Monna
Monna

Deezer – musiikkia aah! ♥

Musiikki liittyy mulla moneen! Rakastan musiikkia! ♥♥♥

Mahtipontinen kappale ja melankolinen sävel – kyynelet nousee silmiin.
Nopea tempo ja iskevät sanat – treenibuusti pamahtaa voimalla esiin.
Kaunis melodia ja rauhoittava hidas tempo – tekee mieli sulkea silmät ja hengittää vain.

IMG_7943

Oon useammankin kerran teille kirjoittanut musiikista. Nyt kirjoitan taas kerran. 🙂
Tällä kertaa aion suositella teille Deezer -musiikkipalvelua ja kerron muutamasta soittolistasta, jonka olen itselleni sinne luonut.
Kuinka monelle Deezer on tuttu?
Suomessa tällä hetkellä varmasti vielä tunnetumpi monille on Spotify. Niin oli minullekin vielä hetki sitten. Pääsin kuitenkin yhteistyössä DNA:n kanssa tutustumaan tähän musiikkipalveluun ja ihastuin. ♥

Älyttömän hauska juttu Deezerissä oli heti alussa, kun käynnistin palvelun ja kirjauduin sisään – Deezer kyseli multa kenestä tykkään. 🙂 Pidätkö näistä artisteista?
Siinä sitten pyyhin plussiin tai miinuksiin puhelimen näytöltä artisteja. Se oli mun mielestä tosi kiva yksityiskohta ja heti alkuun tuli sellainen olo, että tästä saa tehytä tosi personoidun musiikkisoittimen itselleen.

PhotoGrid_1431232285130Kun olin valinnut artisteja hetken aikaa, painoin valmis. Varmasti olisin saanut jatkaa tuota touhua vielä pitkäänkin. 😀 Mutta halusin eteenpäin. Halusin ruveta luomaan soittolistoja. Ensin loin soittolistan nimeltä Treenibiisit.

Se on kuitenkin se mitä kuuntelen eniten, treenimusaa. Musiikkia joka motivoi itseäni ja saa hyvän fiiliksen päälle.
Joskus kerroinkin siitä, miten eri kappaleet vaikuttaa tosi vahvasti mun mielialaan ja fiilikseen. Jos siis kuuntelen hyviä ”treenibiisejä” saan heti energiaa ja mun tekee mieli joko alkaa tanssimaan tai mennä treenaamaan. 😉

PhotoGrid_1431243664273Siinä screenshot mun Treenibiisit -listalta. Siellä on tällä hetkellä reilu 30 kappaletta.
Mä keräilen sinne koko ajan lisää biisejä. Ja mun mielestä on kiva kuunnella kohdasta Tutustu – uusia biisejä.

PhotoGrid_1431232361792 Tuolta Tutustu-kohdasta pystyy valitsemaan myös alueen mistä suositukset tulee. Se on aikas makee juttu. Ja ihan erilaisia suosituksia tulee kyllä vaikkapa jos valitsee Länsi-Euroopan tai Pohjois-Amerikan. 😉

PhotoGrid_1431241767616

Mä kuuntelen tosi erilaista musiikkia kyllä silloin kun haluan, että fiilis on korkealla ja oikein kunnon treenibuusti päällä. Kun sitten taas silloin kun haluan oikeasti rauhoittua ja/tai oon kotona ja haluan jotain seesteistä joogamusiikkia taustalle.

Mun mielestä on välillä ihana kuunnella jotain todella rauhallista ja ihan vaan sellaista meditaatiomusiikkia. Sellaista mitä soi aina jossain kauneushoitojen taustalla. 😉

Sitten mä tykkään kuunnella aika melankolisiakin kappaleita välillä.
Olen luonut myös soittolistan nimeltä Mieli.
Siellä on tällä hetkellä 15 kappaletta. Kaikki aika erilaisia, osa on rakkauslauluja ja osa on ehkäpä vähän rakkauteen pettyneitä lauluja. Ajattelen niin, että joku kappale voi olla mun mielestä ihan äärettömän kaunis vaikkei se omaa elämäntilannetta kuvaisikaan. Yksi erittäin tärkeä juttu kappaleissa mulle on melodia. Joku kappale voi olla mollivoittoinen ja melodialtaan niin kaunis, että se saa mulla vedet silmiin.

PhotoGrid_1431259392097

Tykkään todella paljon suomalaisesta musiikista. Tykkään myös englanninkielisestä. Mutta varsinkin nämä vähän melankoliset biisit ja rakkauslaulut on ihania suomeksi laulettuna. Oma tunnekieleni on kuitenkin suomi, joten laulun mukana tunteminen ja eläytyminen on mulla vahvempaa suomenkielisissä.

IMG_7945

Ei ole luultavasti päivää jolloin en kuuntelisi musiikkia.

Joskus kun kuuntelen jotain biisiä, nään jonkun tilanteen. Vähän niin kuin jossain leffoissa.
Tai sitten saatan kuvitella jonkinlaisen koreografian johonkin biisiin.

Kuten sanoin, rakastan musiikkia. ♥♥♥

***

Kylmät väreet virtaa läpi vartalon ♥ Energia ja motivaatio nousee kattoon ♥ Kyynelet kohoaa silmiin ♥
Hymy nousee huulille ♥ Melodia rauhoittaa ♥Tekee mieli sulkea silmät ♥

DNA Appisen sivuilta kannattaa käydä myös lukemassa artikkeli
Enemmän irti Deezeristä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *