Vuosi sitten sanottiin tahdon…

Tai oikeastaan jos ihan tarkkoja ollaan niin tänään siitä on vuosi ja päivä, meidän yksivuotishääpäivä oli eilen.

Yksivuotishääpäivä ja koko kulunut vuosi

Tässä illalla muun perheen jo mentyä nukkumaan mietin kulunutta vuotta ja samalla tätä yksivuotishääpäiväämme. Niissä on todella paljon samankaltaisuutta.

Treeni on osa arkea (ja joskus myös juhlaa)

Niinkuin monesti muutenkin, käytiin me eilenkin aamulla ensin treenaamassa ja sen jälkeen vasta alettiin päivän varsinaisiin askareisiin. Jotenkin nuo aamutreenit sopii meille molemmille todella hyvin, siinä saa itsensä käyntiin ja treenien jälkeen voi rauhassa keskittyä päivän muihin juttuihin. Sama se on arjessakin, treeni on meille molemmille tärkeä juttu, mutta ei se tärkein. Treenaaminen kuitenkin pitää mielen virkeänä ja tuo virtaa kaikkeen muuhunkin tekemiseen.

Yhteistä rakentamista

Tässä on nyt kesäloman aikana rakennettu Emilialle leikkimökkiä. Vieläkin se on hiukan kesken, vaikka eilenkin aika paljon yhdessä rakenneltiin sitä valmiimpaan suuntaan. Maalattiin lautoja yhdessä ja vuorotellen. Välillä leikkien Emilian kanssa, välillä syöden yhdessä jäätelöä. Välillä pitäen laudan toisesta päästä kiinni toisen lyödessä sen toista päätä nauloilla kiinni. Niin ja välillä hakien laastaria sormeen kun vasara ei osunutkaan ihan siihen naulan kantaan…

Tässä päivän rakennusprojektissa näen symbolisesti paljon yhtymäkohtia meidän kuluneeseen vuoteen. Me muutettiin tammikuussa 2016 uuteen yhteiseen kotiin ja ollaan sitä remontoitu ja muokattu meidän kodiksi pitkin vuotta. Paljon ollaan saatu aikaan, yhdessä, toista tukien ja auttaen. Mutta tekemistä riittää edelleen. Koko ajan ei olla puurrettu hiki hatussa, vaan aina on ollut aikaa myös jäätelölle.

Välillä myös juhlaa

Vaikka arki on arkea, löytyy siitä aina silloin tällöin myös aikaa juhlimiseen, oli se sitten kuinka pienimuotoista tahansa. Eilen juhlan osuus oli illalla, Emilian nukahdettua. Silloin poksautettiin viime syksynä häämatkalta ostettu kuohuvinipullo auki ja nautittiin yhdessä lasilliset, nauttien samalla ilta-auringon lämmöstä.

yksivuotishääpäivä

Se tärkein

Tärkeintä niin tuossa eilisessä yksivuotishääpäivässä, kuin koko kuluneessa vuodessa on ollut yhdessä vietetty aika. Mitä ikinä onkin tehty, se on tehty yhdessä, hymy huulilla. Ja mihin ikinä onkin suunnattu, sinne on menty yhdessä, käsi kädessä. Sama koskee tulevia haasteita, ne kohdataan ja voitetaan yhdessä, hymy huulilla ja käsi kädessä.
Kiitos Rakas ihanasta ensimmäisestä yhteisestä vuodesta avioparina! <3 (Ja sori että unohdin hankkia lahjan ajoissa…!)

Avaa arkku, murra saranat
Päästä valloille oikeat sanat
Älä liian pitkään odota
Tai menetät sopivan ajan

Mitä sielusi halajaa
Ei kahta sanaa ilman kolmatta
Mikä sisintäsi ravistaa
Vain kaksi sanaa vailla kolmatta

Pidä kiinni mitä sovittiin
Päästä ilmoille syömmesi salat
Jos et onneasi huutaa saa
Tulet katumaan iät ja ajat

Mitä sielusi halajaa
Ei kahta sanaa ilman kolmatta
Mikä sisintäsi ravistaa
Nuo kaksi sanaa vailla kohdetta

Mitä sielusi halajaa
Ei kahta sanaa ilman kolmatta
Millä sisimpäsi ravitaan
Kolme sanaa: minä rakastan sinua

-Mokoma-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *