Metallisydän
Metallisydän

Uusia tuulia, tulevaisuuden suunnitelmia…

Kyselin TÄÄLLÄ teiltä rakkaat lukijat, mistä aiheista haluaisitte lukea Metallisydämen blogista ja mitä kannattaisi jättää vähemmälle. Vastauksista paistoi selkeästi että nykyinen tyyli on mieleenne ja käsittelemäni asiat ja aihealueet kiinnostavat. Vastauksista nousi esille muutamia uusia ideoita joihin aion tarttua.
Haastatteluista oli pidetty ja niitä seuraa myös jatkossa. Mr. Crossfitin, Mikko Salon kanssa on jo haastattelu sovittu, saadaan hiukan lajin harrastajan näkökulmaa tähän muodikkaaseen kuntopiirijumpaan. Pari muutakin mielenkiintoista haastateltavaa on mielessä ja Metallivauvan äidin kanssa neuvottelut haastattelusta ovat lähteneet hyvin liikkeelle…

mikko-at-rogue-11

Babynurkkaus tulee jatkamaan takuuvarmaa tuoreen isän fiilistelyä vauvajuttujen parissa. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa ja vauva saattaa hyvinkin olla niistä ihmeellisin…
Treenaaminen kulkee luonnollisena osana mukana jatkossakin. Luvassa on niin esimerkkitreenejä, treenivinkkejä, erilaisia liikevariaatioita ja aloittelijan treeniopas, kuin myös toivottua juttua aerobisesta treenistä ja lihashuollosta. Miltä kuulostaisi fitness-bloggarin venyttelyopas?

20140906_125542

Lajikokeiluja toivottiin myös ja niitä lähden innolla toteuttamaan. Koskaan ei tiedä milloin iloiset jumppatytöt törmäävät vähemmän iloiseen fitness-bloggariin Zumbatunnilla tai vaikka siellä kuntopii… crossfitsalilla.
Kaikki tämä tulee tapahtumaan pilke silmäkulmassa. Maailmassa ei ole koskaan liikaa hymyä ja iloista mieltä.
 
Ja sitten arvontojen voittajiin!
Kaikkien mielipiteensä kertoneiden kesken lupasin arpoa 50 euron lahjakortin House Of Brandon -verkkokauppaan. Sen voitti itselleen nimimerkki idaelisa, laitappa mulle sähköpostia osoitteeseen jari.autere@gmail.com niin saadaan homma eteenpäin. Ja muistakaa kaikki hyödyntää Metallisydämen blogin lukijoille neuvoteltu 20% alennus House Of Brandonin verkkokaupasta koodilla METALLISYDÄN
TÄÄLLÄ puolestaan oli palkintona Braun Gruzer -partatrimmeri sille joka osasi parhaiten perustella miksi juuri hänen tulisi se voittaa. Ilmeisesti Metallisydämen blogin lukijoissa on useampiakin joiden oma parta tai puolisin parta rehottaa huolestuttavan paljon. Braun Gruzerin itselleen pokkasi kuitenkin Sanna Latvala perustelullaan: ”Mun läheinen on maannut sairaalassa nyt kohta kaksi kuukautta. Sairaalassa ei kummoista huolenpitoa naamakarvoituksesta pidetä ja kahdessa kuukaudessa tuo karvoitus on kasvanut aika hurjaksi. Läheiseni ilahtuisi varmasti kun veisin sille tämän trimmerin ja hän saisi sillä itsekin vähän siistittyä naamaa.”
Laita sinäkin Sanna yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen jari.autere@gmail.com niin saadaan palkinto matkaan ja potilaalle hymy huulille!
Niin ja kiitos kaikille kommenteista, pysykäähän mukana jatkossakin! Ja juttuideoita ja toiveita saa ehdotella jatkossakin, on mukava kirjoitella aiheista jotka lukijoita oikeasti kiinnostavat : )

Kommentit (4)

 1. Sanna Latvala

  Oi miten ihanaa! 🙂 Tästä on kyllä iloa toipilaalle. Kiitokset!

  • Metallisydän

   Toivottavasti piristää, sairaalassa makoilu ei ole herkkua…

 2. Mikko

  Koskas kyseinen haastis tulee ulos? Malttamatonta odotusta 😀

  • Metallisydän

   Niinpä… Haastattelu sovittiin ja laitoin kysymykset Mikolle mutta sen jälkeen ei Mikko ole mun viesteihin vastannut…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.