Metallisydän
Metallisydän

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita?

Meidän arjessa niitä riittää. Tai ainakin vauhtia, vaarallisia tilanteita onneksi harvemmin. Arki on täynnä kaikenlaista touhua ja tohinaa, harvemmin tulee edes istahdettua sohvalle kun siitä kuitenkin pitää taas pompata heti ylös. Jossain vaiheessa vitsailinkin että myydään koko turhake pois kun ei sitä ehdi edes käyttää…
Aktiivinen arki kuitenkin sopii meille, ei siinä sohvalla kovin kauaa jaksaisikaan maata. Viime syksynä kun oltiin kahdestaan häämatkalla Kreikassa, nautittiin lepäilystä ja ihan vain aurinkotuolissa makailusta – tasan sen ensimmäisen päivän ajan. Seuraavana päivänä jo vuokrattiin pyörät ja poljettiin ympäri saarta. Hauskaa oli kierrellessä appelsiinitarhoja ja oliivilehtoja, eikä eksyttykään kuin kerran… Toki niissä aurinkotuoleissakin ehdittiin aikaa viettää, mutta muutakin toimintaa piti lomaan saada. Aktiivinen elämä vaan yksinkertaisesti sopii meille.

vauhtia

Potkua arkeen

Aina välillä sitä arjessa kaipaa hiukan virkistystä ja energiaa. Toiset kippaa kupillisen jos toisenkin kahvia, mutta itse en ole koskaan kahvista tykännyt. Se yksinkertaisesti maistuu mielestäni pahalta. Kahvin sijaan juon jonkin verran energiajuomia, sokerittomia sellaisia. Tänä keväänä löysin uuden suosikin, Celsiuksen.

Ihan ensimmäisenä se tärkein, eli maku

Siis oumaigaad. Celsiuksen maku on jotain ihan erilaista kuin perinteisissä energiajuomissa. Eipä Celsius silti muutenkaan ihan perinteinen energiajuoma ole, mutta se maku on jotain ihan mieletöntä. Erityisesti päärynä ja vadelma-acai on mun suosikkeja, päärynä on ihan kuin Smurffi-limua, mutta sokeritonta, piristävää ja vitaminoitua.

Sitten se sisältö

Celsius on kuin energiajuoma, mutta ei sitten kuitenkaan. Celsius on kuin virvoitusjuoma, mutta ei sitten kuitenkaan. Celsius on jotain muuta, jotain omanlaistaan. Celsius on Celsiusta, se maistuu raikkaalle virvoitusjuomalle, sisältää kofeiinia, guaranaa ja tauriinia kuten energiajuomat, mutta myös C-vitamiinia ja B-vitamiineja sekä antioksidanttien lähteitä. Se mitä Celsius ei sisällä on synteettisiä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita tai aromeja. Eikä muuten sokeria tai turhia kaloreitakaan.

Meikäläisen aktiiviseen arkeen Celsius sopii kuin kinkku joulupöytään. Tölkki on helppo napata mukaan minne ikinä onkin menossa ja nautiskella itselle sopivimpaan tapaan – ja taas arki rullaa.

Kannattaa kokeilla, kaikki kuusi makua on herkullisia, mutta itse suosittelen erityisesti päärynää. Se on niiiin älyttömän hyvää että vie kielen mennessään!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.