Monna
Monna

Hyvinvointiviikko Elsan ja Monnan tapaan!

Kaupallinen yhteistyö: Yvette

Minä ja Elsa, me olemme äitejä, bloggaajia ja yrittäjiä. Me tiedämme mitä se on, kun aika on rajallista ja omasta hyvinvoinnista pitäisi kuitenkin pitää huolta.

Me päätimme oman kokemuksen kautta nyt yhdessä kerätä teille seitsemän vinkkiä, joilla voi saada sinne omaan lapsiperhe-arkeen ja ruuhkavuosiin pienillä teoilla lisää energiaa ja jaksamista.

Henkinen hyvinvointi, liikunta ja ravinto. Ne on meidän kolme pääteemaa!

Huomisesta alkaen (maanantai 13.11) meidän molempien instagram-tileille ilmestyy kerran päivässä yksi uusi video. Videoita tulee joka päivä, paitsi torstaina, jolloin me pidämme molemmat omalla ig-tilillämme live-tunnin. 🙂 (on muuten ensimmäinen minun ig-historiassani)

Laittakaa siis sekä minun, että Elsan ig-tilit seurantaan, jotta näette kaikki nämä kuusi videota, sekä meidän live-sessiot!

Tässä alla ensimmäinen video! Tämä video on pidempi kuin ig-videot, mutta tässä kerromme vähän vielä omia taustojamme, sekä lisää tästä hyvinvointiviikosta! Katsokaa siis tästä! 🙂

Tämä meidän hyvinvointiviikkomme on toteutettu yhteistyössä upean Yvette -treenivaatemerkin kanssa. Siksipä saammekin tarjota meidän lukijoille nyt tämän viikon ajaksi alekoodin Yveten vaatteisiin! Koodi on: MONNAELSA15 ja se on voimassa 20.11 saakka, sillä saa siis -15% kaikista tuotteista! TÄSTÄ pääset Yveten sivuille!

Kaikki meidän vaatteet näissä kuvissa, sekä videoilla on Yveten! Niin upeita!!

***

Ihanaa sunnuntaita ja isänpäivää teille kaikille! Tulkaahan meidän matkaan mukaan ensi viikoksi!! 

Kaikki kuvat, sekä video: Maarit Vaahteranoksa

Kuvauspaikka: Hyvinvointistudio Lupaus

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *