Vinkkejä naisen kanssa elämiseen

Jokainen mies tietää, että naisen kanssa eläminen saattaa olla joskus hieman haasteellista. Aina ei ihan osaa asetella sanojaan oikein tai joskus saattaa lipsauttaa vahingossa jonkin väärän sanan väärässä paikassa… Tällä kertaa Metallisydän jakaa muutamia käytännöllisiä vinkkejä naisen kanssa elämiseen.
vinkkejä
Aloitetaan kuvitteellisella tilanteella, jossa nainen etsii sopivaa asukokonaisuutta jotakin tilaisuutta varten ja tulee miehen luo kahden vaihtoehdon kanssa kysymään miehen mielipidettä. Suurin virhe on tuolloin paukauttaa se oma mielipide asiaa sen kummemmin pohtimatta. Sen sijaan katso molempia asukokonaisuuksia hyvin tarkkaan ja pyri lukemaan myös naisen ilmeistä ja eleistä kummasta hän itse pitää enemmän, sillä nainen on jo tehnyt oman valintansa ja ainoastaan hakee sille sinulta varmistusta. Jos satut kuitenkin veikkaamaan väärin, voi tilannetta yrittää epätoivoisesti vielä pelastaa vaihtamalla nopeasti mielipidettä ”Joo oot ihan oikeessa, se sopii sulle sittenkin paremmin.” Tosin se on useimmiten turhaa ja olet jo mokannut.

vinkkejä

Seuraava kuvitteellinen tilanne. Tulet töistä kotiin ja nainen istuu sohvalla murjottamassa. Automaattinen toimintamalli olisi kysyä murjottavalta naiselta, onko jokin hätänä. Se on kuitenkin aivan väärä lähestymistapa, sillä nainen vastaa takuuvarmasti että ”ei mulla mikään oo”, mikä tarkoittaa, että todellakin on. Oikea toimintamalli onkin lähestyä tilannetta jalkahieronnalla ja toteamalla miten raskas päivä naisella on varmasti ollut. Siinä saa samalla sopivasti aikaa miettiä kuumeisesti millä tavalla on tullut mokattua. Hyvällä tuurilla nainen alkaa jalkahieronnan yhteydessä avautua siitä ärsyttävästä työkaverista, joka oli tänään niiiiin ärsyttävä ja pääset myötäilemään ja tukemaan naista hänen kokemassaan tragediassa. Jos avautumista ei ala kuulua, tai jalat kiskaistaan sylistäsi, on murjottamisen syy todennäköisimmin sinussa. Jos et keksi mitä olet tehnyt (tai jättänyt tekemättä), kannattaa varmuuden vuoksi pyytää anteeksi ihan kaikkea. Se tuskin auttaa, mutta saatpahan ainakin selville mistä kenkä puristaa.

vinkkejä

Jos edellä kuvattu tilanne äityy kunnon riidaksi, pidä huolta ettet missään nimessä sano mitään sellaista jota nainen voi käyttää sinua vastaan myöhemmin. Ole määrätietoinen, mutta sovitteleva. Älä missään nimessä anele, sillä niskanpäälle päästyään ei nainen enää luovuta. Samalla hivuttaudu varovasti kohti kätköpaikkaa, jonne olet kätkenyt juuri tällaisia tilanteita varten ostamasi korun, matkalahjakortin tai muun lahjan, josta tiedät naisesi pitävän. Riita kuin riita katkeaa oikealla lahjalla ja ilta saattaa olla pelastettu.

vinkkejä

Paras tapa konfliktien välttämiseen naisen kanssa eläessä on ennakointi. Naista kannattaa huomioida arjessa, osoittaa arvostusta ja rakkautta. Kun muistaa silloin tällöin naista jollakin pienellä lahjalla, ei niitä tarvitse niin usein piilotella riidan varalle. Kun muistaa koskettaa ja antaa silloin tällöin suukon, voi kotiin tullessaan odottaa hymyä murjottamisen sijaan. Kun muistaa olla avoin ja rehellinen, sekä kunnioittaa toista, ei tarvitse varoa puheitaan (paitsi asunvalintatilanteessa). On kuitenkin hyvä muistaa, että aina konflikteja ei voi välttää, nekin kuuluvat elämään. Niistä voi kuitenkin selvitä, ei voittajana tai häviäjänä, vaan yhdessä ja yhteistuumin.

10262275_10207994599655712_6167384571951246222_n

Tsemppiä kaikille yritykseen vuodelle 2017!

.

Kommentit (4)
  1. no tohon muoti hommaan oon tässä vasta viime vuosina alaknu diggaan siitä vaikka itte pukeudunkin omalla tyylillö mut on ollut hauskaa tsiigailla eri asu kokonaisuuksia naisilla . tsiigaan miten korut iho ja asu kokonaisuus sopii yhteen ja mun ilmeestä näkee jos ei yhtään se vvaatetus natsaa päälle ja taisin sanotakin et sillain voin lähtee vaate ostoksille mukaan jos se pitää sellasen muotinäytöksen jossa mä voin leikkiä maku tuomaria ni tuleee mullekin hauskempaa siitä tai muuten taidan olla se yrmy joka sanoo mennään jo tai jään kotiiin 😀 ainiin ja hiustenkin pitää sopii jos kymppi asukokonaisuutta hakee.
    ei helvetti hukassa ollaan sitten jos rinsessan löydän 😀 mua alkaa varmaan ärsyttään jos nainen ei suoraan sano mikä hätänä kun turhaudun jos en pääse selvittämään todellista ongelmaa ja sitä kautta aitoa parempaa mieltä .
    toi vika oli hyvä neuvo pussailu ja halalilu on mukavaa mut onko paha jos vielläkin sanon et eii toi asu oikeen sovi :)?

  2. tosta rehellisyydestä viellä kun juuri se ois mukavaa et voi olla aina rehellinen sillon ei tarvii varoa sanojaan ja olla koko ajan jännitynyt ja sitkun ymmärtää viell’ et välillä tulee sammakoita suusta ja jos joku sana tuntuu pahalle niin heti sanoo sille toiselle et toi tuntui pahalle ite pyrin siihen nyt niin koko ajan pysyis hyvänä tunteissa se suhde ja rehellisenä ei oo aina helppoo kuin paperilla ..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *