Monna
Monna

Äiti-taapero-treffit

Meillä on kolmen kopla taaperoiden äitejä, minä, Hilla ja Laura. Meillä kaikilla on tosi samanikäiset lapset, Emma 1v3kk, Selma 1v4kk ja Emil 1v6kk. Ollaan nähty säännöllisesti pienokaistemme synnyttyä. On tosi hauska katsoa miten tämä kolmikko toimii yhdessä, miten erilaisia ja toisaalta samanlaisia nää pikkuiset on. On myös tosi ihanaa jutella Hillan ja Lauran kanssa kaikenlaisista asioista, ensin vauva-arjesta ja nyt taapero-arjesta.

Kutsuin Hillan, Selman, Lauran ja Emilin meille uuteen kotiin kyläilemään. Keitin kahvit ja laitoin herkkuja pöytään. Istuttiin pöydän ääreen ja otettiin kahvikupit käteen. Ai että, ihana istua tässä pöydän ääressä ja keskustella, kun taaperot leikkii kiltisti keskenään

NOOOOT!!! 😀 Noin puolen minuutin päästä pöytään istuuduttuamme oli kaikki äidit pystyssä ja taaperoiden luona ottamassa kädestä koiran vesikuppia, sähköjohtoja, nostamassa sohvalta alas, kertomassa ettei toiselta saa ottaa kädestä, ettei viinirypälettä voi laittaa kokonaisena suuhun. jne jne..

Kahden tunnin kuluttua oli koiran vesikuppi nostettu keittiönpöydälle turvaan, hellan levyt väännetty nollille, niin taaperoilla kuin äideillä punaiset posket ja kahvin jämät kupissa kylmänä.

Mutta vitsi miten kivaa silti! 😀 Kun Hilla ja Laura sitten lähtivät lapsineen kotiin, laitettiin viestiä perässä, että juotiinko me kahviakin? Ai mistä me puhuttiin?! 😉

Nää meiän äiti-taapero-treffti on aina yhtä sekavia! 😀 Siis jututhan katkee moneen otteeseen ja johonkin juttuihin ei muisteta edes palata ja joistain jutuista ei jälkikäteen muisteta puhuneemmekaan. Sen takia näitä kahta ystävää on ihana nähdä välillä myös ihan aikuisten kesken.

Silti ihaninta on nähdä tän pienen taaperokolmikon touhuja yhdessä. Se on jotenkin tosi mielenkiintoista nähdä, miten tällaiset metrin mittaiset tyypit ottaa kontaktia toisiinsa ja on vaan niin rehellisesti siinä läsnä justiinsa eikä melkein.

***

Iloista sunnuntaita kaikille! <3

Lue myös: Ootas vaan kun.. 😉

Kommentit (3)

 1. Laura K.

  Ihaninpia <3!! Toi on ihan älytön RIKKAUS että lapset on niin samanikäisiä ja sit vielä te naiset ootte keskenään ystäviä :)! Tosiaan siinä varmasti jää aikuisten jutut alakynteen kun lasten perässä on juostava ja kun ne vielä keskenään jekkuilee kun huomaa että häh, eihän meitä edes nyt katsota :D. Hihi.

  • Monna

   Niinpä!! <3

 2. Commentary

  Hei! Etsin myöskin pitkään vitriiniä ja lopulta kotiin päätyi Ikean Regissör ei laseja sivussa, mutta muuten todella kaunis 😊 Korkea ja leveä, joten tilaa kauniille esineille, kirjoille yms on 😊

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *