Monna
Monna

Erilainen juhannus

Tänä vuonna juhannuksen suunnitelmat oli alusta asti hyvin erilaiset kuin monina muina vuosina. Olemme monena viime vuotena viettäneet juhannusta kaveriporukalla jollain mökillä. Sitä ennen on ollut kaikenlaiset RMJ:t ja Tammisaaren leirintäalueen juhannukset sun muut.

Nyt tämä juhannus sujui rauhallisesti ja täällä pääkaupunkiseudulla.
browniesAlunperin meidän oli tarkoitus lähteä ystäväpariskuntamme ja koirien kanssa Suomenlinnaan piknikille. Oltiin sovittu kuka tekee ja mitä evästä. Mutta sää muuttuikin vielä viime tinkaan sateiseksi. Päädyimme siis menemään appivanhempieni luokse Vapaalaan, saunomaan ja grillailemaan.

Minä leivoin aamusta gluteenittomia brownieseja, Tuukka teki falafel-pyöryköitä. Hanna ja Antti puolestaan oli hoitaneet erilaista salaattipuolta. Jokainen osti omat grillattavat ja sitten kurvattiin Kallion kautta kohti Vantaata.
Downloads1 dav gere ja pimuAppivanhempien luona pistettiin heti grilli kuumaksi ja pöytää koreaksi. Oli mukava päästä vähän ”luonnon helmaan” täältä keskustasta ja siksi olikin kiva kun saimme mennä Vapaalaan nauttimaan päivästä.

falafel lohi pottusalaattijälkkäri

Aika meni nopeasti ja vaikka olimme varanneet mukaan mölkkyä, monopolia ja kimbleä – ei niitä ehditty mitään pelata. Rupatellessa aika kului pian.
Illaksi lähdettiin käymään vielä Kumpulan Siirtolapuutarhan juhannusjuhlilla, katsomaan kokkoa.

pioni OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli ihan hirmu mukava juhannusaatto! <3 Rauhallinen, hyväntuulinen ja leppoisa.
Rehellisesti sanottuna mietin, että miten juhannus menee kun muut nauttii vähän kuohuvaa ja itseäni alkaa väsyttämään klo 18 aikoihin. 😀 Mutta hyvien ystävän ja Tuukan seurassa kyllä kaikki meni paremmin kuin hyvin. Nyt on todella leppoisa ja ihana fiilis. Helsinki on todella rauhallinen ja hiljainen – niin oli eilen ja niin näyttää olevan myös tänään.

Rauhallista ja iloista juhannuspäivää kaikille! <3
Ja olkaahan varovaisia vesillä!! 

Kommentit (4)

 1. Julle

  Kivannäköstä fiilistä:) Heei täytyypä kysyä herkullisten brownien ohjetta, näyttää nimittäin vähä liiiiian h y v ä l t ä 😉

  • Monna

   Juu! 🙂 Laittelen alkuviikosta reseptiä! Tuli nimittäin sen verran hyviä! 😉

 2. Nora

  Kuulostaapa tosi kivalta ja rennolta! 🙂 Vietin myös aika erilaisen juhannuksen mitä yleensä (olen ollut usein töissä) ja kyllä teki terää: juhannussauna vaihtui juhannussaliin, mutta eipä sillä väliä, kummassakin hiki valuu! Oli ihanaa vaan olla ja nauttia vapaista. Yllätyin myös siitä, kuinka monelle juhannus on ollut nimenomaan rauhoittumista ja rakkaiden kanssa ajan viettämistä, eikä pelkkää ryyppäämistä. Toki se on sitä monelle, eikä siinäkään mitään pahaa ole, jos sellaista haluaa. Kukin tyylillään 🙂

  • Monna

   Joo, juhannuksena on mun mielestä parasta se rauhallisuus ja kun voi vaan olla. Myös mä huomasin, että kovin moni otti tosi rauhallisesti ja nimenomaan sen rauhoittumisen kannalta tämän juhannuksen. Toki monelle se tosiaan on sitäkin.. 😉 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *