Monna
Monna

Bikinikunnossa!

Kuinka saada täydellinen bikinivartalo?

1. Pistä bikinit päälle.

2. Älä välitä p**kaakaan siitä, mitä muut ajattelee sun kropasta. 😆😜👙✌🏼💜

Näin mä kirjoitin instagramiin viime viikolla ja julkaisin kuvan bikineissä. Aiemmin oon ajatellut, että en kehtaa mennä bikineissä rannalle jos en nyt paria kiloa tiputa / kiristele ennen kesää. Viime kesänä en ois ehkä kehdannut mennä, vaikka itse asiassa olis ihan samassa kunnossa kuin nyt. Ajatelkaa!! Kamala miten sitä voikaan omasta kehosta ajatella.

Se kesäkunto tai bikinkunto ei tartte oikeasti muuta kun auringon ja ne bikinit! Ja itseluottamusta! Minkä vuoks jossain uimarannalla tai maauimalassa pitäis olla jokin kriteeri, jonka täytettyä voi vasta käyttää hyvillä mielin bikineitä?  Eihän sellaista missään olekkaan, se on vaan meiän ihmisten omissa päissä!

Somen myötä ulkonäköpaineet on vaan kasvaneet ja oikeasti meillä monilla on päässä aika syvällä sellainen ajatus, että jos ei täytä jotain tällaisia ihannevartalon mittoja, ei kehtaa mennä uikkarissa julkiselle paikalle. Se on aika surullista.

Toisaalta somen ansiosta on alkanut näkymään entistä enemmän ihan kaiken kokoisia ja muotoisia kroppia bikinit tai uikkarit päällä! Se on super hyvä juttu!! Itsevarmuus on nimittäin kauneinta mitä voi päälleen pukea ja se ei katso sitä kuinka pitkä oot, kuinka paljon painat, minkä kokoiset sun rinnat tai peppu on, onko sulla selluliittia tai raskausarpia. Itsevarmuus lähtee sisältä ja sieltä jokaisen omista ajatuksista ja sydämestä.

Mä sanon sen taas, mutta sanon kuitenkin. Jos bikineissä julkisesti näyttäytyminen huolestuttaa, kannattaa sitä asiaa alkaa työstämään hitain, mutta varmoin askelin. Muutoksia ruokavalioon, treeniin ja ensisijaisesti ajatuksiin, sieltä se lähtee liikkeelle. Mutta ilon ja rakkauden kautta!

Mä voin olla väärässä, mutta uskon vahvasti, että jos ihmiset rakastais itseään vähän enemmän – olis kaikenlaiset elämäntapamuutokset ja muut pysyvämpiä. Kun muutoksia siihen bikinkuntoon tai muuhun aletaan tekemään itseinholla ja niin pian kuin mahdollista, on varmasti tie aika lyhyt. Sen takia mä toitotan täällä tätä sanomaa; rakkauden kautta!

***

Lue myös: Kehonkuvani matka

Kommentit (2)

  1. Ihmisenpääonouto

    Itse olen ollut todella epävarma itsestäni yläasteesta asti, koska oli ylipainoa ja siitä sain myöskin kuulla päivittäin.
    Nyt multa lähtenyt kaiken kaikkiaan noin 20 kg painoa, mutta itsevarmuus on vieläkin hakoteillä ja töitä sen kanssa yritän tehdä. Välillä ei tee yhtään tiukkaa pistää bikinit päälle ja mennä, mutta välillä sit taas lyö täyslukon päälle. Joukkueen/kavereitten kesken häpeäminen on onneks hävinnyt sillä, kun vaan menee pelin jälkeen sinne suihkuun eikä mieti tai kavereitten kanssa miettimättä viettämään saunailtaa.

  2. Camilla

    Mahtavaa, että nostat asiaa esille! 🙂 Haluaisin muistuttaa, että vaikka bikinikropan saa omistamalla kropan ja pukemalla bikinit päälle, ei itsevarmuutta voi samalla lailla pukea päällensä. Itsevarmuus ja itseluottamus eivät aina ole asenne- tai valintakysymyksiä, vaan vaativat pidempiä prosesseja. Rannalle voi ja kannattaa mennä, vaikkei itsevarmuutta juurikaan löytyisi. Itsestäni ainakaan ei itsevarmuus varsinaisesti loista ulospäin bikinit päällä ja pyrin silti ajattelemaan olevani kaunis tällaisena kuin olen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *