Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Shiseido

Kaupallinen yhteistyö: Shiseido

Ihonhoito on minulle hyvin tärkeää. Pyrin nukkumaan hyvin ja tarpeeksi sekä juomaan monta litraa vettä päivässä. Näiden molempien puute näkyy iholla kuivuutena ja sameutena. Omat haasteensa tuo sekin, etten ole ihan nuori tyttönen enää. Matkustan myös parin viikon välein lentokoneella, missä kuiva ilma tekee tuhojaan. Olen paljon lämpimissä maissa, missä suojaan kasvoni aina auringolta hatulla sekä korkealla suojakertoimella. Pieni päivetys on kaunis, mutta aurinko on ikävä kyllä ihon pahimpia vihollisia.

Haluan hoitaa ihoani ulkoisesti laadukkailla tuotteilla, mitkä ovat valittu juuri minun ihotyypilleni. Päädyin kokeilemaan Shiseidon ylellistä ihonhoitosarjaa. Olen ollut tuotteisiin todella tyytyväinen.

Minulla on tällä hetkellä käytössä Shiseidon ainutlaatuinen ja ylellinen Future Solution LX ihonhoitosarja. Sarjan tuotteet ehkäisevät kaikkia ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä ja korjaavat jo syntyneitä vaurioita.

DSC_0230

Ylellinen puhdistusvaahto, joka tuo edistynyttä tiedettä ihonpuhdistukseen. Puhdistaa hellävaraisesti epäpuhtaudet ihanan pehmeällä vaahdolla.

Puhdistusvaahto poistaa epäpuhtaudet häiritsemättä ihon kosteustasapainoa. Puhdistusvaahto sopii täydellisesti minun pintakuivalle iholle. Kasvot tuntuvat puhtaalta, mutta iho ei mene rutikuivaksi puhdistuksen jälkeen. Puhdistusvaahdossa on villiruusu-uutetta, mikä kosteuttaa ihoa puhdistuksen aikana.

DSC_0245

Viimeistelen puhdistuksen pehmentävällä hoitovedellä. Hoitovesi kosteutta ja uudistaa ihon pintaa, mikä auttaa ihoa ottamaan tehoaineita paremmin vastaan.

DSC_0232

Kosteutan ihoni Total Protective emulsiolla. Kevyt, päiväkäyttöön tarkoitettu hoitoemulsio kasvoille. Emulsio suojaa ja vahvistaa ihoa ulkopuolisilta haittatekijöiltä. Parantaa harmaata ja väsynyttä ihonsävyä sekä soveltuu erinomaisesti meikinalusvoiteeksi. Levittyy hyvin ja jättää ihon tasaiseksi ja kuulaaksi.

DSC_0229

Iltaisin viimeistelen ihonhoitorutiinini ylellisellä herkälle silmänympärysalueelle tarkoitetulla Eye and Lip Contour Cream silmänympärysvoiteella.

Päiväkäyttöön silmänympärysalueelle käytän ULTIMUNE EYE Power Infusing Eye Concentrate -tehotiivistettä. Yhdistelmä huippulaatuisia aktiivisia raaka-aineita auttavat vahvistamaan herkän silmänympärysalueen puolustusmekanismia. Uutteessa käytetty Ectoin on peräisin mikro-organismista, joka on oppinut selviytymään haastavissa olosuhteissa. Ectoin on aminohapon johdannainen, joka on valmistettu käyttäen bioteknologiaa, joka varmistaa optimaalisen kosteutuksen. Se sekoitetaan koivu-uutteen kanssa, joka on tunnettu ja tehokas kosteuttaja.

DSC_0247

Silmänympärysiho on muuta ihoa ohuempi ja tärkeät talia erittävät ihohuokoset puuttuvat tältä alueelta, tehden ihosta entistä herkemmän kuivumiselle. Silmänympärysalueella näkyy ensimmäisenä ihon vanheneminen.

Tuotteessa on raikas ja silkkinen koostumus, joka sopii erityisesti silmänympärysalueelle; koostumuksesta tulee hyvin nestemäinen levityksen yhteydessä. Raaka-aineet imeytyvät välittömästi ja kaueusrutiini on helppo ja nopea toteuttaa.

Arvostan tuotteen nopeaa imeytymistä. Voin levittää heti perään kasvovoiteen ja hoitorutiinini on hoidettu.

Nykyään stressi on jokapäiväinen elementti monelle meistä. Jo 90-luvulla stressi ja sen aiheuttamat muutokset iholla ovat olleet Shiseidon toiminnan keskipisteenä.

Kuivuus on yksi ensimmäisiä merkkejä ihon stressistä, se on myös tunnetusti ihon ennenaikaisen vanhenemisen aiheuttaja. Immuniteetin yksi tärkeistä tehtävistä on estää tämä reaktio. Stressireaktion aikana immuniteettisolut ylirasittuvat ja puolustusmekanismi vahingoittuu. Ultimune-tehouute on kehitetty uudelleenaktivoimaanihon puolustusmekanismi. Sen teho on testattu in vivo -testeissä. Ultimune sopii kaikille iästä, sukupuolesta ja ihotyypistä riippumatta.

DSC_0219                                                          DSC_0217

Näiden mahtavien, ylellisten ihonhoitotuotteiden lisäksi minulla on käytössä Full lash volume mascara. Tuuheuttava ja erotteleva ripsiharja lisää jokaisen ripsen tuuheutta, pituutta ja parantaa ripsien rakennetta. Ripsiväri tuuheuttaa ripsiä sopivasti, kuitenkaan tekemättä ripsistä liian raskaita.

Full Lash Volume Mascaran erottaa muista tuotteista se, että sitä voi lisätä niin paljon kuin haluaa. Saat ripsistäsi todella tuuheat, ilman paakkuja. Ripsivärisävy, joka korostaa ripsien tuuheuttapigmenttien avulla, jotka on erityisesti luotu Shiseidon laboratoriossa: Black Luminous -pigmentti. Pigmentissä on 100%:sti tasainen pinta, jotta se voi heijastaa valoa, joka osuu ripsiin. Sävy on normaalia mustaa tiiviimpi ja syvempi, joten se luo entistä runsaamman vaikutelman.

Minulle ripsiväriä valitessani harja on todella tärkeä. Shiseido on onnistunut luomaan ihan täydellisen ripsiharjan ja tuotteen yhdistelmän. Minulla on ripsienpidennykset, mutta tätä tuotetta voi hyvin käyttää pidennystenkin kanssa.

Teillä on mahdollisuus päästä testaamaan näitä mahtavia tuotteita Stockmannin Shiseido-esittelyssä maanantaista 21.9. – lauantaihin 26.9.

Kommentit (5)

 1. alisa

  Kiitos. Olisi ihana kuulla enemmän sinun (teidän) elämästäsi? Mitä teet päivisin? Tapaako ystäviä? Mitä touhuat Robinin kanssa? mitkä asiat sinua koskettavat Ym. Ym. ”Tavallisesta” elämästä kuulemista tahtoisin näiden lisäksi. Tämä on aika pinnallista pitkälti. Vai oletko tahtonut pitää tämän blogin enemmän ”etäisenä” tarkoituksella?

 2. muori

  Minä myös kiitän, haluaisin myös kuulla aika lailla samoja juttuja kuin tuo edellinenkin kirjoittaja laitoit kyllä ihanan kuvan sun ferrarimiehistä kiitos myös siitä.

 3. Marja

  Olen vähän samaa mieltä kuin Alisa, haluaisin lukea kanssa samoja juttuja kuin hän. Mutta tähänkään astiset jutut ole huonoja kuvat ja ohjeet ovat olleet todella hyviä ja kohteet kauniita.myös sinun tyylikkäät kuvasi joten kiitos näistä.

 4. Noora

  Millä puhdistusaineella poistat ripsivärin? Minulla myös volyymiripset ja juhliin kaipaisi vähän ripsaria, mutta en oo uskaltanut kokeilla kun pelottaa että en saa putsattua pois tai sitten mukana lähtee kaikki kuidutkin…

  • minttuvirtanen

   Minulla on ripsienpidennyksille tarkoitettuja meikinpoistolappuja ja topz puikon näköisiä meikinpoistotikkuja, millä saa esimerkiksi eyelinerit paremmin poistettua.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *