tai mielipide asiasta. En myöskään lähde mukaan sellaisen tuotteen tai asian mainostamiseen, jota en käyttäisi oikeasti.

img_2365
lokakuu 2015 vs. lokakuu 2016 😉

Ajattelen, että meillä jo kauemmin bloganneilla on myös paineita siitä, että miten pitää lukijoiden mielenkiinto omassa blogissa yllä. Ja siitä, että saa pidettyä blogissa tasapainon siellä yhteistyöjuttujen ja sen muun välillä.

Vakkarilukijoita on blogilleni kertynyt vuosien aikana, mutta on toki ihan luonnolista, että lukijakunta myös vaihtuu. Esimerkiksi itselläni on ihan todella harvassa ne blogit, joita jaksan seurata vuodesta toiseen. Ja varmasti ne, joita tiiviimmin seuraan on ihan niitä ystävieni blogeja.

img_1959

Joka tapauksessa, pointtini tällä postauksella oli siis KIITOS!! Kiitos teille ihanille lukijoille, jotka siellä ruudun takana jaksatte lukea höpötyksiäni. On ne sitten mammailua tai treenailua tai kaikkea siltä väliltä. <3 Tykkään edelleen kirjoittaa ja luultavasti tykkään siitä vielä pitkään!

Ihanaa lauantaita kaikille! <3

Monna

Kommentit (5)

 1. Krista

  Olen täysin samoilla linjoilla kun tuon nätin kommentin jättänyt toinen lukija. Sinun blogisi on myös omalla kohdalla lähes ainoa, jota seuraan. Aina kun näkee, että on tullut sinulta uusi julkaisu, täytyy äkkiä päästä lukemaan! Koskaan en ole yhteenkään kirjoitukseen ”pettynyt” , sun blogimatsku on ollut omaan mieleen aina sitä priimaa! Susta vaan huokuu se positiivinen energia, mikä kyllä tarttuu ainakin itseen lukijana! <3 Ihanaa syksyä ja suuret tsemppihalit loppuodotukseen! 🙂

  • Monna

   Oi, kiitos superisti!! <3 <3

 2. Taru

  Sun blogi on kyllä aivan paras! Voin todellakin yhtyä kommentin antajaan ja kompata kommentin sisälältöä 110%! Vaikka elämäni ei ole läheskään samassa tilanteessa kuin sinun, on silti mielenkiintoista seurata elämääsi. Jatka samaan malliin! <3

  • Monna

   Voi apua, kiitos!! <3 <3 Häkellyn ihan näistä kommenteista!

 3. Johanna

  Moikka Monna! Mun on myös ihan pakko kommentoida. Oon itse myös raskaana, nyt rv31.Siitä lähtien kun satuin eksymään sun blogiin kun kerroitte vauvauutisista huomaan, että palaan säännöllisesti tänne. Nykyään jaksan seurata vain sun blogia 😄 Sä kirjotat jotenkin niin hienosti kaikesta raskauteen liittyvistä jutuista, että niitä on ihan mahtava lukea. Niihin on niin helppo samaistua. Oot ihan paras. Tsemppiä loppuraskauteen. 😊

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *