Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Vauvan kanssa matkalle

Täällä suunnitellaan pikkumiehen ensimmäistä reissua ja sitä suunnittelemista riittääkin. Tai itseasiassa toista reissua. Tätä ennen käydään Suomessa hoitamassa ristiäiset pois alta.

Sillon kun vastasi vain omasta pakkaamisestaan, heitin kamat kassiin puoli tuntia ennen kuin piti lähteä lentokentälle. Olen aika monesti saanut kuulla tästä pahasta tavastani pakata matkalaukkuni ihan miten sattuu. Omasta laukustani voi vieläkin hyvin löytää shampoopullon kengästä, mutta Robinin tavarat pakataan siististi ja suunnitellusti. Vauvan kanssa matkustaessa on suunnittelu hyvä aloittaa hyvissä ajoin ja tehdä lista mukaan otettavista tavaroista. Tätä listaa voi sitten käyttää muistilistana seuraavaa reissua varten pakatessakin. Nyt kun miettii mitä kaikkea saattaa tarvita mukaan niin se lista on aika pitkä. Meidän reissu on semmoiseen paikkaan, että en uskalla jättää sen varaan, että ostaisin paikan päältä sen mikä on unohtunut kotiin. Onnekseni meidän kullanarvoinen lastenhoitaja auttoi minua oman listani tekemisessä ja Robinin tavaroiden pakkaamisessa.

Kävimme eilen ottamassa kuvat passia varten. Robinin ilme kuvassa oli sellainen, että luultavasti on samaa mieltä poseeraamisesta ja valokuvien ottamisesta kuin isänsä :). Siitä lähdimme Suomen suurlähetystöön hakemaan passia pikku miehelle. Nyt on melkein kaikki valmiina reissua varten. Olen aina matkustellut paljon ja nyt muutaman kuukauden kotona olon jälkeen tuntuu ihanalle lähteä reissuun mun pienen perheeni kanssa<3.