Uusi artikkelisarja: Treeniohjelmat ja treenijaot

Kuntosaleilla on tänä vuonna riittänyt poikkeuksellisesti vilinää myös tammikuun jälkeen. Meneillään oleva fitness-buumi on siis tartuttanut treeni-innostuksen ihmisiin myös valtavan fitness-kisaajien määrän ulkopuolella. Samalla on näkynyt myös innostuksen varjopuoli, monella on aikalailla hakusessa mitä siellä salilla kannattaa tehdä.

Giantset

Salilla voi toki käydä ihan vaan käymisen vuoksi ja tehdä mitä milloinkin, mutta jos haluaa saada kehitystä aikaan, olisi treeneissä hyvä olla jonkinlainen punainen lanka, jokin treeniohjelma jonka mukaan treenata. Näitä erilaisia treeniohjelmia on kuitenkin valtava määrä, mistä voi tietää millaisella treeniohjelmalla kannattaa aloittaa.

Treenia

Tässä kohtaa Metallisydän päätti ojentaa auttavan kätensä ja esitellä muutamia melko yksinkertaisia, mutta toimivia treeniohjelmia, ihan ilmaiseksi. Luvassa on siis artikkelisarja, jonka jokaisessa osassa esitellään uusi, erilainen treeniohjelma. Ohjelmat ovat melko yksinkertaisia ja sellaisian hyvin erityisesti aloittelijoille sopivia, mutta kyllä pidempäänkin treenannut niistä saattaa uutta intoa treeneihinsä saada, pysykäähän siis kanavalla!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *