Metallisydän
Metallisydän

Wall of shame

Niitä kulkee meidän tavallisten ihmisten joukossa. Työkaverisi tai naapurisi saattaa olla sellainen, ehkä jopa joku ystävistäsi kuuluu niihin… Arjen sankareita on joka paikassa ja vain joskus, hyvin harvoin he antavat kuulua itsestään. Aina silloin tällöin he pääsevät esiin, jakamaan viisauttaan meille tavallisille kadun tallaajille. Olen pitänyt omaa leikekirjaani, Wall of Shame:a arjen sankareiden parhaimmistosta. Tässä kärkiviisikko:

Sija 5

Juuri ja juuri paikkansa listan kärkiviisikosta lunasti Seppo. Seppo on ihan tavallinen Suomalainen mies, jonka terveelliset elämäntavat toimivat hyvänä esimerkkinä meille muille.

Sija 4

Listan neljännelle sijalle on päässyt itseoikeutetusti eräs suurimmista arjen sankareista, tasa-arvon suuri kannattaja, mutta ehkä hieman katkeroitunut Pave Laajalammelta.

shame

Sija 3

Sijalle numero kolme on kivunnut kaikkien rakastama, ikuinen optimisti ja kierättäjien kuningas, Make Korsosta.

asenne_kunnossa

Sija 2

Kunnioitettavalle toiselle sijalle kipusi joulun iloa ja rauhaa ympärilleen herkeämättä julistava, ihana ja lämmin ihminen, Jukkis Ylivieskasta.

10636232_10152980263859758_2722092004877757598_n

Sija 1

Kärkisijan vei kevyesti oman rakkaan synnyinkaupunkini edustaja, uljas ja rohkea Sipe Ulvilasta! Jo Sirpan katse kertoo, ettei Sirpa pienestä hätkähdä.

sirpa+ojala

Kommentit (3)

  1. JLo

    Hmm, lämminhenkinen Jukkis edustaa synnyinkaupunkiani ja uljas Sipe puolestaan nykyistä asuinpaikkakuntaani. Pitäiskö tästä nyt päätellä jotain…. 🙂

  2. Nimetön

    Kaksi sanaa: HUIKEA POSTAUS!

  3. Beada / me.superwoman

    Ei helekutti, nyt on asiallista porukkaa!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.