Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Olympus arvonta

Vihdoin saan blogiini kunnon kameralla otettuja kuvia. Sain nimittäin Olympuksen PEN E-PL7 -järjestelmäkameran ja siihen vielä todella tyylikkään Leather Collection -sarjan laukun ja kantohihnan.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olen miettinyt pidemmän aikaa kameran hankkimista, mutta ajattelin, että järjestelmäkamerat ovat niin isoja, etten kumminkaan kantaisi sitä mukana. Sitten törmäsin tähän pieneen ja tyylikkääseen ihanuuteen.

Nyt ei ainakaan voi syyttää kameraa jos kuvat eivät onnistu 🙂 Kamera on myös fiksu ja miettii paljon asioita puolestasi. Eli ei tarvitse olla huippukuvaaja saadakseen upeita kuvia. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yhdellä teistä lukijoistani on nyt mahdollisuus voittaa tämä samainen setti itselleen. Paketti sisältää Olympus PEN E-PL7 -järjestelmäkameran ja Leather Collection -sarjan laukun ja hihnan.

Kommentoi tämän postauksen alle mitä aiheita sinä tykkäät kuvata ja olet mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan 30.12.2015.

Toinen mahdollisuus voittaa samainen setti itselleen, on Olympuksen instagram-arvonnassa sivuilla olympussuomi.fi
 

Kommentit (1464)

 1. Ida

  Oi mikä ihanuus kamera <3 Kuvaisin perheen arkea, kissojen touhottamisti ja temppuiluja. Sitten tärkeimpänä luonnon hiljaisuutta ja monipuolisuutta.

 2. Iina

  Eniten tulee kuvattua lapsia, mutta myös luontoa, sisustusta yms. blogiin

 3. Henna

  Ruoka, värikkäät sekä kauniit esineet ja asiat ovat minun kuvauskohteitani. Auringonlaskuja olisi ihana ikuistaa enemmän jossakin lämpimässä kohteessa 🙂

 4. HeidiAurora

  Kuvaan pientä tyttöäni niin koheltamassa kuin nukkumassa 🙂 Olen vuorotyössä, jonka vuoksi on ihanaa saada nähdä/näyttää miehelleni kuvia silloin, kun en itse ole saanut olla paikalla. Käymme myös paljon ulkona retkeilemässä, jolloin kameraan taltioituu myös luontokuvia.

 5. Liisa

  Nykyään lempikohteita on tietysti omat lapset!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *