Monna
Monna

City Survivors

Tässä se on!! Kevään makein tapahtuma!!!

citysurvivors_logo

Yhteistyössä: MT Personal Training

22.04.2017 järjestämme ensimmäistä kertaa urbaanin kaupunkiseikkailukilpailun! Kilpailu on Amazing Race -henkinen seikkailukilpailu Helsingissä. Kilpailijat pääsevät haastamaan itsensä keskellä kaupunkiviidakon sykettä. Kilpailussa edetään parin kanssa juosten tai kävellen. Kilpailussa on 10-15 rastia, jotka on löydettävä yksi kerrallaan vihjeiden ja arvoituksien perusteella. City Survivors starttaa Helsingin kauneimmalta paikalta Hietaniemen rannalta.

City Survivors 1

Mistä on kyse?

 • Kilpailussa on 2 sarjaa: Kilpasarja sekä Hupisarja
 • Kilpailu starttaa Kilpasarjan osalta: klo: 11.00 ja Hupisarjan osalta klo: 12.00 Hietaniemen uimarannalta lauantaina 22.04.2017
 • City Survivorsissa kilpaillaan kahden hengen joukkueissa.
 • Joukkueet etenevät juosten tai kävellen.
 • Kilpasarjan reitti sisältää n. 15 tehtävä / arvoitusrastia ja hupisarja n. 10 rastia. Kilpasarjassa matka on n. 15km ja hupisarjassa n. 8km.
 • Kilpailussa joukkueet etsivät rasteja ympäri Helsingin keskustan lähialueita, ratkaisemalla vihjeitä, arvoituksia tai erilaisia treenihaasteita.
 • Rastin löydyttyä joukkuetta odottaa rastilla joko arvoitus, vihje tai treenihaaste, joka johdattaa kilpailijat seuraavalle rastille. Näin kilpailu etenee.
 • Kaikki rastit sijaitsevat Helsingin keskustan lähettyvillä.
 • Tehtävät vaativat joko päättelykykyä, tietoa, fyysisiä haasteita tai kaikkea näistä.
 • Kilpailijat kuljettavat mukanaan kaiken tarvitsemansa.
 • Kyseessä on urbaani kaupunkiseikkailu, joten puhelimen käyttö kilpailun aikana on sallittua.
Kenelle?
City Survivors on seikkailukilpailu, johon voi osallistua kuka vain. Kilpailuun voi lähteä kilpasarjaan taistelemaan City Survivor – tittelistä tai ottaa kilpailun rennommin ja nauttia hupisarjassa liikunnan riemusta, onnistumisen tunteista sekä mahtavasta fiiliksestä.
Haluamme haastaa kaikkia liikunnasta ja seikkailuista kiinnostuneita mukaan kevään hauskimpaan seikkailukilpailuun.

city-survivors-2

City Survivors -tapahtuman taustalla ollaan siis me MT Personal Trainingin energinen pariskunta Monna & Tuukka Pursiainen. 🙂 Varsinaisen idean pöytään löi Tuukka. Tässä muutama lause Tuukan pohdintaa siitä, mistä kaikki sai alkunsa.

Ajatus jostakin tällaisesta tapahtumasta, kuin City Survivors oli jo pitkään pyörinyt mielessäni. Se ei vain ollut missään vaiheessa saanut vielä sitä lopullista täydellistä muotoaan tai tuulta siipiensä alle.

Olen itse harrastanut liikuntaa monipuolisesti koko elämäni ajan. Olen ehtinyt juoksemaan puolimaratoneja, maratoneja, kadulla, metsissä, poluilla, niin Suomessa, kuin ulkomaillakin.

Pari vuotta sitten minulle tuli kuitenkin tunne, että kaipaisin välillä jotain muutakin. Jotain uutta, erilaisia haasteita, monipuolisempaa ja jotain missä yhdistyisi se liikunnan tuoma mieletön endorfiiniryöppy sekä seikkaileminen ja erilaisten arvoituksien tai tehtävien ratkaiseminen.

Yksi ilta muutama viikko sitten olin lenkillä, missä rakastan pyöritellä ajatuksia edestakaisin ihan rauhassa. Yhtäkkiä tämä ajatus iski, kuin salama kirkkaalta taivaalta. Pysähdyin heti tien viereen ja laitoin Monnalle ääniviestin: ”Nyt mä sen keksin! Järjestetään tällainen Amazing Race-tyylinen urheilu- & seikkailutapahtuma Helsinkiin. Tapahtuma, jossa kilpaillaan joukkueina. Kilpailijat pääsevät ratkomaan arvoituksia, suoriutumaan fyysisistä haasteista ja voittamaan itsensä sekä omat ennakkoluulonsa” Monna innostui tästä heti ja sanoi, että idea kuulostaa aivan mahtavalta!

city-survivors-5

Tämä on ehdottomasti yksi makeimmista jutuista, jota saan kehittää ja tehdä! Vaikka mammaloma onkin jo startannut, ei se ole hidastanut tämän tapahtuman järjestämistä. Sillä into on niin suuri, sekä minulla, että Tuukalla.

Ilmoittautuminen kilpailuun alkoi tämän viikon torstaina 29.elokuuta ja nyt joukkueita mukana on jo kymmenittäin!!

Saamme myös ensi viikolla ilmoittaa huikeita yhteistyökumppaneita, jotka ovat kilpailussa mukana!

city-survivors-1

Ota kaveri, puoliso tai kollega mukaan ja lähtekää yhdessä selvittämään haasteita hauskassa ja monipuolisessa seikkailukilpailussa Helsingin kaupunkiviidakon sykkeessä.
Ilmoittaudu mukaan kilpailuun!
Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea! 

Lokakuun ajan on voimassa EarlyBird -hinta!
70€ / joukkue (35€ / hlö)!!!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

***

Seuraa meitä myös muissa medioissa:

City Survivors – Facebook

City Survivors – tapahtumasivu

City Survivors – Instagram

www.citysurvivors.fi

city-survivors-4

* Kaikki tapahtuman kuvat: Ossi Pietiläinen / ophotos.fi

Kommentit (3)

 1. Mipa

  Moikka,
  kuulostaa kivalta tapahtumalta. Onko tässä jotain ikärajaa? ollaan siskoni kanssa mietitty johonkin juoksu/liikunta tapahtumaan osallistumista, mutta suurimmassa osassa siskon ikä tulee vastaan… Siskoni on siis 15- vuotias.

  • Monna

   Moikka!

   Selvittelemme tätä asiaa. Usein näissä kilpailuissa ikäraja on 16 vuotta. Mutta juttelemme juuri lakimiehen kanssa, voiko ilmoittautua vanhempien luvalla. 🙂
   Laitatko vielä sähköpostia asiasta pttuukka@gmail.com Saamme sitten varmasti sinunlle vastauksen pikimmiten perille.

 2. Tänään ei saa puhua töistä. – Monna treenaa!

  […] vaikkei koneita avattaisikaan. Nyt esimerkiksi keväällä ensimmäistä kertaa järjestettävä City Survivors -kilpailu on sellainen, että emme meinaa pysyä housuissamme, kun olemme niin innoissamme siitä. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *