Tyylikäs, persoonallinen ja erottuva – Aarni Wood

(Yhteistyössä Aarni Wood)
Haluatko kuulua massaan? Olla samanlainen kuin kaikki muutkin? Jos vastasit kyllä, kannattaa skipata tämänkertainen blogiteksti. Jos taas olet etsinyt pukeutumiseesi jotain tyylikästä, persoonallista ja erottuvaa, kannattaa lukea eteenpäin…

Aarni wood (7)

Netissä surffaillessani satuin osumaan Aarni Woodin nettisivuille ja ihastuin ideaan heti. Puinen rannekello, ihan mahtava idea! Miksi kellon pitäisi aina olla perinteinen ja tylsä, metallinen tai nahkainen, kun se voi olla tyylikäs ja näyttävä, puisena? Halusin ehdottomasti päästä testaamaan miltä puinen rannekello näyttää luonnossa ja tuntuu ranteessa. Onneksi Aarni Woodilla oltiin innolla mukana kun kysyin mahdollisuutta päästä testaamaan heidän tuotteitaan, eikä aikaakaan kun postiluukusta jo kolahti paketti, joka sisälsi sekä kellon että aurinkolasit.

Aarni wood (2)

Lähdetään liikkeelle kellosta. Ensinnäkin kellon muotoilu on mielestäni törkeän hieno, perinteisestä metallirannekkeisesta rannekellosta inspiraationsa saanut, mutta puinen. Kevyt ranteessa eikä hiosta. Koneistona laadukas Citizen Miyota kvartsikoneisto ja runko sekä ranneke värjäämätöntä, kulutusta kestävää ruusupuuta.

Aarni wood (6)

Kello toimitetaan hienossa, luonnollisesti puisessa, kotelossa joka tekee kokonaisuudesta erinomaisen esimerkiksi korkealaatuiseksi, persoonalliseksi lahjaksi, joka varmasti erottuu edukseen missä tahansa lahjapöydässä.

Aarni wood (1)

Entäs aurinkolasit sitten? No sama homma niiden kanssa, puu kehysten materiaalina on mukava, lämmin ja kevyt. Linsseissä on 100% UVA ja UVB suojaus ja kehykset on valmistettu värjäämättömästä korkealaatuisesta eebenpuusta.

Aarni wood (5)

Ja kuten kellot, myös aurinkolasit toimitetaan tyyliin sopivassa puisessa kotelossa.

Aarni wood (3)

Olen koko ideasta ihan pähkinöinä, harvoin törmää näin persoonalliseen ideaan joka jopa oikeasti toimii!

Kannattaa käydä tsekkaamassa muutkin Aarni Woodin kello- ja aurinkolasimallit yrityksen kotisivuilta! Metallisydämen blogin lukijana saat vielä 10% alennuksen kaikista malleista koodilla METALLI10

Kommentit (4)
 1. Mielettömän upeita kelloja on kieltämättä! Eikö ranneke paina esim tietokoneella ollessa – ranneke näyttää melko paksulta kuitenkin?

  1. On todella tyylikkään näköisiä tuotteita! Nämä lähtevät ehdottomasti pukinkonttiin ja omalle toivomuslistalle!

 2. Olipas hauska lukea täysin erilainen esittely samasta firmasta, josta itsekin tänään blogissani kerroin. Mielestäni kertoo jo paljon yrityksestäkin, että näinkin erilaiset ihmiset/bloggaajat ovat mieltyneet heidän tuotteisiinsa! Aika mahtavaa.
  http://so-restless.blogspot.fi/2015/07/aarniwood-kun-maailma-on-rakennettu.html

  1. Kannattaisiko ensin tutkia yrityksen ja tuotteen taustat tarkemmin, ennen kuin alkaa niistä hehkuttamaan koko kansalle? Aarnihan tilaa kellot kiinasta 10 eurolla, painaa niihin omat logot jonka jälkeen hintalapuksi 200 euroa. Epäeettistä tuotteiden viherpesua mielestäni, tosin tässä tapauksessa sitä voidaan kutsua sinivalkopesuksi, aarni nimittäin kehtaa mainostaa kellojaan ”skandinaavisella / suomalaisella muotoilulla” omassa adwords kampanjassaan.
   https://www.alibaba.com/product-detail/100-natural-handmade-bamboo-watch-vogue_60724316983.html?spm=a2700.7724838.2017115.433.6f005e8666IlaC

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *