Monna
Monna

Pyöräilyvaunu!

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom.fi

Jo viime kesänä mietittiin Tuukan kanssa, että haluttaisiin hankkia pyöräilyvaunu, jossa Emma vois sitten töröttää mukana. Oikeastaan jo muutama vuosi sitten Tuukka katteli näitä pyöräilyvaunuja sillä silmällä, että mihin niistä voi ottaa koirat mukaan. 😀 Sellaisiakin kuulemma on!

Nyt meille tarjoutui mahdollisuus North active pyöräilyvaunuun ja enemmän kuin innoissamme mahdollisuuteen tarrattiin kiinni!

pyöräilyvaunu

Tää pyöräilyvaunu tuntui ensikokemuksen mukaan vakaalta ja näppärältä, kuten sen kuvauksessa Jollyroomin sivuilla sanotaan. Tässä on mukana sadepeite ja hyttysverkko. 🙂 Eli voi käyttää säällä kuin säällä. Me kokeiltiin nyt niin, että ei ollut mikään peitteistä päällä. Emma sai katsella maisemia ”sivuikkunoista” ja edestä. Tätä vaunua voi myös käyttää tavallisena vaununa, se on helppo irrottaa pyörästä ja sen kanssa voi lähteä vaikka juoksulenkille.

Tossa työntöaisassa on jopa sellainen lenksu, jonka saa ranteen ympärille. Siinä on myös käsijarru! Vaunut on tosi kevyen tuntuiset työntää. Vaikka en ite juoksua harrasta, niin nää tuntuu liikkuvan sen verran kepoisesti, että vois melkein jotain hölkkälenkkiä kokeillakin!

Kun tää pyöräilyvaunu haettiin postista ja avattiin paketti olkkarissa, oli Emma samantien menossa sinne kyytiin istumaan. 😀 Myös kypärä on ollut kiinnostava alusta asti! Ihan super hyvä! Mä nimittäin vähän uumoilin, että Emma saattais pistää hanttiin kypärän kanssa. 😉 Emman kypärä täältä.

Mutta Emma viihtyy niin kypärä päässä, kuin vaunujen kyydissä super hyvin. Vaunuissa on viispistevaljaat, joten lapsi pysyy kyydissä tukevasti. Ihanaa! Nyt jo ootan, että päästään kesällä jollekin pyöräretkelle yhdessä.

Näiden pyöräilyvaunujen kyydissä pitää siis myös pitää kypärää päässä. 🙂 Meillä on koko perheellä samanlaiset potat, Emmalla pinkki, mulla musta ja Tuukalla neonvihreä. 😉 Mä oon joskus ollut jotenkin huono käyttämään kypärää, jos hiukset on ollu nutturalla tms. viisaasta tekosyystä. Mutta nyt kyllä aion pitää kypärän päässä ihan jo senkin vuoks, että on tärkeetä näyttää esimerkkiä pienokaiselle.

Nyt kun me ollaan kaavailtu meille sitä neljän viikon kesälomaa, ekaa kertaa moneen vuoteen – on meillä oikeesti aikaa myös tätä kulkupeliä käyttää! 🙂 Tästä pyöräilyvaunusta irtoo renkaat helposti ja se menee suht pieneen tilaan, joten vois jopa miettiä saisko tän mukaan mökille ja muualle mihin loman aikana mennään loikoilemaan. Pyörät voi kiinnittää vetokoukkuun.

***

Ihan tässä jo alkaa kesää odottelemaan! 😉

Kommentit (4)

 1. Maisu

  Ihana Monna, näin sut telkkarissa tänä aamuna! Heti tuli hyvä fiilis itselle, kun olit niin pirteenä jo aamusta jumppailemassa 🙂

 2. Jenni Maria

  Pakko oli heti katsoa Katsomosta tuo jakso 😁
  Todellakin, ihana Monna 😊

 3. Suvi Johanna

  Kuvissa ei näy olevan etupaneeli kiinni. Kovassa vauhdissa lapsen naamaan/silmään voi lentää jotain. Aina joko verkko tai paneeli pitäis olla kiinni. Turvallista matkaa!

  • Monna

   Totta! Ei ajateltukaan tuota puolta tässä kun mentiin vaan hitaasti eteenpäin! Mutta kiitos vinkistä! 🙂 Kovassa vauhdissa ehdottomasti sitten laitetaan etupaneeli kiinni!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *