Monna
Monna

Hoi kaikki äidit ja raskaana olevat!

Kaksi verkkokurssia äideille ja yksi raskaana oleville alkaa pian!!

Kuten oon paljon blogissa puhunut, raskaudesta palautumisessa kannattaa olla malttia ja tietoa oikeista liikkeistä. Mä itse en tiennyt näistä liikkeistä ja oikeanlaisesta palautumisesta ajoissa. Mutta nyt vielä reilu vuos synnytyksestä teen Kuntouta keskivartalo -kurssin liikkeitä melkein päivittäin.

Multa on paljon kyselty liikkeitä miten sitä vatsalihasten erkaumaa voisi saada pienemmäksi tai lantionpohjan lihasten palautumsista edesauttaa. Oon sanonut, että en valitettavasti jaa itse liikkeitä blogissa, koska en osaa niitä ammattimaisesti näyttää.

Mutta nyt teillä on mahdollisuus ostaa osallistumisoikeus Kuntouta keskivartalo -kurssille!! Suosittelen tätä kurssia ihan täydestä sydämestä! Liikkeet on näytetty videoilla ja ne on todella selkeitä! Kurssi kestää viis viikkoa ja viitenä päivänä viikossa tulee aina yks viesti, mitä sinä päivänä pitää tehdä. 🙂

Kuntouta keskivartalo alkaa 15.1. ja se maksaa 79€ / hlö. Mä oon ehdottomasti sitä mieltä, että tuo on pieni hinta siitä, että saa palautumisen käyntiin oikeilla opeilla! Ja korostan myös sitä, että vaikka synnytyksestä olis jo puol vuotta tai ylikin, on tästä kurssista hyötyä jos lantionpohjan lihakset on edelleen löysät tai vatsalihasten erkaumaa jäljellä.

Kurssi raskaana oleville 59e, alkaa 22.2.

Treeni, ravinto ja hyvinvointi – Äitikurssi jatko 59e, alkaa 22.1.

Nämä ylläolevat kurssit on sitten toinen raskaana oleville ja toinen äideille, joilla on jo lantionpohjan lihakset paremmassa jamassa ja vatsalihasten erkaumankin hallussa. 😉 Tuon raskaana oleville tarkoitetun kurssin opeilla lisäät tietämystä raskausajan turvallisesta liikunnasta ja terveellisestä ravinnosta, sekä kehossa tapahtuvista muutoksista.

Jatkokurssi äideille toimii luonnollisena jatkona Kuntouta keskivartalo -äitikurssille, mutta toki voit sille osallistua vaikka et Kuntouta keskivartalo -kurssia olis käynytkään. Tämä siinä tapauksessa jos koet, että keskivartalosi on kunnossa ja pystyt tekemään jo hieman kokonaisvaltaisempaa ja haastavampaa treeniä.

***

Kuka teistä lähtee mukaan? 🙂 Mä ajattelin itse käydä kertaalleen vielä läpi nuo Kuntouta keskivartalo -kurssin asiat. Joten se kurssi lähtee mullakin käyntiin 15.tammikuuta!

Lue myös: Mikä on vatsalihasten erkauma?

Ja: Onko normaalia, että pissat tulee housuun?

Kommentit (5)

 1. Jossu

  Tiedätkö enempää kursseista: kuinka usein ja mistä ohjeet saa? Onko mahdollisuutta esim facebook-konsultointiin? Kuuluuko raskaana olevien kurssiin jokin ”ruokavalio” vai onko pelkkiä jumppaliikkeitä (varmasti koko keholle mutta focus coressa)?

  • Monna

   Ohjeet tulee sähköpostiin viisi kertaa viikossa. 🙂
   Facebookissa Hyvinvointistudio Lupaus ja NordicFitMama on sivuja, jotka kannattaa pistää seurantaan. Sieltä saa myös apua.
   Ruokavaliota ei kuulu kurssiin. Focus on vartalossa. 🙂

 2. Jossu

  Kiitos! 🙂 Lähti seurantaan!

 3. Minä vain

  Hei! Kannattaisiko tuo ostaa vaikka ei ole koskaan ollut raskaana, mutta jos vaikka tulisi. Tai jos haluaisi vaan tietää tämän hetkiseen olotilaan.

  • Monna

   No mikä jottei! 🙂 Mutta tosiaan tuossa Kuntouta keskivartalo -kurssissa on kuitenkin keskitytty raskaudesta palautumiseen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *