Monna
Monna

Hyvä veto!

Vitsit!! Ihan älyttömän suuri kiitos teille viesteistä ja kommenteista blogin nimen ja ilmeen uudistumiseen! Ihana fiilis, oman päätöksen ja mielipiteen tueksi sain teiltä ihania viestejä ja todellakin oon sitä mieltä, että oli hyvä veto vaihtaa blogin nimi!

Blogin url-osoite tulee muuttumaan jossain välissä, samoin ig-tilin nimestä pudotan pois treenaa-sanan. Mutta pikkuhiljaa, niin kaikki pysyy perässä! 😉

Jossain vaiheessa tän vuoden puolella tuli FitFashionin blogeihin ”tykkäys-nappi”. Postauksista on siis nykyään helppo ”vaan” tykätä, jos ei jaksa kommenttia kirjoittaa. Tykkäyksistä bloggaaja itse saa vähän osviittaa, että onko tämä postaus hyvä / tykätty. Se on mun mielestä tosi hyvä uudistus! Koska en itsekään jaksa kovinkaan usein kommentoida blogeihin, on tuo hyvä keino osoittaa kuitenkin fiilis postauksesta! 🙂

Mun postauksissa tykkäysmäärät menee siellä 20-80 tykkäyksen välissä. Jotkut mielipidepostaukset voi kerätä sen 80 tai jopa yli. Tykkäysmäärä ei kuitenkaan oo oikeastaan mitenkään liittyvä lukukertoihin. Mutta tuo postaus, jossa kerroin blogin nimen ja bannerin muutoksesta on kerännyt ihan ennätysmäärät tykkäyksiä!!

Mun oli pakko nostaa tämä tähän postaukseen ylös, koska oikeasti OON TOSI KIITOLLINEN TEILLE!! Ihania olette ja teette mun fiiliksestä kirjoittaa super hyvän! 🙂 Ja tuhat sydäntä tähän perään! 😉

Joku kommentoi mulle ihan tässä lähipäivinä, että mun postauksista on alkanut pulppuamaan taas se vanha energia ja ilo. Miten ihanaa?! Sillä se fiilis mulla on! Ihan älytöntä, kuinka paljon voikaan vaikuttaa tulpan irtoaminen kurkusta.

Mun on pakko sanoa, että oikeasti kuunnelkaa itseänne ja kysykää itseltänne välillä vähän hankaliakin kysymyksiä. Ilman mun ystävää (Emmiä <3 ) en olis tajunnut tuota tulppa -asiaa! Niin hassu, tai toisaalta viisas se ihmismieli on, että vaikeimmat asiat se piilottaa.

Jos koko ajan stressaa ja ahdistaa ja on vähän sellainen kireä fiilis jotain tiettyä asiaa kohtaan, niin kannattaa uskaltaa kysyä itseltään mistä se johtuu. Itsehän en uskaltanut niin tehdä! 😀 Siksi neuvon nyt teitä! 😉 Onneksi Emmi osasi, teki kyllä työtään siinä hetkessä lifecoachina. Mutta joka tapauksessa!

Se on tosi outoa näin jälkikäteen miettiä, miten selkeä se syy on ollut ja miten suuri ero myös kirjoittamisfiilikseen on ollut. Nyt kun syyn on tajunnut, on ihan kuin uudestisyntynyt olo! Sen vuoksi kehotan teitä välillä pysähtymään ja miettimään. Koska mä en itse osannut, kärsin vaan.

Blogin slogan ”Ole rohkeasti sinä” on ollut aikoinaan mun oma motto. Se katosi vähän tässä tämän vuoden puolella. Jotenkin yritin kovasti vaan olla jotain muuta. Jotain sellaista, joka ei herättäisi niin kovasti mielipiteitä ja jotain sellaista, jonka kuvittelin olevan jollain tapaa parempi versio itsestäni. Mutta olin niin väärässä!

Miksi olla jotain muuta kuin oma itsensä? Sehän on tosi paljon raastavampaa, hankalampaa ja tietysti epäaitoa. En todellakaan sano, että koko tämän vuoden mun jutut olis olleet epäaitoja – kyllä siellä oli ihan totuuden siemen kaikissa. Mutta joku kuori niissä jutuissa oli. Ei kaikissa.

Mutta siis oikeasti, tuo aika kulunut lause, että miksi olla jotain muuta kuin oma itsensä, on niin pirun totta!! Ihan tosi! Jos sitä kysymystä alkaa oikeasti pohtimaan ihan syvällisesti, niin ainakin mulle tulee sellainen olo, että NIINPÄ!! Miksi? Miksei oikeasti olisi rohkeasti oma itsensä, se on ainut oikea tapa olla. Ei koko elämäänsä voi esittää jotain muuta, sehän on aivan kamalan kuormittavaa henkisesti. Kyllä sitä helpommalla ja varmasti myös onnellisempana pääsee, jos on oma itsensä.

Ihanaa ja rohkeaa sunnuntaita kaikille! 😉

pus! <3

Postauksen kuvat: Nana Edit: Monna

Kommentit (1)

  1. Entiedä

    Edellisessä työpaikassani en voinut loppuaikoinaan olla oma itseni, enkä siis höpöttää omista harrastuksista ja jakaa sitä iloa mitä liikunnasta sain.
    Huomasin muutamassa kuukaudessa kun jouduin miettimään mitä uskallan tai voin keroa ilman, että kauhistellaan liikkumistani niin kuinka paljon se kuorma painoi niskassani ja ahdisti aivan kamalasti koko ajan.
    Nykyään työttömänä olen toisaalta onnellinen vaikkei töitä tällä hetkellä olekaan, mutta saan tehdä täysillä asioita joista pidän ja saan olla taas oma itsen täysin! 🙂 En tie liittyykö tämä tähän asiaan millään tavalla, mutta tuli tämä oma kokemus mieleen, kun puhuit olleesi kuoressa jne.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *