Vapaapäivä

Vietin perjantaina oikein itsenihemmotteluvapaapäivän. Siihen kuului hyviä elokuvia ja lepäilyä.

Nukuin aamulla pitkään, loikoilin sängyssä vielä pidempään ja sitten siirryin sohvalle makoilemaan ja katsoin Hurt Lockerin Blu ray:lta hörppien samalla Pepsi Maxia. Mikäs sen mukavampaa 🙂

Hurt Locker oli oikein hyvä elokuva. Siinä seurattiin yhdysvaltain armeijan pomminpurkuyksikön elämää Irakin sodassa. Kyseessä ei ole niinkään toiminnallinen sotaelokuva (vaikka pyssytkin kyllä paukkuvat), vaan enemmänkin draamallinen elokuva joka kertoo pomminpurkuyksikön sisäisistä ristiriidoista uuden, hurjapäisen ryhmänvetäjän liityttyä tiimiin.

Hurt Lockerin katsottuani olikin kello jo niin paljon että oli aika lähteä elokuviin, ensin tosin kävin hiukan kiertelemässä kaupungilla. Testailin Sokoksella erilaisia hikipantoja, tällä ilmalla treenatessa kun hikivesi meinaa väkisin valua välillä silmiin. Hyviä vaihtoehtoja kyllä löytyi, mutta juuri se oikeanlainen jäi löytymättä. Ehkä vielä jonakin päivänä…

Kävin myös syömässä, missäs muuallakaan kuin Subissa 🙂 Tykkään Subin patongeista, erityisesti Chicken Teryaki:sta.

Ruuan jälkeen suuntasin elokuvateatteriin. Menin katsomaan Inception. Odotukset oli kovat, onhan kyseessä saman ohjaajan elokuva, kuin yksi suurimmista suosikeistani, Yön Ritari. (Suosikkielokuvistani kirjoittelin TÄÄLLÄ)
Tykkään elokuvateatterin tunnelmasta, siis jo ihan siinä aulassa on mielestäni mahtava katsella tulevien elokuvien julisteita ja fiilistellä mitä kaikkia on pakko tulla katsomaan 🙂 Itse salissa on mahtavaa kun valot pimenevät ja trailerit alkavat pyöriä, virittäen katsojan oikeaan tunnelmaan itse elokuvaa varten. Sitten kun elokuva alkaa, uppoudun siihen täysin. Elokuvateatterissa pääsee irti kaikesta ulkopuolella olevasta hulinasta, siellä saa uppoutua kaikessa rauhassa elokuvan maailmaan.
Vaikkei Inception Yön ritarin veroinen ollutkaan, oli se kuitenkin erittäin hyvä elokuva. Tykkään elokuvista, joissa pitää ajatella ja Inceptionissa todella piti. Se oli monitasoisuutensa lisäksi hyvin viihdyttävä. Suosittelen lämpimästi!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *