Monna
Monna

Epäjärjestelmällisen pelastus?

Tiedättekö, minähän olen aivan todella epäjärjestelmällinen ihminen. Monissa asioissa oikeinkin jämpti ja tarkka. Mutta monissa hyvin sellainen taivaanrannan maalari ja epäjärjestelmällinen. Kuten esimerkiksi laskujen kanssa.

Sisältää mainoslinkin.

Sain vihiä uudesta palvelusta Laskuni.fi -sivustosta. Se on kuluttajalle suunniteltu palvelu, joka mahdollistaa laskujen helpon hallinnoimisen tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Palvelun avulla voi vastaanottaa kaikki laskut keskitetysti yhteen väylään ja hyötyä palvelun lukuisista eduista, kuten bonuksesta, automaattisista eräpäivämuistutuksista, arkistoinnista, tilastoista ja helposta mobiilisovelluksesta. Rekisteröityminen ja palvelun käyttäminen on ilmaista.

Nyt jos liitytte blogini kautta, saatte 4€ rekisteröitymisbonusta! 🙂 Käyttäkää koodia: MONNA ja saatte tuon edun! Tämän lisäksi saan arpoa yhdelle teistä rekisteröityneistä 100€ liittymisbonuksen!! Tehkää rekisteröityminen TÄÄLLÄ.

Kaikkien keskiviikkoon mennessä (23.8.) rekisteröityneiden kesken arvon tuon 100€!

Mietin aina, että kerään kaikki laskut tähän laatikkoon ja sitten kuun ensimmäisenä päivänä otan ne sieltä laatikosta, käyn ne läpi ja maksan. Tämä laatikko välillä muuttuu kansioksi ja välillä toiseksi laatikoksi. Kun sitten kuun ensimmäisenä päivänä lähden etsimään niitä kaikkia kansioita ja laatikoita läpi, niin kyllähän siinä meinaa polla pimahtaa.

Tämä Laskuni.fi on minulle ihan uusi juttu ja uskon, että tämän avulla helpottaa! Koska tosiaan kun kaikki laskut löytyy aina samasta paikasta, paperilaskuja ei ole ympäriinsä ja vielä kaiken kukkuraksi tuo palvelu muistuttaa niistä eräpäivistä!

Jos tuolta palvelusta ei löydy sitä laskuttajaa, jolta laskut tuonne haluatte, voi asialle tehdä muutoksen!

Esimerkiksi DNA:n laskut, kuten muutkin yritykset jotka eivät löydy vielä listalta ja lähettävät sähköpostilaskuja, voi kuitenkin lisätä sähköpostialiaksen avulla, joka luodaan automaattisesti aina uudelle käyttäjälle. Käyttäjän tulee ilmoittaa muuttunut sähköpostiosoite laskuttajalle, jolloin hän saa jatkossa laskut palveluun automaattisesti.

Tämähän on kaiken lisäksi vielä ekologistakin!! 🙂 Vaikka tuossa alkuvaiheessa joutuukin vähän näkemään vaivaa, että saa kaikki omat laskuttajat tuonne, niin sitten kun ne siellä ovat – on homma selkeetä ja helppoa. Ei tarvitse etsiä niitä laskuja laatikoista ja milloin mistäkin.

***

Mitäs tuumitte tästä?

Kommentit (8)

 1. Pikku-myy

  Miksi rekisteröityä tuon käyttäjäksi, kun e-laskut verkkopankkiin on keksitty. 🙂

 2. Essi

  Kaikki laskut tulevat e-laskuina suoraan nettipankkiin ja maksu pitää vain varmentaa – todella ihmettelen mitä tästä voisi hyötyä.

 3. Mmaria

  Hei! Aiheeseen ihan liittymätöntä, saanko udella mitkä pöksyt sulla? Ihanat! 😍

 4. Henkka

  Kyllä, mulle ihan pankistakin tulee muistutus eräntyvästä laskusta ja sinne saa e-laskuksi kaikki laskut. MItä erillista hyötyä tuosta palvelusta on?

 5. Tiina/ Fit Fat Mama

  Vaikuttaa kätsältä palvelulta 🙂 Vaikka ite oon tosi epäjärjestelmälline niin laskut on ihme kyllä -ja onneksi ollut aina asia jotka hoidan ajallaan aina 🙂

 6. verkkopankki

  Tai sitten ne laskut vaan tilaa suoraan e-laskuina omaan verkkopankkiin, niistäkin saa halutessaan sitten muistutusviestin 🙂

 7. Mon

  Olen kokenut järkevimmäksi tilata laskut suoraan nettipankkiin. Todella helppoa sieltä vain hyväksyä kaikkinlaskut ja halutessaan voi muuttaa laskujen eräpäivää, jos haluaa maksaa laskun aikaisemmin ☺

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *