Monna
Monna

10 asiaa.

1. Ensimmäiset sävelet biisissä vaikuttaa tosi paljon. Jos alku on mielestäni huono, hyppään seuraavaan kappaleeseen tai vaihdan radiosta kanavaa.

2. Lähden joka paikkaan ajoissa, varsinkin jos menen autolla. Saan valtavan stressin aikaiseksi, jos istun ruuhkassa autossa ja huomaan myöhästyväni. Parempi olla vaikka 15min ajoissa, kuin edes 5min myöhässä.

3. Olen soittanut pianoa 5-vuotiaasta asti. Tammikuun muutossa luovuin pianosta, se teki vaikeaa.

4. En osaa pyöräillä ilman käsiä. Tai en uskalla. En osaa myöskään lasketella, olen kokeillut sitä kerran lastenrinteessä.

5. Riisun aina vaatteet pois päältäni kun tulen kotiin. Puen yöpaidan päälle tai jonkun löysän mekon. Saatan olla yöpaidassa ihan mihin aikaan päivästä tahansa. En nimittäin yhtään kestä olla tiukoissa, puristavissa tai jotenkin epämukavissa vaatteissa kotona.

6. Olen taikauskoinen. En voisi esimerkiksi omistaa autoa, jonka rekkari loppuisi -666.

7. Päätöksenteko on minulle välillä tosi hankalaa, koska näen niin monessa asiassa kaksi hyvää puolta ja sitten se paremman puolen valitseminen on välillä yllättävänkin hankalaa. Tällaisia asioita voi olla ihan arkipäiväiset jutut, että teenkö lohisalaattia vai jauhelihapastaa. Mutta myös isommat asiat tuottaa tätä samaa hankaluutta.

8. Toinen tykkää mustasta ja toinen valkoisesta. Minä tykkään molemmista ja kaikesta siltä välillä. Sen takia joskus valintani tai ajatukseni voikin tuntua ristiriitaisilta.

9. En ole aina pitänyt reisistäni. Pitkään jopa vähän häpeilin niitä, koska jalkani on aika ”jytkyt”. Minua on myös sanottu miehen näköiseksi suurien etureisilihasten vuoksi. 😀 Nykyään kuitenkin pidän jalkojani kauniina.

10. Mitä muuta? Kysy sinä! Esitä kommenttiboksiin kysymys / kysymyksiä, mitä haluaisit tietää minusta? 🙂

***

Kommentit (12)

 1. Katja

  Luin vasta reisiin liittyen, että eri puolella suomea ollaan vähän erimallisia johtuen evoluutiosta,. Käytännössä siis malli vastaa aikanaan olleita tarpeita. Olen itse pohjoisesta ja perinteiseen tapaan ns.persejalkainen: lyhyet mutta vantterat jalat ja takamus. Tuon artikkelin jälkeen omaan kehoon oli entistä hyväksyvämpi asenne: minulla on vahvat jalat kuten aikanaan on metsiä ja hankia tallustellessa pitänytkin olla. 😊

 2. Katariina

  Ihanaa kun on joku muukin joka ei osaa lasketella, Kiitos 😀 !! Mulla on täysin sama nuiden löysien vaatteiden/pyjaman kanssa. Oikeestaan jos saisin päättää, kulkisin aina vaan lökäpöksyissä ja huppareissa. 😉

 3. Päivänsäde

  Semmonen kysymys tuli mieleen, että mitä sellaista urheilulajia haluaisit kokeilla, mitä et ole vielä koskaan kokeillut? Ihanaa maanantaita 🙂

 4. Marjo

  Moi!

  Tämmöisiä kysymyksiä tuli mieleeni:

  Oletko syntyperäinen suomalainen? Mikä on syntymäpaikkasi? Entäs tyttönimesi (eli alkuperäinen sukunimesi)? Mikä oli haaveammattisi lapsena? Entäs teini- iässä?

  😊

 5. Suklaapossu

  Oletteko miettineet Emmalle sisarusta? Ja kuinka kauan suositeltiin uutta raskautta sektion jälkeen? 🙂

 6. maikki

  Haaveiletko hankkivasi pianon taas jälleen, jos ja kun isompaan asuntoon pääsette muuttamaan? 🙂

  • Monnan mies

   Maikki voin vastata Monnan puolesta, että pianon kanssa on sellainen tilanne päällä, että joko piano tai mies on talossa. Molemmat ei sinne samaan aikaan mahdu. Mä olen kantanut sitä pianoa nyt 6 muutossa ja se sai riittää :).

   – Monnan mies

  • Jenni

   Siis piano on muutossa kyllä saatanasta, mutta ette kai oikeasti tästä syystä jättäneet Monnan rakasta harrastusta pois elämästä? Entä jos Emma haluaa joku päivä alkaa soittamaan pianoa?
   Voittehan miettiä sähköpianon ostoa tms joka ei paina läheskään niin paljon kuin oikea piano 🙂

 7. Memmu

  Oletko suomenruotsalainen tai siis kaksi kielinen? En tiedä mistä tämä tuli mieleen, ehkä Pappa sanasta. 😄

 8. Emppu

  Mitä mieltä olette Emman/taaperoiden sokerinsaannista? Sallitteko esim. Emmalla sokerillisia tuotteita, vai onko kaikki sokerittomia?

  Kysyn tätä siksi, kun itselläni on vuoden ikäinen taapero, ja olen ollut tiukka sokerittoman ruokavalion vaalija. Mietin että pitäisikö ”nutturaa” hieman löysätä tältä osin, haluaisin opettaa lapselleni terveen suhteen ruokaan, eikä totaalikieltäminen sitä taida tehdä..

  Anteeksi jos kysymys on liian henkilökohtainen 😊

 9. Maisu

  Mikä on sun paras kauneudenhoito niksi?

  Minuakin kiinnostaa tuo sisarusasia, oletteko ajatelleet/toivotteko Emmalle joskus sisarusta?
  Eihän näitä kai pitäisi kysyä nyky trendin mukaisesti, mutta kysyn kuitenkin, kun kiinnostaa 😀

 10. Sofia

  Heii! Pakko sanoa, että sun hiukset on aivan ihanat ja tuo pinkki huulipuna on jotenkin ihana piristys keskellä tätä harmaasävytteistä alkutalvea! Tuntuu, että kaikki meikkaa nyt niin vahvasti, niin ihana nähdä kun sulla on tommoset kirkkaat huulet ja heleä iho! Inspiroiduin itsekin kaivamaan pinkin punani kaapista kokeilemaan sitä pitkästä aikaa!

  Mukavaa joulukuuta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *