Uusia treenikamppeita vol. 1 – kengät

Jokin aika sitten kirjoittelin miten haluaisin päivittää treenivaatteita. Nyt on ensimmäinen askel otettu ja uudet treenitossut hankittu!

20131023_181639

Treenitossujen valinta ei ollut ihan yksinkertainen juttu, minulla kun oli melkoisen korkeat kriteerit uusille tossuille. Ensinnäkin niiden piti olla ohutpohjaiset, toiseksi mukavat jalkaan ja kolmanneksi hienon näköiset. Muutama vuosi sitten käytin Feelmax-tossuja jotka ovat ohutpohjaiset mutta eivät kovin mukavat saati hienot. Niistä siirryin painitossuihin, jotka olivat jo paremmat, mutta kaipasin kuitenkin vielä parempaa tuntumaa ja ohuempaa pohjaa. Olinkin innoissani löytäessäni Vivobarefoot-kenkämalliston. Ohuet pohjat, mukavat jalkaan ja hienon näköiset, juuri mitä halusinkin. Laitoin heti tossut tilaukseen eikä siinä kauaa nokka tuhissut kun postipaketti saapui.

20131023_181705 (1)

Perhanan hyvältä tuntuivat jalkaan. Pohja on ohut mutta ei ”lätyskä”, vaan kenkä tuntuu tukevalta, mukavalta ja kevyeltä. Olen töissä Lastensuojelulaitoksessa ja uskon että nämä olisivat erittäin hyvät myös työkenkinä, sen verran kevyet nämä ovat enkä usko että jalka pahemmin hikoaisi vaikka kengät olisi jalassa pitkänkin päivän.

Palataan noihin työkenkiin joskus myöhemmin, nämä tossut tulivat treenikäyttöön. Ja heti seuraavana päivänä uudet Vivobarefoot-kenkäni pääsivätkin tositestiin kun suuntasin salille jalkatreeniin.

20131024_160034

Tuntuma kyykätessä oli perhanan hyvä ja maastavedossakin jalkapohja tuntui oikein porautuvan lattiaan. En ole koskaan tykännyt lenkkareista tai muista iskuvaimennetuista tai muuten pehmustetuista paksupohjaisista kengistä treenikenkinä. Erityisesti juuri kyykyssä ja vedossa ne antavat periksi jalan alla ja saavat aikaan huteran olon. Nyt tuollaisista ei kuitenkaan ollut huolta ja tuntuma oli pirun hyvä.

20131024_151924

20131024_153545

Tykkään uusista treenitossuistani ihan perhanan paljon, ylivoimaisesti parhaat treenikengät jotka minulla on ollut. Ihan hiton hyvä ostos! Pitää harkita jos vaikka ostaisi toiset työkengiksi tai vaikka ulkoilua varten…

Niin ja näitä Vivobarefoot-kenkiä myy EBN.fi verkkokauppa. Metallisydämen blogin lukijat saavat Vivobarefoot-kengistä 15% alennusken koodilla 9WHYFD

 Voimassa rajoitetun ajan 😉

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *