Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Hemmottelua Helsinki Day Spa:ssa

Pääsin ottamaan hetken aikaa itselleni Suomen lomallamme ja vietin päivän Helsinki Day Spa:ssa. Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytin heidän palveluitaan, mutta ei varmasti jäänyt viimeiseksi. Aivan ihana ja rauhallinen paikka keskellä Helsinkiä. Spassa oli seesteinen tunnelma ja henkilökunta oli todella ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Täydellinen paikka rauhoittumiselle sekä itsensä hemmottelulle.

Menin aamulla spahan ja ensimmäiseksi sain vaihtaa omat vaatteeni muhkeaan kylpytakkiin ja aamutossuihin. Seuraavaksi pääsin jalkahoitoon, jonka päätteeksi sain geelilakkauksen varpaiden ja sormien kynsiin. Geelilakkaus on erinomainen vaihtoehto jos haluaa, että omat kynnet pysyvät hieman vahvempina ja lakka siistimpänä pidempään. Itse olen todella malttamaton tavallisten kynsilakkojen kanssa kun en jaksa pysyä paikoillani niin kauan, että lakka olisi kuivunut kunnolla.


Kun kynnet oli kunnossa, siirryin toiseen huoneeseen, missä minulle tehtiin Glykopeel kuorinta yhdistettynä Cryolift kasvohoitoon. Kosmetologi valitsi tämän hoidon minulle ihotyyppini ja sen tarpeiden mukaan. En käynyt loppuraskaudesta enää kasvohoidoissa, joten tämä perusteellinen kuorinta teki iholleni hyvää.

Hoito aloitettiin ihon puhdistuksella ja tämän jälkeen hoitaja levitti iholleni Glykopeel kuorinta-aineen. Aine pisteli hieman iholla, mutta sen annettiin vaikuttaa vain 2 minuuttia, minkä jälkeen se neutraloitiin. Kuorinnan jälkeen sain vilkaista ihoani peilistä ja se näytti jo tässä kohtaa paljon kuulaammalta ja tasaisemman väriseltä. Kuorinnan jälkeen pintakuivaa ihoani hoidettiin Cryolift laitteella. Ensin iholleni levitettiin kosteuttavaa seerumia, minkä jälkeen hoitaja hieroi kasvojani laitteen kylmällä hoitopäällä.

Tämä hoitomenetelmä tehostaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja saa ihon näyttämään heleältä. Hoidon jälkeen ei saa laittaa meikkiä iholle, mutta ei sitä olisi kyllä tarvinutkaan kun iho oli niin kuulas ja tasaisen värinen.

Viimeisenä hoitona oli koko vartalon kuorinta ja hieronta, joiden jälkeen iho tuntui silkkisen pehmeältä ja mieli levänneeltä. Voin suositella lämmöllä Helsinki Day Span palveluita. Vaikka ei olisikaan aikaa päästä varpaisiin hemmottelulle, jo hetki omaa aikaa täällä tekee ihmeitä arjen keskellä.