Monna
Monna

Aisti elämä ❤

Kaupallinen yhteistyö: Aisti Erioil
aisti elämä
Ajattele miltä se tuntuu kun kesän ensimmäiset lämpimät auringonsäteet koskettaa ihoa? Entä kesäisen lämmin kallio paljaiden varpaiden alla? Miltä tuoksuu keväällä puhkeavat sireenipuskat? Miltä se tuntuu kun rakkaimpasi koskettaa sinua? Tai miltä kuulostaa sateenropina vasten ikkunalautaa tai laineiden liplatus?

Mä rakastan aistia asioita, kuunnella, nähdä, haistaa ja tuntea. Mun mielestä esimerkiksi sateenropina ikkunalautaa vasten on rauhoittava ääni. Varsinkin silloin kun tietää, että voi olla kotona turvassa sateelta.

Keväällä on ihana kulkea ulkona, kun luonto herää henkiin ja erilaiset tuoksut vaeltelee nenään. Esimerkiksi ruohon ja mullan tuoksu on mielestäni ihana, se saa hymyn huulille. Sireenipuiden tuoksu tuo mieleen lapsuuden todella vahvasti. Kevään heräämistä on myös ihana katsella, se hellii hajuaistin lisäksi myös näköaistin kautta.
aistiRakastan merta. Sen tuoksu, laineiden liplatus ja sitten vielä se lämmin kallio paljaiden varpaiden alla. Siinä voisin helposti olla monta tuntia ja katsella ja kuunnella veden ääniä. Meri on jollain tapaa hyvin rauhoittava, vaikka se onkin valtava ja jopa hieman pelottavakin sen suuruuden ja syvyyden vuoksi, mutta se on silti jotenkin rauhoittava.

On ihanaa kun puissa alkaa näkyä nuput ja vihreys ja vehreys alkaa täyttämään katukuvaa. Myös jopa lokkien kirkuminen kuulostaa keväiseltä. Sekin saa hymyn huulille.
lokki
Aurinko on varmasti yksi ihanin aistittava asia. Nyt kun lämpö on hellinyt meitä jo aikaisessa keväässä, heti aamusta on saanut mennä ilman takkia ulos ja sen lämmön on voinut oikeasti tuntea ihan hehkuvan iholla. Se on ihana tunne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhtenä inspiraation lähteenä tähän postaukseen on ollut Aisti Erioil -tuotteet. Olen saanut kokeilla jalkavoidetta, käsivoidetta ja vartalovoidetta jo useamman kuukauden ajan ja olen tykännyt kovasti siitä miltä nämä tuotteet tuntuvat iholla. Erioil on brändinä myös sellainen, mikä pistää hymyilemään, sillä Erioilin vartalovoiteet on itselleni tuttuja jo ihan pikkutytöstä lähtien.

erioil

Mitkä aistit teillä on valppaimpina? Onko haju- vai näkö? Vai tuoko näitä tuntemuksia esiin jokin asia, joka on konkreettisesti tunnettavissa?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *