Monna
Monna

Elämä voittaa ja muita fiiliksiä! :)

Meillä alkaa täällä pikkuhiljaa olla koko perhe terveiden kirjoissa!! 🙂 Tai ainakin melkein terveiden! 😀 Haha! Mä jouduin käymään lääkärissä vielä toistamiseen, kun tuntui ettei antibiootit pure kunnolla ja korva oli edelleen lukossa ja päässä huimasi pahasti. Sain onnekseni sieltä Duactia, joka yhdessä antibioottien kanssa alkoi puremaan.

Emmalla alkaa olemaan myös pahimmat kipuilut takanapäin ja toivotaankin, jos päästäisiin ens viikosta taas ns. ”normi-arjen” pariin ja Emma päiväkotiin jne.

Kun kaikki tapahtuu aina kerralla, niin meidän tuurilla kävi vielä Gerellekin pieni tapaturma tähän samaan syssyyn ja nyt ollaankin puolentoista viikon sisällä ravattu kaikki muut perheenjäsenet lääkärissä paitsi Pimu. Huhhhuh.. No, eiköhän tää tästä taas ala elämä voittamaan!

Meillä on jo joulukuusi pystyssä ja koristelutkin tehtiin yhdessä tuumin sairaslomailun lomassa. Joulukuusi on mun mielestä kyllä sellainen ihana valontuoja! Sitä ei tekis mieli ottaa pois edes silloin Loppiaisena, kun se tuo niin mukavaa valoa ja väriä kotiin.

Mitenkäs siellä on voitu? Onko syysflunssat iskeneet jo? Onko muilla ollut korvatulehdusta tai ihan jäätävää kurkkukipua ja yskää? Entäs lapsoset? 

Näillä aatoksilla ja hyvillä mielin ensi viikkoon! 🙂 Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

Monna

Kommentit (6)

 1. Susanna

  Tämä syksy on ollut mun osalta yhtä sairastelua eikä loppua vielä näy. Ensin tuli syyskuussa silmätulehdus josta seuraavana päivänä en tahtonut päästä sängystä ylös. Syy hermosärkyyn löytyi kaularangan välilevyn pullistumasta joka edelleen vaivaa ja odotankin leikkausjonossa. Tämän hermosäryn lisäksi mulla on ollut tässä enterorokko ja kaksi viikkoa kestänyt flunssa joka vei hetkeksi äänen. Silti on koittanut olla positiivinen ja pitää peukkuja silti, että kaiken tän paskan jälkeen koittaa jotain hyvää. Enai vuodelle on juoksukisoja buukattu joten paree olisi pikku hiljaa parantua, että pääsee treenaamaan.

  • Monna

   Äh.. 🙁 Niin kurjaa!! Positiivinen asenne on hyvä pitää, vaikka se on koetuksella kun sairastelut vaan jatkuu. Toivottavasti pääset pian terveiden kirjoihin ja takaisin treenaaman. 🙂

 2. kata

  Mulla oli pahempaa flunssaa tossa alkusyksystä, loppu syksy onkin mennyt hyvällä energialla eikä oo sairasteltu! Toivottavasti siellä pääsette normiarkeen kiinni tällä viikolla! Ihania jouluisia kuva<3 Mukavaa ja energistä viikkoa!<3

  • Monna

   Ihana, että siellä on päästy flunssista eroon ja on ollut hyvä energia. 🙂 Kiitos kovasti! <3

 3. Annnamarie

  Heippa! Ei nyt liity postauksen aiheeseen: voisiko tehdä postauksen lapsiarjesta koirien kanssa? Haluaisin tulevaisuudessa vielä toisen aktiivisen harrastuskoiran ja mahdollisesti lapsia. Olen viime aikoina pohtinut paljon koirien ja lasten yhdistämistä. Kuinka teidän arki sujuu ja oletteko molemmat yhtä sitoutuneita koirien hoitoon?

  • Monna

   Kiitos hyvästä vinkistä! 🙂
   Kirjoitan tästä mielelläni.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *