Metallisydän
Metallisydän

Vaihtelua dieettivälipaloihin (sisältää reseptejä)

Dieetillä, ja miksei muulloinkin, välipalat ovat oleellinen osa päivän aterioita. Lämmintä ruokaa kun ei mitenkään voi syödä riittävän usein ja kyllä se riisi ja kana tunkisi väkisin korvistakin ulos jos sitä kuusi kertaa päivässä joutuisi syömään… Siksi onkin hyvä lisätä päivän ruokailuihin yksi tai kaksi terveellistä välipalaa. Ongelmaksi nousee kuitenkin usein välipalojen yksitoikkoisuus, millään ei jaksaisi joka kerta mussuttaa pelkkää maitorahkaa… Onneksi muutamilla helpoilla nikseillä on mahdollisuus saada mukavaa vaihtelua dieettivälipaloihin.

reseptejä

Vadelmarahkapiirakka

Ainekset: 250 g rasvaton maitorahka, n. 1 dl vadelmia
Valmistusohje: Kumoa maitorahka uunin kestävään kulhoon. Sekoita mukaan vadelmat. Kypsennä 200 asteessa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kuin lapioit suuhusi.

reseptejä

Vadelmarahakavanukas

Ainekset: 250 g rasvaton maitorahka, n. 1 dl vadelmia
Valmistusohje: Kumoa maitorahka kulhoon. Sekoita mukaan vadelmat. Lapioi suuhusi.

reseptejä

Vadelmarahkasmoothie

Ainekset: 250 g rasvaton maitorahka, n. 1 dl vadelmia
Valmistusohje: Kumoa rahka ja vadelmat blenderiin. Surruta hetken aikaa. Kaada suuhusi.

reseptejä

 
Näin yksinkertaisesti valmistui jo kolme erilaista terveellistä välipalaa ihan käden käänteessä. Lisää vaihtelua saa vaihtamalla toisen aineksista. Seuraavalla kerralla lisää reseptejä kun valmistamme banaanirahkapiirakan, banaanirahkavanukkaan ja banaanirahkasmoothien.

reseptejä

Kommentit (3)

  1. ulla

    Rahkasta on moneksi. 😀 Itse vaan vähentänyt sitä… maha voi paremmin. Mutta mietin millain rahka reagoi uunissa… taidan kyllä kokeilla tuota uuni ohjetta 😀 Kuulostaisi namilta.

  2. Enni

    Haha kyllä tää sun blogi vaa on huippu! Huumorilla höystettyä asiaa!

  3. Sini

    Ihana. 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.