Monna
Monna

Ihana pääsiäinen

Meillä oli ihana ja rentouttava pääsiäinen. Alunperin oli tarkoitus lähteä mökille Nurmekseen, mutta sitten Emma ja Tuukka tuli niin kipeäksi että päätettiin toipua rauhassa kotosalla vaan.

Meillä kävi pääsiäisenä perhettä ja ystäviä kylässä ja käytiin mun hyvän ystävän, Emman kummitädin luona Vihdissä pääsiäisretkellä sunnuntaina. Oli muuten huippu retki!!

Pidemmittä puheitta, annankin kuvasadolle tilaa! 😉

Emman haalari TÄÄLTÄ

Lauantaina tehtiin aurinkoisessa ja tosi keväisessä säässä koko perheen voimin pieni päiväretki Helsinkiin. 😉 Tallailtiin vähän ympäriinsä ja ihasteltiin lämmittävää aurinkoa ja hiljaisia katuja.

Sunnuntaina oltiin sitten tosiaan Vihdissä, mun hyvän ystävän ja hänen miehensä kotitilalla Tiluksilla. Kandee muuten pistää heidän FB ja IG-tili seurantaan, on hauskaa meininkiä eläinten näkökulmasta!

Emma rakastaa eläimiä ja samoin Tuukka! 😀 Kyllä mäkin tykkään, mutta vähän ehkä pelkään mm. isoja lampaita ja hevosia. 😀 Sen takia tällaiset retket on ihan parasta, että niihin pääsee tutustumaan turvallisin mielin! Me päästiin Emman kanssa myös rekiretkelle. Oli ihana päivä viettää luonnossa, eläinten kanssa ja hyvässä seurassa muutenkin.

Emman neulemekko TÄÄLTÄ

Maanantaina mun täti ja serkku tuli kyläilemään. Oli ihana, miten Emma oikein ihastui mun serkkuun. Halusi koko ajan leikkiä hänen kanssaan ja veti sormesta ympäri kotia. 😀

Perjantaina meillä oli kylässä ystäväpariskunta, joille tarjottiin töhnämunia ja korkattiin myös kuohari! 😉 Lauantaina paistoi aurinko ja maanantaina tuli lunta ihan olan takaa! Mutta super rentouttava pääsiäinen oli joka tapauksessa. Lumikin sulaa pois, kun auringonsäteet taas lämmittää.

Hahahahah!! 😀 😀

Nyt on muuten enää kaks päivää aikaa antaa ääni Inspiration Blog Awardseissa!! Mun blogi on ehdolla siellä Vuoden energisin -kategoriassa. TÄSTÄ pääset äänestämään!! <3 <3

Iloista ja energistä viikon alkua teille!

Kommentit (1)

  1. Marjo

    Moi!

    Oltiin perheen kanssa lauantaina Bomban kylpylässä ja hiljaa mielessäni toivoin, että olisitte olleet Nurmeksessa lomailemassa ja kenties uimassa… Kannattaa tutustua Bomban uusittuun kylpylään, jos ette ole jo käyneet. Paikka on muuttunut edukseen. Pienihän se on ja pukuhuoneen tilaratkaisu erikoinen, mutta remontoitu on aina remontoitu 😉.

    Mukavaa kevättä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *