Minttu Virtanen
Minttu Virtanen

Black is the new black

Haaveilin jo loppuraskaudesta siitä hetkestä kun saan vaihtaa ne kuminauhavyötäröiset housut omiin farkkuihin. Äitiysvaatteissa valikoima ei ole kovin laaja ja ne voisi olla tyylikkäämpiäkin. Itse en kovin paljon panostanut pukeutumiseen raskausaikana. Tuntui hölmölle ostaa paljon vaatteita, mitkä on jo kohta liian isoja. Meidän pikku miehelle ostin suloisia vaatteita, mitkä osoittautui todella epäkäytännöllisiksi.

Alkuun pukemisessa kesti ikuisuus kun pitää varoa pieniä sormia ja varpaita, minulla kun ei ollut kokemusta niin pienien vaatteiden pukemisesta. Nyt kohta kuuden viikon treenin jälkeen pukeminen alkaa sujumaan vähän nopeammin :). Pienen vauvan vaatteissa on tärkeintä, että ne ovat laadukkaita ja tuntuu hyvältä iholla.

Musta toimi vaatteiden värinä hyvin raskaana ollessakin. Mustassa asussa ei voi mennä kovin pahasti pieleen ja se on aina tyylikäs. Vaatteiden väri ei ainakaan minun kohdalla kerro mielentilasta tai mistään muustakaan sen syvällisemmästä tunteesta. Se on toimivin väri vaatteissa vuodenajasta riippumatta. En tee kovinkaan paljon heräteostoksia vaan mietin mitä tarvitsen ja jos vaan mahdollista tilaan sen kotiin. En nauti kaupoissa pyörimisestä, vaatteiden sovittelusta puhumattakaan. Vaatteen ei tarvitse maksaa paljon ollakseen hyvännäköinen, kunhan se on musta :).

Kengissä ja laukuissa panostan laatuun. Ne ovat pitkäikäisiä kun niitä kohtelee hyvin. Kotona olen pitkälti urheiluvaatteissa. Ne ovat ennen kaikkea mukavat päällä. Uudet treenivaatteet päällä urheilu on aina vähän kivempaa jos motivaatiosta on puute. Mitä asusteisiin tulee, yksinkertainen on mielestäni kaunista. Koruista käytän pieniä korvakoruja, kihlasormusta, kelloa ja rannekorua.

Ps. Voitte seurata minua nyt myös Instagramissa nimimerkillä minttuvirtanenofficial