Uutta tatskaa tekis taas mieli…

Tänään siis aiheena tatuoinnit. Noitahan on muutama iholle jo kertynyt vuosien varrella, kaikki omanlaisiaan ja osa mua. Ite oon suunnitellut ne kaikki aika pitkälle, mistä taiteilija ne on sitten toteuttanut, joten eipä niistä voi juurikaan edes muita syyttää 🙂 Nyt en ehkä ottaisi samanlaisia, mutta eipä nuo nyt ihan hirveesti häiritsekään (paitsi yksi, mutta sitä en itse kovin usein näe).

Nyt tekisi taas mieli suttauttaa itseään lisää, kun vaan sais päätettyä mitä ja minne. Suunnitelmia ja kuvahahmotelmia on useampia. Viimeksi korjauttelin yhtä vanhaa, se kun kärsi hieman vaurioita ajettuani kolarin useampi vuosi sitten. Nyt siitä tulikin taas ihan siedettävä. Kuva tuosta korjailusessiosta, hitto siitäkin on hurahtanut jo yli vuosi.

Se on tuo tatuoiminen sellasta, että siihen jää koukkuun. Ekan kuvan otin 18-vuotiaana. Sillon tatskaajana oli joku tutun-tutun-tuttu, joka väänsi kuvan puoli-ilmaiseksi, taisi maksaa 50 markkaa. Muistan kaverista sen verran, että sille oli itselle tatuoitu niskaan ristiinnaulittu Nalle Puh. Kova jätkä oli.
Tuon jälkeen on tekijät vaihdelleet ja jälki parantunut. Sisko juuri varasi itselleen ajan uutta kuvaa varten. Taidan odotella ja katsoa millaista jälkeä tulee ja varata sitten oman ajan samalle tekijälle jos jälki on hyvää. Siihen mennessä pitäis vaan päättää minkä kuvan ottaa ja mihin…

Kommentit (2)
  1. Nalle Puh, ristiinnaulittuna!!!!! Voi ei. – Nadja

  2. Metallisydän
    20.9.2009, 11:53

    Jep, se oli tosi… ööh… erikoinen tyyppi muutenkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *