Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Good hair day

Lukijani ovat toivoneet hiuspostausta, niin tässä sellainen nyt tulee. Hiukset ovat naisen kruunu ja oman kruununi takana on tämä nainen.

Olen käynyt Johannalla laittamassa hiuksiani muutaman vuoden ajan ja olen aina todella tyytyväinen kun nousen hänen tuolistaan.

Minulla on pitkät ja vahvat hiukset omasta takaa, mutta saadakseni niihin lisää näyttävyyttä ja paksuutta, olemme laittaneet 2 pakettia Simply Natural sinettipidennyksiä. Simplyn hiukset ovat laadukkaita eivätkä mene helposti takkuun tai ohene käytössä.

Johanna värjäsi myös tyvikasvuni ja laittoi sävyn pituuksiin ja latvaan, jolla tavoitettiin väriä ja saatiin kiiltoa lisää hiuksiin.

Ensimmäinen kuva on otettu lähtötilanteesta ilman pidennyksiä. Toisessa kuvassa hiukseni on värjätty ja leikattu ja viimeisessä kuvassa valmiit hiukset.

image4

image3

image5

Hiustenpidennysten ja yleensäkin hiustenhoidossa hyvä harja ja kotona käytettävät tuotteet ovat  avainasemassa. Harja tulisi vaihtaa tietyn väliajoin, koska kulunut ja rispaantunut harja repii hiuksia. Käytän kotona Redkenin All Soft hiustenhoitotuotteita, jotka kosteuttavat hiusta.

Johanna on avannut oman kampaamon Helsinkiin ja nykyään hänen taitavasta kädenjäljestään pääsee nauttimaan Hair Design Helsingissä.

Jos haluat vaalentaa hiuksiasi ilman, että hiukset vaurioituu, Hair Design Heksinki tarjoaa tällä hetkellä blogini lukijoille värjäyksen yhteydessä Olaplex -käsittelyn kun varaat aikasi huhtikuun aikana (aika voi olla myöhemminkin, kunhan varaus on tehty huhtikuun aikana). Mainitse aikaa varatessasi, että olet lukenut tarjouksesta blogistani. Olaplex on uusi tuote, millä pystyy vaalentamaan hiuksia ilman, että hiukset vaurioituu. Käsittelyn voi tehdä myös tavallisissa värjäyksessä tai tehohoitona huonokuntoiseen hiukseen. http://www.olaplex.com tuossa linkissä kerrotaan vielä enemmän käsittelystä ja täällä http://www.hairdesignhelsinki.fi/ pääset varaamaan aikasi.