Vähäx mä oon fashion! + 30% extra-alekoodi!

(Sisältää mainoslinkkejä)

Tässä on jo useamman vuoden ajan tullut kirjoiteltua blogia Fitfashion-portaalissa. Aikoinaan kun mua pyydettiin mukaan portaaliin, kuvittelin sen johtuvan siitä, että olen niin fit, piukeat pakarat, kireät hihat ja aina parsakaali suussa. Jokin aika sitten mieltäni alkoi kalvaa epäilys. En voi sietää parsakaalia ja hihatkin on kireät vain sen takia, että paita on yleensä kaksi kokoa liian pieni… Lisäksi tajusin, että juuri siihen aikaan kun minua Fitfashioniin alunperin kyseltiin, oli minulla tapana esitellä blogissani ainakin kerran viikossa päivän sukat (kuka löytää nuo jutut arkistosta?). Voiko sittenkin olla niin, että sisäinen muotiguruni oli syynä kutsuun liittyä mukaan Fitfashion-portaaliin, eikä piukeat pakarani?

fashion

Jonkin aikaa tässä identiteettikriisissä pyöriskeltyäni päädyin siihen, että ei se fashion huono juttu ole. Vielä harvinaisempaa kuin miespuolinen fitness-bloggari, on miespuolinen fashion-bloggari joka ei ole homo. Koska olen nyt hyväksynyt itseni täysiverisenä heteromuotibloggarina, on aika astua kunnolla niihin saappaisiin, tai siis trendikkäisiin mokkanahkaisiin purjehduskenkiin, ja tehdä vanha kunnon päivän asu -postaus.

Koska olen kuitenkin vähintään kaksiverroin parempi muotibloggari kuin fitness-bloggari, päätin tehdä päivän asu -postauksen oikein tuplana, oman asunsa niin miehille kuin naisillekin, ja laittaa loppuun vielä jakoon oikein kunnon alekoodin! Onnekseni Sari lupautui esittelemään naisten päivän asun, eikä minun tarvinnut alkaa kiskomaan legginsejä jalkaani… siinä olisi saattanut se hetero-status joutua koetukselle…

fashion

Miesten päivän asu on tällä kertaa arkisen sporttinen. Sen perusta on perinteisen laadukkaat ja aina muodikkaat Niken college-housut (löytyy täältä). Värinä turvallinen musta, johon voi yhdistää niin muita tummia värejä, kuin nosussa olevaa kukkakuosiakin. Itse en tosin niin fashion vielä ole, että kukkakuosiin sortuisin…

fashion

…siksipä päätin trendikkään sporttisena fashion-bloggarina yhdistää Niken collareihin huippumuodikkaan SuperDry:n tyylikkään uutuuspaidan (löytyy täältä), joka sopisi yhtä hyvin yhdistettäväksi myös rentojen farkkujen kanssa viestittämään käyttäjänsä trenditietoisuutta. Asun täydentää myös fitness-piireissä erittäin trendikäs New Era:n lippalakki (löytyy täältä)

fashionfashion

Naisten päivän asu menee casual-puolelle ja sen timantti on Vilan yönsininen syystakki,joka paitsi näyttää upealta käyttäjänsä päällä, on myös lämmin ja mukava käyttää. Tämä takki tullaan myymään loppuun ennätysvauhtia, kannattaa siis olla nopea jos sellaisen halajat päällesi vaarallisen nopeasti lähestyviin syysiltoihin (takki löytyy täältä)

fashion fashion fashion

Takin alle tai ihan itsekseen käytettäväksi sopii erinomaisen hyvin Sarin esittelemä, niin ikään Vilan mallistosta löytyvä 3/4 hihainen kohokuvioinen mekko (löytyy täältä) ja mustat legginsit. Pelkistetyn tyylikästä, vai mitä sanotte?

fashion

Noin. Miltä vaikutti, meneekö Metallisydämen blogi täydestä fashion-blogina vai kannattaako vaan nöyrästi ottaa se parsakaali käteen ja palata fitness-bloggaamisen pariin?

Niin tai näin, tässä se lupailemani alekoodi, eikä se ihan mikä tahansa alekoodi olekaan… Koodilla SLS30 lähtee kaikista House of Brandonin ale-osion tuotteista vielä extra 30 % pois, siis jo alennetuista hinnoista. Tarjous alkaa tänään ja kestää viikon, ei kannata aikailla sillä parhaat viedään näillä hinnoilla päältä hyvinkin nopeasti. TÄSTÄ suoraan ale-tuotteisiin!

Ainiin, eilen illalla pääsi Metallisydämen Instassa veikkailemaan lipesikö jalka vai ei… No ei se livennyt, sillalta tultiin alas hallitusti ja ketterästi kuin crossfittaaja konsanaan!

fashion

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *