Ui jui jui!

Käväisimpä taas vaihteeksi leffassa ja voi jumalauta mitä siellä näinkään!

Etukäteistietojen perusteella odotin paljon Tim Burtonin ja Johnny Deppin uusimmalta tuotokselta. Voisiko jokin mennä metsään kun Burton ja Depp tekevät vampyyrileffan? Ei juuri mikään… vai voiko sittenkin?

Kun näin jokin aika sitten Dark Shadows:n trailerin, intoni lässähti. Ei saatana, komediaa! Miksi, voi miksi? En tykkää komedialeffoista juuri koskaan. Ei vaan naurata. Joissakin TV-sarjoissa on toimivaa komiikkaa, esimerkkinä Frendit, jolle jaksan nauraa kerrasta toiseen. Leffoissa homma saadaan useimmiten pilattua jotenkin. Ei ole montaa komedialeffaa josta olisin tykännyt, siksipä odotukset myös tätä Burtonin uutta KOMEDIA-leffaa kohtaan olivat lopulta aika matalat.

Niinpä elokuva yllättikin minut lopulta positiivisesti. Joo, se oli komediallinen, mutta se toimi. Viihdyin teatterissa mainiosti. Toki tunnelmaa hekensi samalla penkkirivillä istuva teinityttö jonka oli pakko kommentoida elokuvaa jatkuvasti kaverilleen ja hihitellä typerää teinihihitystä lähes koko ajan. Jos haluat kommentoida katsomaasi elokuvaa jatkuvasti ääneen, katso elokuvasi kotona!


Parasta antia tällä leffareissulla oli kuitenkin ennen elokuvaa näytetyt trailerit.

Ensimmäisenä Prometheus.

 

Ai että odotan tuota elokuvaa, sen synkkyyttä ja ensimmäisen Alien-leffan kaltaista tunnelmaa… Eipä onneksi tarvitse odottaa enää kauaa!

Vielä enemmän odotan Christopher Nolanin uutta Batman-leffaa Dark Knight Rises.

 

Miten sitä oikein malttaa odottaa heinäkuuhun asti…

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *