Villaa seinään, mattoa lattiaan ja kenkiä jalkaan…

Kuten ehkä olette huomanneet, tämä meikäläisen Metallisydän Gym ei ole ihan sellainen kerrasta kuntoon -homma, vaan melkoisen pitkäkestoinen projekti, joka etenee vähän kerrallaan aina silloin kun aikaa ja taloudellisia edellytyksiä siihen löytyy…
Projekti lähti liikkeelle oikeastaan jo viime kesänä kun päätin lähteä toteuttamaan haavetta omasta kotikuntosalista hankkimalla levytankosetin ja kyykkyhäkin. Varsinaisesti Metallisydän Gym lähti kuitenkin rakentumaan vasta vuoden 2016 alussa kun muutimme uuteen kotiin ja Gym sai varsinaisen tilansa, eli puolet autotallista. Siitä lähtien Gymiä onkin tullut rakenneltua vähän kerrallaan eteenpäin ja fyysiset puitteet alkavat nyt viimein olla kunnossa, kun pari viikkoa sitten sain viimein levytettyä ja eristettyä Gymin sisäkaton ja nyt myös aiemmin rakentamani väliseinä sai lämpöeristeensä. Enää tarvitaan pieni sähköpatteri seinään ja treeniolosuhteet on turvattu vuoden ympäri.

20160621_123759 20160621_130217

Koko autotallia ei ollut mahdollista Gymin käyttöön luovuttaa ja väliseinän toinen puoli säilyy siis varastotilana. Jonnekin kun pitää autojen toiset renkaat, laskettelukamppeet, ruohonleikkuri, painepesuri, epämääräiset pahvilaatikot ja jätesäkit, sekä kaikki mahdollinen muu turha roina varastoida. Tämä varastopuolikin tulee jossakin vaiheessa saamaan hyllyt ja muut systeeminsä, mutta ne ehtii kyllä sitten myöhemmin…

Seinän toiselta puolelta löytyy sitten ylpeyden aiheeni, eli Metallisydän Gym, joka ei ehkä ole kummoinen kuntosali, ei edes kotisaliksi, mutta minulle tärkeä ja merkityksellinen, olenhan sen itse vähän kerrallaan kasannut, juuri sellaiseksi kuin olen halunnut.

Kun seinät ja katto on nyt saatu kuosiin, on seuraavana lattian vuoro. Tähän asti Gymin betonilattian päälisenä on toiminut tummanharmaa, monissa marketeissa metritavarana myytävä kuramatto/terassimatto/monikäyttömatto, joka toki toimi myös kotikuntosalin lattiamattona. Se ei kuitenkaan ollut siihen tarkoitukseen missään nimessä paras mahdollinen vaihtoehto ja nyt tuo monikäyttömatto saakin etsiä kayttötarkoituksensa muualta, sillä seuraavana puhdetyönä Metallisydän Gymin suhteen on vuorossa Very Black Storesta tilaamani kunnollisen, varta vasten kuntosalikäyttöön tarkoitetun kumimaton asentaminen.

20160627_133136

Ei muuten ole ihan kevyt rulla…

Maton asentaminen ei myöskään taida olla ihan kevyt homma kaikkien laitteiden ja painojen siirtelyineen, mutta senpä jälkeen Metallisydän Gym on jälleen astetta tyylikkäämpi ja laadukkaampi paikka treenailla, eikä tarvitse enää ihan jokaista painojen kolahdusta lattialle niin varoa…

Samalla kun tilasin kumimattoa, tilasin myös elämäni ensimmäiset todelliset painonnostokengät, enkä ihan mitä tahansa kenkiä, vaan kerralla koko loppuelämän kengät, Niken Romaleos 2 painonnostokengät.

kenkiä kenkiä

En malta odottaa että kipeytynyt polveni alkaa taas kestää kyykkäämistä ja pääsen kokeilemaan uusia painonnostokenkiäni tositoimissa, enää ei voi ainakaan kenkiä syyttää jos kyykky ei kulje!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *