Monna
Monna

Ei mopolla moottoritielle.. vai ehkä sittenkin?

Mä oon paljon puhunut siitä, että itseensä pitää luottaa ja omaan tekemiseen. Se on kaiken a ja o. Se pätee myös työasioissa. Jos ei luota omaan osaamiseen ja tekemiseen, ei voi menestyä. Kukaan ei ”osta” juttuja ihmiseltä, joka kaivaa kengän kärjellä maata ja leuka rinnassa sopertaa hiljaisella äänellä tarinoitaan.

Jos kuitenkin uskoo omaan tekemiseen ja osaamiseen, on tavallaan vaan ”taivas rajana”. 😀 Mä oon tajunnut, että mä oon  tähän asti uskonut itseeni vaan tiettyyn pisteeseen asti. Oon painanut jarrua aina siinä kohtaa, kun näyttää alkavan tapahtua liikaa. Eikä se ”liika” oo koskaan ollut negatiivista, vaan pelottavan hyvää. En oo vaan uskaltanut lähteä siihen kelkkaan. En tiedä osaanko selittää, mutta oon tavallaan pelännyt menestymistä.

Oon ehkä ajatellut, että ”ei mopolla moottoritielle”. Uskonut, että mä osaan ja onnistun tiettyyn pisteeseen asti, mutta sen jälkeen mennään liian isoille vesille ja mun osaaminen loppuu. Mutta tiedättekö, ei se mee niin! Nyt mä aion uskaltaa sinne moottoritielle! Ens kevääksi on suunnitteilla aivan super makeita juttuja ja yks mun monivuotinen haave on toteutumassa!! En kestä! Pelottaa, mutta nyt aion uskaltaa ja uskoa!

Mä pääsen kertomaan teille tästä mun toteutuvasta haaveesta varmasti jo muutaman viikon päästä, mutta muutama etappi pitää vielä sinetöidä ennen kuin saan julkisesti asiasta kertoa. Toinen isompi juttu ens keväälle tulee myös tietoon varmasti joulukuun aikana viimeistään.

Mä vaan haluan kannustaa kaikkia uskomaan itseensä ja pistämään niitä haaveita paperille ylös, koska sitten niitä asioita alkaa tapahtumaan! Tottakai askeleita kohti toteutumista pitää osata itse ottaa, ei ne asiat vain toivomalla tapahdu. Mutta kannattaa uskaltaa haaveilla ja lähteä tekemään asioita niitä kohti! Se on pelottavaa – MÄ TIEDÄN! Mutta voi jumankekka mikä fiilis, sitten kun onnistuu!! OMG!

***

Kommentit (2)

 1. Milja

  Ihanan hymyilyttävä postaus ja onnittelut Monna sulle rohkeudesta tarttua isoihin juttuihin! <3 Just hetki sitten luin Katri Syvärisen kirjasta sitaatin "moni pelkää saada sen mitä haluaa" tai jotakin tonnepäin, ja ainakin omalla kohdalla se on täysin totta! Että ymmärrän hyvin ton kun joku juttu tuntuu pelottavan hyvältä. Mutta tää sun postaus rohkasi itteenikin luottamaan siihen, että musta on niihin "pelottavan hyviin" juttuihin!

  Tsemppiä projektiin!! Mikä se sitten onkaan. Ja kiitos päivän piristämisestä tällä postauksella <3

 2. marketta

  Loppu viimein itse on itselleen paras tsemppari! Elämä on matka, jota koko ajan menemme eteen päin.
  Kaikkine onnistumisineen, ja epäonnistumisineen elämä kantaa. Hienoa, Monna, että uskallat elää, etkä
  elä unelmaa!
  Peukut pystyyn sinulle, ja kaikille jotka suunnittelevat jotakin uutta haastetta!
  Antaa palaa! Jos ei yritä, ei saakaan mitään. Siis aina kannattaa yrittää! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *