Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Kuulumisia

Pikavisiitti Suomessa on takanapäin. Ohjelmaa oli joka päivä aamusta iltaan ja saatiin paljon vieraita moikkaamaan mua ja Robinia. Pikku mies sulattaa kyllä kaikkien sydämet ja vauvakuume on taattu jos viettää Robinin kanssa aikaa 🙂

Vaikka sydän on Sveitsissä, niin Suomessa on ihana käydä viettämässä aikaa rakkaiden ystävien, sukulaisten ja perheeni kanssa. Yleensä menen lomamoodille heti kun pääsen Suomeen. En oikein viitsi treenata tai miettiä kovin tarkkaan mitä syön. Nyt kumminkin treenasin normaaliin tapaan yhdessä ystäväni kanssa. Kummasti saa virtaa kun treenaa kaverin kanssa. Yleensä treenaan mielummin yksin varmistaakseni, ettei treeni mene jutteluksi. Johanna on onneksi yhtä tiukka siitä, ettei salilla tarinoida.

IMG_0339

Suomessa pääsee aina myös hemmoteltavaksi 🙂 Ihastuttava Anniina laittoi taas ripseni siihen kuntoon, ettei tarvitse käyttää aamulla aikaa meikkaamiseen. Olen laitatuttanut ripsiäni paikoissa ympäri maailmaa, mutta parhaat ripset tekee ehdottomasti Anniina! Jos haluat upeat ja ammattitaidolla tehdyt ripset pikkujouluihin, niin saat marras- ja joulukuun aikana tehdyistä uusista Beauty Anniinan ripsistä 10 € alennusta mainitsemalla seuraavasi blogiani.

IMG_0320

Nyt me aletaan tän pikku hurmurin kanssa (kenen tanssitaidot ei ole peritty kummaltakaan vanhemmalta:) jännäämään miten isillä menee Mexicossa <3

Nauttikaa viikonlopusta!

Kommentit (14)

  1. annati

    Voi miten mie toivon ettet koskaan haksahtaisi altistamaan noita kauniita kasvojasi kirurgin veitselle tai täyteaineille. Tokihan se on jokaisen oma valinta, mutta niin moni luonnonkaunis nainen on itsensä muoviseksi saanut siten muutettua 😐 Näytät niin freesiltä nyt!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *