Metallisydän
Metallisydän

Voimistelurenkaat – ihan huippu hankinta!

Nyt ne roikkuu katossa, nimittäin voimistelurenkaat. Ja Emilia roikkuu renkaissa, aina kun vaan mahdollista.

voimistelurenkaat

Me halutaan kannustaa Emiliaa leikkimään ja liikkumaan. Sisällä saa juosta, sohvalla saa kiipeillä (ainakin jos isi on vieressä) ja sängyssäkin saa pomppia. Ulkona keinutaan, kiipeillään kiipeilytelineissä, liu’utaan liukumäissä ja loiskutellaan lätäköissä. Kohta päästään peuhaamaan lumihangessakin, ainakin toivottavasti… Emilia tykkää kiipeilemisestä, roikkumisesta ja keinumisesta, joten jo jonkin aikaa sitten mietittiin voimistelurenkaiden hankkimista sisälle. Nyt kun pakkaset alkoi ja ulkoleikit jää vähemmälle, oli aika toteuttaa tuo suunnitelma.
Renkaita oli tarjolla monenlaisia. Pienellä googletuksella päädyin nopeasti puisiin renkaisiin, eikä siinä paljon kauempaa mennyt kun päätin tilata kotimaiset FitWoodin renkaat valkoisina ja nimenomaan lasten koossa. Parissa päivässä renkaat saapui, näytin katolle hiukan porakonetta (oho ja hups, ei kai ne ylimääräset reiät mitään haittaa) ja käden käänteessä renkaat oli asennettu.

voimistelurenkaat

Pikalukolla saa renkaat helposti säädettyä oikealle korkeudelle ja leikkiminen voi alkaa. Voi vitsi sitä riemua mitä renkaissa roikkuminen ja keinuminen saa aikaan, ihan loistava hankinta! Voin vaan kuvitella millasta riemua on luvassa Emilian kasvaessa 🙂

voimistelurenkaat

Omat renkaani tilasin Kuntokaupasta, mutta taitaa näitä FitWoodin tuotteita olla nykyisin ihan Prismoissakin myynnissä…

voimistelurenkaat

Kommentit (3)

  1. tapio

    Voi tuota riemua!

  2. JanikaHa

    Minä ostin koko perheelle voimistelurenkaat vuosi sitten jouluna lahjaksi ja ei ole päivääkään että meidän 6- ja 7-vuotias tyttö ei leikkisi niissä. Ihan huipuostos! Varmasti eniten käytetty joululahja koskaan.

  3. Mrs T

    Ihana postaus ja kiva idea! Jos Suomessa ei olis niin kalliit neliöt, niin ois tosi kivaa kun vois tehdä lapsille sellaisen jumppahuoneen patjoineen ja puolapuineen yms. Lapsi on tosiaankin luotu liikkumaan 🙂 Tykkään muuten tosi paljon näistä sun perheeseen liittyvistä postauksista 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.