Monna
Monna

Huiput matkarattaat!

Meillä on ollut nyt muutaman kuukauden käytössä matkarattaat. Tilasimme ne varsinaisesti Kreetan matkaa varten, mutta kevyet ”kaupunkirattaat” Britax Go Bigien rinnalle oli myös tarpeen. Päädyimme Mutsyn Nexo -matkarattaisiin, jotka tilasimme meille tutusta ja turvallisesta BabyStylestä. 🙂

Matkarattaat on olleet meillä tosiaan käytössä jo melkein koko kevään. Jos ollaan lähdetty esim. kaupungille, ollaan aina menty näillä. Nämä Mutsyn matkarattaat on niin ketterät kulkiessa, että niillä on ollut tosi helppo mennä ruuhkaisemmissa ja ahtaimmissakin paikoissa. Myös ratikkaan näiden kanssa on helppo sujahtaa.

Yksi ehdottomasti parhaimpia yksityiskohtia näissä rattaissa on käytännön kautta opittu: yhden käden selkänojasäätö! Siis niin kätevä! Tosiaan vain yhdellä kädellä saa selkänojaa säädettyä pystympään tai makaavampaan asentoon. Tällainen ”pieni” yksityiskohta on meillä ainakin osoittautunut ihan huippu tärkeäksi.

Meillä oli Ruotsin matkalla mukana vain nämä matkarattaat. Nämä menevät ihan super pieneen tilaan, joten saatiin hyvin mahtumaan matkalaukku, rattaat, sitteri, matkasänky ym. auton takakontiin. Rattaat on myös hyvin nopea kasata, joten ahtaalla laivan autokannellakin oli helppo takakontista rattaat ottaa kyytiin ja kurvailla kohti hissejä.

Hotellissa oli pieni parveke ja sinnekin nämä rattaat soljahtivat mukavasti. Joten Emma sai nukkua siellä päikkäreitä, silloin kun oltiin hotellilla päikkäriaikaan.

Meillä on mennyt rattaiden suhteen kyllä hankinnat aivan nappiin! Tosiaan Britax Go Big:it meillä on ollut käytössä Emman syntymästä asti ja vieläkin päivittäin. Nyt tosin siirretty koppaosuus sivuun ja käytetään siitä tällaista vähän samankaltaista vaunuosaa kuin näissä Mutsyissa.

Jos haluat lukea tarkempia tietoja näistä Mutsyn rattaista, niin kurkkaa tämä postaukseni: Matkarattaat ja muita matkavalmisteluja!

Ja jos noista Britaxista haluat lukea enemmän, niin niistä mm. tässä postauksessa: Britax Go Big – Miksi juuri nämä vaunut?

***

Kommentit (2)

 1. Elli

  Moi! Osaatko sanoa onko nuo Mutsy Nexon kankaat konepestäviä? Matkarattaat etsinnässä ja kovasti kiinnostaisi nuo..

  • Monna

   Moi!

   Mun mielestä kyllä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *