Monna
Monna

Herkullista suklaata!

Suklaa on herkkua,
sillä voi piristää serkkua.
Se kaikki murheet poistaa voi,
kun se suussa sulavoi.
Jos tekee mieli hyvää,
vedä henkeä syvää.
Ota suklaata pala,
se on parempaa kuin kala.

Yhdessä vaiheessa tein todella usein raakasuklaata. Tai no siis usein ja usein, mutta noin kerran viikossa. Olen kokeillut aika monen valmistajan raakasuklaan valmistuspaketteja ja ihan vilpittömästi voin sanoa, että Foodinin paketti on kyllä oikeasti maistuvin ja herkullisin mielestäni. Nyt heillä on tullut vielä yksi aikamoinen uudistus tuohon pakettiin!

Nimittäin nyt paketissa on mukana kaksi silikonista suklaamuottia!! Mielestäni tämä on ihan älyttömän hieno juttu! Sillä aiemmin suklaat on joutunut tekemään joko itse erikseen ostamille muoteille tai sitten joihinkin pikkukippoihin. Nyt nämä suklaamuotit tulevat paketin mukana ja se on kyllä makeeta!

Tein sunnuntaina meille tuon paketillisen suklaata ja nyt on pakastimessa sitten kipollinen sydänsuklaita valmiina. Niitä voi sieltä napsia vaikka yhden päivässä. 😉 Tällä paketilla suklaan tekeminen on kyllä niin helppoa, että ei oikeastaan enää helpommaksi voi mennä. Kattilaan vettä kiehumaan ja sitten päälle muovikippo, jossa sulattaa tuo massa. Jos kipossa on vielä kaatonokka, voi sitten sulaneen suklaamassan kaataa suoraan muotteihin ja päälle ripotella marja-mixin marjat tai tehdä ihan naturellina osa, kuten itse tein.

Pistin suklaat puoleksi tunniksi pakkaseen ja sitten kyllä tuli maisteltua muutama.. 😀 Ja ai että, kyllä ne taas maistui ihan todella hyvältä.

Raakasuklaata voi pitää jonkinlaisena ”terveystuotteena”, tietysti rajansa kaikella – ei sitäkään voi syödä kilotolkulla päivittäin. Mutta olen kuullut, että esim. yksi suklaapala aamuisin, saa päivän käynnistymään ihanasti. Foodinin raakasuklaa sisältää mm. kalsiumia ja runsaasti magnesiumia, rautaa sekä sinkkiä. Raakakaakaon sisältämät kivennäisaineet auttavat kehoa mm. voiman- ja energiantuotannossa, tehostavat hapen kuljetusta elimistössä, edistää immuunijärjestelmän toimintaa, tukevat veren muodostusta, vahvistavat lihastoimintaa ja auttavat kehoa energiankäytössä.

Latinalaiselta nimeltään “theobroma cacao” on tunnettu jo vuosisatojen ajan jumalten ruokana ja se onkin on ollut arvostettu raaka-aine jo vuosisatojen ajan alkuperäiskansojen keskuudessa. Tarinan mukaan muinaiset Maya-intiaanit arvostivat raakakaakaota niin korkealle, että kastoivat sillä jopa lapsensa!

Nyt saan ilokseni tarjota teille sunnuntaihin 26.helmikuuta asti -20% alennusta Foodinin tuotteista! Koodilla monna20 saatte siis alennusta kaikista tuotteista sunnuntaihin asti!

Ja sitten vielä lopuksi, saan arpoa yhden raakasuklaan valmistuspaketin (arvo 24,95€) teille lukijoilleni! <3
Osallistu arvontaan kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboksiin:
Mitä raakasuklaa sinulle on ja minkä ikäinen olet?

Arvonta päättyy lauantaina 25.2 klo 18!
Voittajan kerron sunnuntaina blogissa.

* Raakasuklaan valmistuspaketi saatu yhteistyössä Foodinin kanssa.

Kommentit (140)

 1. MiLu

  Raakasuklaa on tälle 37 vuotiaalle treenaavalle äidille harvinaista herkkua

 2. Elina

  Olen tehnyt raakasuklaata nuutaman kerran juurilin tuollaisen valmispaketin avulla. Siitä tulee aina ihan superhyvää, ja bonus on ettei suklaalevyllistä todellakaan voi vetää kerralla! 😀 raakasuklaa on mulle siis terveellisempi vaihtoehto jonka kanssa ei tule vedettyä niin helposti övereitä. Olen 24v

 3. Paula

  Raakasuklaa on 34-vuotiaalle minulle mielenkiintoinen, mutta toistaiseksi harvinainen vieras.

 4. riina

  Raakasuklaa on minulle ylivoimainen ykkönen; tavalliseen suklaaseen en ole koskenut sitten raakasuklaan maistamisen jälkeen.
  Terkuin 24-vuotias (viisi päivää ja 25v.)

 5. Jaaana

  Raakasuklaa on itselleni terveellinen, sallittu herkku arkipäivän spesiaalihetkiin <3
  Terkuin, 30v suklaaholisti 😉 <3

 6. Jenni

  28v Herkkusyöpön se vähän terveellisempi vaihtoehto 😀

 7. Emmal

  Olen 14v, en ole koskaan maistanut raakasuklaata mutta olen siitä kuullut kaikkea hyvää! Haluaisin todellakin joskus maistaa! 🙂

 8. Tiitu

  Kolmekymppinen kolmen lapsen äiti ei ole vielä päässyt maistamaan raakasuklaata. Menisi kyllä heti testiin 😊

 9. Elli

  Raakasuklaa tuottaa minulle mielihyvää, eikä kamalaa sokerikrapulaa. Sitä voi ottaa palasen hyvällä omallatunnolla! T: 16 vuotias naisenalku 🙂

 10. Anniina

  Parempi valinta jolla haluan hemmotella itseäni silloin tällöin<3 22v.

 11. Maija

  Raakasuklaa on minulle, 25 -vuotiaalle naiselle, päivittäinen himon kohde jonka mielelläni täytänkin joko raakasuklaisella smoothiella, suklaisella kakulla tai ihan raakasuklaakonvehdilla <3

 12. jiip

  Raakasuklaa on minulle tuntematon alue. Paljon olen niistä lukenut ja kuullut, mutten ole edes yhtä patukkaa ostanut itselle! Nyt ois oiva tilaisuus päästä kokeilee onko se raakasuklaa niin hyvää kuin mitä on hehkutettu!

  pst. ikä oli 27v

 13. Milja

  En oo koskaan maistanu raakasuklaata (paitsi raakakakussa) joten en osaa sanoa että mitä raakasuklaa mulle on 😀 oon 17-vuotias.

 14. Katariina

  Raakasuklaa on mulle nautinto (mielelle ihan erilailla kuin normisuklaa) <3 t. Parikymppinen

 15. Omppu

  Raakasuklaa antaa kivasti energiaa ennen treeniä,olen huomannut sen piristävän vaikutuksen. Nyt näin 27-vuotiaana 5,5kk ikäisen vauvan äitinä lisäenergia olisi kyllä todella tarpeen, terveisin hulinatko. 😀

 16. Julia

  Raakasuklaa on itselleni uusi tuttavuus jota kerran olen maistanut, ja heti rakastunut.

  Terkuin 22v

 17. Kristiina

  3kk ikäisen vauvan sokerikoukusta vierottuvalle äiskälle (25v) arjen herkkuhetkien toivo ja pelastus, täysin uus tuttavuus 🙂

 18. Mira

  Raakasuklaa on arjen harvinainen herkku 29 vuotiaalle 🙂

 19. Sini

  Tälle 26-vuotilaalle pienen tytön äidille raakasuklaa on ihana piristysruiske aamuihin kahvin seuraksi. ❤

 20. Emilia

  Raakasuklaa pala on pieni herkku kahvin kanssa iltapäivällä 🙂 olen 21.

 21. Johanna

  Sallittu herkku 36-v äidille, joka ollut ilman karkkia kohta 2v. Kelpaa myös lapsille (9 ja 11v). Kysyvät saako karkkipäivälle raakasuklaata – no saa tietenkin.

 22. Maiju

  Raakasuklaa on 26-vuotiaalle tuoreelle äidille sallittu herkku 🙂

 23. niina

  Mulle raakasuklaa on herkkupäivien ja hemmotteluhetkien pieni lisä 🙂 ikää 18 vuotta.

 24. Tanja

  Raakasuklaa on minulle oiva tavallisen suklaan korvike, josta saa hyvää energiaa arkeen ja treeneihin. Maistuu etenkin kahvin kanssa nautiskellen 🙂 Terkuin 31-vuotias, 1,5-vuotiaan tytöntyllerön äiti.

 25. Jenu

  Paljon olen lukenut ja kuullut mutta ikinä en ole vielä itse raakasuklaata maistanut! 😀 24v.

 26. Maija

  Tutustuin raakasuklaaseen muutama vuosi sitten, nyt olen 29-vuotias. Raakasuklaa on taloudessamme harvinainen, mutta erittäin pidetty tuote! Herkullinen välipala ja jälkiruoka joka samalla on myös todellinen vitamiinipommi!

 27. Hanna

  Olen 23 vuotias ja minulle raakasuklaa on melko uusi juttu. Monesti olen eri firmojen raakasuklaan tekopaketteja katsellut mutten ole raaskinut ostaa. Kokeilla haluaisin siis kovasti!:)

 28. Sara

  Ihan muutaman kerran olen raakasuklaata maistanut eli harvinaista herkkua mulle 🙂 -26v mama

 29. Sofia

  Herkkua, joskin harvinaista, tällaiselle 22 vuotiaalle köyhälle opiskelijalle :’D

 30. Minttu

  Raakasuklaa on minulle harvinaista herkkua, ja tapa totutella suklaan puhtaaseen makuun!
  21-vuotias kirjoittelee 🙂
  -Minttu

 31. Susanna

  30v. kolmen lapsen äiti joka yrittää kovasti elää terveellisesti, niin raakasuklaa on sellanen herkku jonka itselleni sallin 🙂

 32. HeidiS

  Raakasuklaa on nautinto niin kropalle kuin mielellekkin 😍 älyttömän hyvää!
  T. 17-vee

 33. Heidi

  37 v raaakasuklaa on arjen luksusta. Pienellä paikkakunnalla välillä vaikea saada…😁

 34. Tiia

  Olen pian kolmikymppinen ja haluaisin opetella syömään tätä terveellisempää suklaata ☺

 35. Julia

  Täällä 29-vuotias kolmen lapsen äiti, entinen suklaaholisti. Nykyään normisuklaalevyt jää syömättä, ei tee edes mieli kun on niin paljon parempaakin suklaata olemassa 🙂

 36. HannaK.

  Raakasuklaa on itselle superherkkua, mitä pitäisi tehdä useammin! Se on naurettavan helppoa, mutta ei ole kuitenkaan montaa kertaa vielä tullut tehtyä, pitää skarpata. Oon 22.

 37. Pami

  Raakasuklaa on herkku jota jaksan tehdä aivan liian harvoin. Terv. 27v.

 38. r

  Itsetehty raakasuklaa on niin herkkua! Tykkään suklaan intensiivisestä, vahvasta mausta enkä kaipaa makeutusta lainkaan. Lempparikombo on kahvi-raakasuklaa, jossa aavistus suolaa korostamassa suklaan syvää makua.
  Ikää löytyy 28

 39. susa

  Raakasuklaa = lempiherkkuni, joka boostaa oloa ja sulaa suuhun. Maistuu parhaimmalta pe-iltaisin työvkon jälkeen kun vkl on edessä ja olo on raukea.

 40. Krista

  Olen Foodinin raakasuklaata muistanut ja ai että mitä herkkua 😍 oon pitkään miettinyt, että ois kiva kokeilla tehdä itse raakasuklaata mutta ajatus on kaatunut siihen, etten ole jaksanut miettiä, mihin ne tekisin. Nyt on pakko kyllä kokeilla kun saa muotitkin mukana 😍 23v.

 41. Elina

  22 vuotta juuri täytin ja pitkään kärsinyt vatsavaivoista. Nyt ratkaisu löytyi ja samalla ruokavalioni muuttui täysin, joten olisi kiva päästä kokeilemaan raakasuklaata kun kaikki sokerilliset herkut on kielletty.. 😀

 42. Hilkka

  olen kerran tehnyt itse raakasuklaata alusta asti, mutta se ei oikein onnistunut, joten kokemusta hyvästä itsetehdystä raakasuklaasta ei ole. sen sijaan raakasuklaa patukat ovat todella hyviä, kumpa niitä raskisi ostaa useammin! mielenkiinnolla testaisin valmista tuotepakettia raakasuklaan tekemiseen 🙂 23 v.

 43. Raakasuklaa on

  19 vuotias tyttö, joka rakastaa suklaata. Erityisesti raakasuklaata. Raakasuklaa on parhaimmillaan naturelina, jossa on vähän suolakiteitä pinnalla. Mutta minä en ymmärrä lausetta ”yksi raakasuklaa pala riittää” 😉
  . Hyvin tehty raakasuklaa vie kielen mennessään.

 44. Jonsu

  Raakasuklaa on aivan loistava herkkupäivän pelastaja! Sitä ei tee mieli syödä niin paljon kuin tavis suklaata, koska makeanhimo katoaa pienestä määrästä. Omatunto pysyy myös puhtaampana, eikä energiatasot laske yllättäen päivän aikana! Terkuin 21-v ”ärsyttävä työkaveri, joka ei palaverinkaan jälkeen syö pullaa” 😉

 45. Jannika

  Raakasuklaa olisi mainio lahja parhaalle ystävälleni! Ja 22v sokeririippuvainen voisi tietenkin kanssa itse maistaa, muutaman varmistaakseni laadun 😉

 46. Jonnaajon

  Raakasuklaa on tälle 29-vuotiaalle sosiaaliselle kaupunkilaiserakolle mahtava herkku, täydellinen korvike tavallisille maitosuklaille ja parhaimmillaan jopa pesee kaikki ”tavissuklaat”. Ennen olin kova tekemään/ostamaan raakasuklaita ja leikittelemään resepteillä. Nyt kuitenkin opinnot venyneet sen verran, että niiden loppumiseen saakka on tyydyttävä hieman edullisempiin vaihtoehtoihin 😀

 47. Heli

  Moikka 🙂

  Täällä vastailee 29-vuotias nainen 🙂 Raakasuklaa on mulle pieni pala taivasta, kahvikuppi ja paripalaa saa hyvin irtautumaan arjen kiireestä ja viemään ajatukset pois työstä ja muista ajatuksista. On ihanaa Viikonloppuisin pysähtyä ja nauttia muutama pala katsellen nättiä aurinkoista ilmaa. Musta raakasuklaa korvaa helposti makean nälän ja on helppo herkku mitä aina löytyy kotoa 🙂
  Ihanaa kevättä! 🙂

 48. Tuikku

  Raakasuklaa on mulle 34-vuotiaalle äipälle ihana ja rauhallinen päivän herkkuhetki kahvin kanssa, kun 2-vuotias vipeltäjäni simahtaa päikkäreille.

 49. Annie

  Raakasuklaa on jossain muodossa päivittäisessä käytössä, ihan loistotuote! Tykkään tehdä itse, välillä ostan myös valmiita 😊 34 v

 50. Jonna

  Raakasuklaa on täysin kokematon vielä tälle 24-vuotiaalle hieman tuhdimmalle neidille.. Jos tuosta pitäisin niin olisi varmasti terveellistä alkaa korvaamaan sillä tavallista suklaata, jota kuluu kyllä ihan liikaa 🙁

 51. Henna

  Mulle raakasuklaa on tullut tutuksi viime vuonna, jolloin maistoin sitä ekan kerran. Nykyään syön sitä iltaisin muutaman palan, jos mieli tekee. Vielä koskaan en ole itse valmistanut raakasuklaata, joten olisi kiva voittaa tässä arvonnassa. Ikää minulla on 22 vuotta 🙂

 52. Saara

  18-vuotiaan arkiherkku!! <3

 53. Noora

  Raakasuklaa on minulle rauhallisten ja hiljaisten aamujen kahviherkku, kun kohta 4kk ikäinen poika on vielä unten mailla. Aamut on parhaita! Terkuin 28 vuotias mamma 🙂

 54. Hannele

  Pian jo 27 v suuri suklaan ystävä ja vieläkin tää paljon puhuttu herkku testaamatta. 😊

 55. Päivi

  Tykkään raakasuklaan täyteläisestä mausta. En ole koskaan tehnyt itse,vaikka monesti olen aikonut ja kavereille olen ostellut raakasuklaan valmistuspaketteja lahjaksi. Itselle en ole raskinut ostaa😁 Joskus ostan raakasuklaata kaupasta,mutta onhan se niin kallista, ettei monesti raski. Olen 31v.

 56. Jomppu, 23v

  Heips! Mä olen kuullut raakasuklaasta, mutten ole koskaan saanut tilaisuutta maistella sitä. En kyllä tiedä, löytyisikö minulta vaadittavaa tahdonvoimaa syödä sitä vain pala päivässä, jos sitä olisi paketillinen jääkaapissa 😀 mutta ainakin se olisi terveellisempi vaihtoehto kuin normi suklaa, jota tulee välillä popsittua melko tiuhaan.
  Näin 7.5kk tytön äitinä sitä on itsekin alkanut vähitellen kiinnittämään huomiota siihen, mitä syö, jotta voi sitten aikanaan olla hyvänä esimerkkinä ja tehdä terveellisempiä valintoja. Ehkä raakasuklaa voisi olla yksi niistä? 🙂

 57. Maria M

  Raakasuklaa on mulle täysin uusi tuttavuus. Terkuin 27vuotias 2 lapsen äiti 🍫

 58. Jonna Korhonen

  24v ja raakasuklaa on minulle hyvällä omatunnolla nautittua herkkua!

 59. Tiina

  Raakasuklaa on nyt vasta tullut mun elämään mukaan! 🙂 ja ikää 26v.

 60. Essi

  Ikää on 30 vuotta ja kerran oon päässyt maistamaan raakasuklaata siskolta, mutta monesti selaillut et pitäis tilata tuota testiin 😊🌞😋

 61. Johanna

  Raakasuklaa on itselleni ravintorikas nautinto, joka esimerkiksi tuo ihanaa lisävivahdetta kahvihetkeen ja smoothiebowliin <3

  – 26-vuotias raakasuklaafani

 62. Nooruska

  Raakasuklaa voisi olla pelastus sokerikoukusta irrottautumiseen. Olen 28v.

 63. Juhanna

  Pakko myöntää, etten ole ikinä maistanut itse tehtyä raakasuklaata, siksi olisikin kiva kokeilla tätä pakettia 🙂
  Olen 23 -vuotias.

 64. Heidi

  Se on ihana herkku, mitä tulee kyllä tehtyä ihan liian harvoin!
  Terv. 33v 🙂

 65. Meliina

  Raakasuklaa on mulle ihana, terveellisempi vaihtoehto herkuttelu ja hemmotteluhetkiin! Olen 22 v. 🙂

 66. Virpi T.

  En ole koskaan tehnyt raakasuklaata. Ois kyllä kiva päästä kokeilemaan 😊 Muutamia raakasuklaita olen kyllä maistellut. Hyviä ovat olleet. Olen pian 30 vuotta täyttävä naikkonen 😉

 67. Hm

  Kallis herkku näin 32v. mammalomalaiselle.

 68. tiina

  Minulle raakasuklaa on vielä täysin vieras tuttavuus. Toki olen kuullut siitä, mutta vielä näin 39-vuotiaana en ole sitä maistanut, vaikka suklaa muuten hyvin maistuukin 🙂

 69. Paula Typpö

  Yhden kerran olen ostanut minttusuklaan makuisen raakasuklaapatukan. Se oli kyllä aika ”kuivaa ja murenevaa”, ei kyllä vakuuttanut minua. Ajattelin että silloin harvoin kun/jos ostan suklaata niin ostan ihan tavallista jotain tummaa suklaata jos raakasuklaa ei tämän kummempaa ole. Olisiko tämä laatu parempaa??
  Terveisin 30-vuotias liikunnallinen nainen ja 4lapsen äiti.

 70. Jenni

  Suklaa on aina suklaata naiselle 😉 nams! Ikää olis 30-v.

 71. Tiina

  Uusi intohimo! Sokeriton elämä onnistuu helposti raakasuklaan avulla ja saa leivontahimot tyydytettyä. ☀️ 25v.

 72. Sylvia

  Täällä 23v nuori äiti kaipaa suklaata joka päivä mutta kun ei voi syödä herkkuja niin usein niin onneksi on raakasuklaata. Yleensä riittää että syö yhden palan raakasuklaata niin sillä saa himon pois! Ja on kyllä hyvän makuista 🙂

 73. Jenna

  Raakasuklaa on arkipäivän hemmotteluhetki tälle 29-vuotiaalle äidille 🙂

 74. Taru / Wannabe Juoksija -blogi

  Uusi tuttavuus ja 32v. :).

 75. Mari

  Raakasuklaa mulle on ihan vieras. Ei niinkään uus juttu, mutta en oo vain ikinä ainekseen perehtynyt muutakun pukinpakettiin läheisille muutaman paketin ostaneena. 🙂 Olen 30-vuotias.

 76. Mariem

  Raakasuklaa on mielestäni parasta kaakaona 😀 Toinen kiva tapa on vanukkaat! Olen 30v ja tyytyväinen 😀

 77. sinii

  Muutaman kerran olen maistanut, kertaakaan en itse valmistanut. Pikkusisko 15v on kovasti halunnut päästä valmistelemaan raakasuklaata, hänet siis ottaisin apuriksi;)

  Terveisin 22v Sini

 78. mips

  Joka iltainen herkkuhetki! Olen 26.

 79. Heidi Liimatainen

  Olen 26v. ja raakasuklaata olen muutaman kerran tehnyt itse tai vaihtoehtoisesti ostanut valmista. Niin hyvää! 🙂

 80. Siljae

  Raakasuklaa on mulle vielä täysin uusi tuttavauus. 25v nainen.

 81. irmeli.nieminen(at)hotmail.com

  Viiden päivän päästä 56-vuotiaalle minulle raakasuklaa on täysin tuntematon ja uusi tuttavuus.

 82. JelenaMarjatta

  Olen 19-vuotias. Olen karttanut raakasuklaata ajatellen sen olevan niin paljon kalliimpaa. Tämä setti olisi ihana! Kuapasta ostettu raakasuklaa onkin varmasti kalliimpaa kuin perus maitosuklaalevy, mutta onhan raakasuklaa nyt paljon paremman makuista – puhumattaan sen terveydestä verrattuna maitosuklaaseen! 😛

 83. sarppa

  22 vuotialle opiskelijalle kallista harvinaista herkkua

 84. Iira

  Raakasuklaa meinaa mulle jotain tärkeää hetkeä. Ollaan tehty yhdessä raakasuklaata äitienpäiväksi, jouluna ja vastikään tein ystävänpäiväksi tätä herkkua jaettavaksi. Raakasuklaa tarkoittaa jaettua iloa.

 85. Ninnni

  Raakasuklaa on mulle 24 vuotiaalle sallittu herkku varsinkin nyt kun yritän katkaista herkkukierrettä loppuraskauden jäljiltä joka jäi hyvin pahasti päälle näin vauvelin synnyttyä 😀

 86. Elli

  Terveellisempää herkuttelua tälle 23-vuotiaalle 🙂

 87. Elina

  Raakasuklaa on minulle se vähän terveellisempi, mutta silti maukas herkku 🙂 Itse en ole sitä kuitenkaan vielä koskaan tehnyt. Ikää löytyy 23v 🙂

 88. Moona

  24-vuotiaalle raakasuklaa on arjen luksusta josta ei tarvitse soimata itseään!

 89. Sari

  Terveellinen vaihtoehto herkutteluun 🙂 20v

 90. Laura

  Jotain, mitä haluaisin kokeilla 😉 olen 28-vuotias.

 91. Mira

  18 v ja raakasuklaa on minulle pieni herkkuhetki arjen keskelle 🙂

 92. E

  Raakasuklaa on parasta suklaata ikinä ja ihana piristys iltapäiväteen kanssa, kun tulee arjen riennoista nuutuneena kotiin. Ikää on 29 vuotta.

 93. JSL

  Myös mulle raakasuklaa on suhteellisen uusi tuttavuus. 30v nainen täällä huutelee.

 94. Jenna

  Minulle raakasuklaa on uusi tuttavuus. Koskaan ei ole tullut maistettua, mutta mielenkiintoa kyllä löytyisi. Terv. 23-vuotias vauvan äiti

 95. Annika

  Olen 24-vuotias ja raakasuklaa on minulle harvinainen mutta sitäkin ofotetumpi herkku! 🙂

 96. Ripsu

  Raakasuklaa on minulle joka aamuinen herkku, nappaan pari palaa suklaata suuhun suoraan aamulenkin jälkeen. Ikää minulla on 40 vuotta ja olen ihan mahdoton herkkusuu 🙂

 97. Jenni

  Kohta 30-vuotias nainen. Tämän vuoden lupaus on olla syömättä karkkia, mutta raakasuklaat on sallittuja! Ja nam, tykkään niistä! Vielä kun oppisi tekemään niitä itse.

 98. Rosalia

  Tälle 22v tytölle se on terveellisempi herkku, jota saa nautiskellen syödä!

 99. Pirkko

  Raakasuklaa on itselle uusi juttu, sillä en ole sitä aiemmin maistanut. Olen 19-vuotias

 100. Laura H

  28-vuotiaaksi olen ehtinyt elää, mutta raakasuklaata ei ole tullut ikinä maistettua! Tämän postauksen innoittamana päätin, että tätä täytyy vihdoin kokeilla.

 101. Hanna

  Olen 24-vuotias ja en ole vielä päässyt raakasuklaata nauttimaan, mutta olen foodinilta tilaillut raakakaakojauhetta ja siihen olen rakastunut 😍

 102. Enni Öfverberg

  Raakasuklaa on minulle tuntematon. Nyt olisi loistava tilaisuus siihen tutustua. 🙂 Ikäähän on kertynyt sen 28vuotta..

 103. Enni

  Raakasuklaa on minulle tuntematon. Nyt olisi loistava tilaisuus siihen tutustua. 🙂 Ikäähän on kertynyt sen 28vuotta..

 104. Jonna

  32- vuotias raakasuklaan ystävä 😊 Maitosuklaan syönnin olen lopettanut kokonaan .

 105. Nora

  Nam, ihania kuvia!! Raakasuklaa on minulle terveellistä herkuttelua, jota uskaltaa nauttia paremmalla omatunnolla 🙂 23-vuotiaana on jo oppinut arvostamaan kehoaan niin paljon, että sille haluaa tarjota mahdollisimman terveellisiä vaihtoehtoja!

 106. Marika

  Raakasuklaa on useista yrityksistäni huolimatta jäänyt ”kypsän”suklaan varjoon 🙁 Haluan silti yrittää elvyttää orastavaa suhdettamme ja hylätä sinisten kääreiden aikaansaaman hetken hurman. Haluan kumppanin joka tekee minulle hyvää 😉 t; Marika 37v.

 107. Liisi

  En ole ikinä maistanut raakasuklaata. Olen 27-vuotias. 😊

 108. Tinde

  Uusi tuttavuus. 😍 Ja ikää 30v.

 109. Sarkku

  Harvinainen herkku, muutamia kertoja olen maistellut kyllä sitä kun on ollut tarjolla. Olen 32-vuotias.

 110. Heli

  Raakasuklaata olen kerran muistanut ja Ai että tykkäsin. Suunnitelmissa on ollut koittaa tehdä itsekin, vaan vielä se on suunnittelu asteelle tällä 25v. mammalla jäänyt 🙂

 111. Hanna

  Raakasuklaa on minulle terveellinen herkku. T. 39vee.

 112. Erika

  Raakasuklaa on mulle täysin uusi juttu, en olekkaan sitä vielä päässyt maistamaan! 20v nuori nainen

 113. Ulla

  Olen 21-vuotias, jolle raakasuklaa kuuluu niihin terveellisiin herkkuihin! 🙂

 114. Nyjen

  Koko perheen herkku <3 Tarjoan mielelläni tätä herkkua myös pojalleni ja mieskin kyllä oppii tykkäämään, kunhan tarpeeksi kauan tarjoaa 🙂 Olen 32v.

 115. Paula89

  Raakasuklaa on minulle sallittu terveellisempi herkku. Kovasti koetan päästä eroon perus fazereista sun muista huonommista vaihtoehdoista. Olen 27v.

 116. Ansku

  Olen tehnyt useastikin raakasuklaata, mutta aika niukilla ainesosilla (esim. pelkkä kookosöljy+raakakaakaojauhe+makeutus), joten olisi ihana päästä kokeilemaan valmista pakettia 🙂 21 -vuotias herkuttelija täällä!

 117. Henu

  22-vuotiaalle treenaavalle, tulevalle lastentarhanopettajalle uusi ulottuvuus – ei ole tullut kokeiltua vielä 🙂

 118. HannaM

  Ihanaa arjen luksusta! <3

 119. Saara

  Raakasuklaa on tälle 25-vuotiaalle harvinainen herkku, jota haluaisin itse kokeilla valmistaa (josko siitä sitten tulisi ei-niin-harvinainen!).

 120. Jenni

  Raakasuklaa on terveellisen ja liikunnallisen elämän sallittu herkku, jota nautitaan rennosti viikonloppuna iltaisin. Olen 25v.

 121. Paula

  En suklaasta juuri välitä, mutta I love me-messuilta löysin syksyllä raakasuklaat ja se herkku kyllä maistuu! Terkuin 27v kuusiviikkoisen suloisen pojan äiti <3

 122. Veera

  Raakasuklaa, pieni suuri nautinto, tykkään enemmän kuin perussuklaasta. 🙂 T. Kohta 25v.

 123. Sarkku

  Raakasuklaa on elämän eliksiiriä ja tekee arjestasta tähtihetkiä, hmmmm..
  Iloisin terveisin, kolmen pienen lapsen äiti ja 36 vee(mieli aina 25 vee) 😉

 124. Mira

  Raakasuklaa on mulle vielä melko harvinaista herkkua. Muutaman kerran oon ostanut. Olis kiva valmistaa myös itse! Oon 19 v 🙂

 125. Elisa

  Nyt olisi tilaisuus päästä kokeilemaan raakasuklaata. Täällä fazerin sininen nr1. Eli terveellisempi vaihtoehto ei olis pahitteeksi… 🙂

 126. Hanne

  Tälle 30 v äidille raakasuklaa on parasta herkkua ehdottomasti!

 127. anna s.

  Raakasuklaa on ihanaa herkkua 29-vuotiaalle 🙂

 128. Hanna

  Pakko kai myöntää, että tämä 31-vuotias ei ole koskaan maistanut raakasuklaata! 😀 hieman nolottaakin.. se on minulle siis täysin uusi tuttavuus ja olisi ihana päästä kokeilemaan raakasuklaan tekoa itse 🙂

 129. Rosita

  Olen muutaman kerran maistanut raakasuklaata ja nyt kun sain kirjan jossa on hyviä ohjeita niin pitäisi ehdottomasti hankkia ne aineksetkin. Ikää löytyy 28 vuotta 🙂

 130. suski

  En ole vielä koskaan syönyt,vaikkakin paljon olen kuullut 😊32- vuotias olen😊

 131. Jenni Huurinainen

  Raakasuklaa on vähän sellainen ikuinen kakkonen: vielä en ole löytänyt raakasuklaata, joka maullaan peittoaisi tavallisen suklaan. Olen 32-vuotias.

 132. sinitu

  22 vuotiaalle raakasuklaa on terveellisempi vaihtoehto ihanasta nautinnosta 😉

 133. Mirkkuli

  Terveellisenä herkkuna kutsun raakasuklaata! Se sisältää kaiiikkea elimistölle tärkeitä aineosia ja tekovaiheessa voi lisätä sekaan vaikka mitä<3 Olen 24 vuotias ja raakasuklaan löysin elämääni 3 vuotta sitten 🙂

 134. Hiisukas

  Jotain, mikä kiinnostaa ja mihin haluaisin kovasti tutustua! Monesti olen kuullut ja lukenut, mutten ole vielä maistanut. Ikäni on 37 v.

 135. Nora

  Herkkusuulle vaihtoehto josta ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa.Nainen 27v.

 136. Miltsu

  Raakasuklaa on minulle vielä hieman tuntematon. 26v. 🙂

 137. Jenna

  Ikää 27v ja raakasuklaa on tuttu kyllä käsitteenä, mutta omaan suuhun ei ole vielä päätynyt. Ehkä nyt? 🙂

 138. Marjo

  Olen 37 vuotta ja jossakin välissä tein useinkin raakasuklaata, nyt on jäänyt unholaan. Tarkoitus aloittaa uudestaan suklaan teko.

 139. RS

  Minulle, 33-vuotiaalle, raakasuklaa on pala terveellisempää suklaataivasta<3

 140. Elina

  Raakasuklaa on minulle itseni ja läheisteni hemmottelua niin arjessa kuin juhlassa. Olen 26 -vuotias ☺

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *