Treenitietopankki – treeniohjelmia, treeniohjeita, lihashuoltoa…

Vuosi on vaihtunut ja kuntosalit pullistelevat taas uusista innokkaista treenaajista ja vanhoista taas uuden alun myötä salille palanneista treenaajista. Harmittavan usein tuo vuoden alun treeni-into laantuu ennen kevättä ja hyvin alkanut kunnonkohotus tai uusi elämäntapa hiipuu ja vaipuu unholaan. Päätin kantaa korteni kekoon ja tarjota alkuvuoden aikana kattavan paketin erilaisia treeniohjelmia, treeniohjeita ja muuta kuntoiluinnostusta ylläpitävää materiaalia ihan ilmaiseksi kaikkien vapaaseen käyttöön. Olkaa hyvät, tästä alkaa Metallisydämen Treenitietopankki!

Treenitietopankki

treenitietopankki

Tulen alkuvuoden aikana julkaisemaan blogissa säännöllisesti viikoittain uusia treeniohjelmia, treeniohjeita, lihashuolto-ohjeita jne. jotka kerään yhdeksi isoksi treenitietopankiksi, joka löytyy blogin ylävalikosta (yllätys, yllätys) nimellä Treenitietopankki. Ohjelmat, ohjeet ym. löytyvät sieltä aina sitä mukaa kun niitä blogissa julkaisen.

Treenitietopankki (ja löytyy tietokonetta käyttäessä täältä
Mobiilissa Treenitietopankki (ja muut valikot) löytyvät täältä

Pyörää ei ole keksitty uudelleen, ei myöskään näitä materiaaleja. Osa näistä on julkaistu viime vuosina myynnissä olleissa Kuntokalentereissa, osa on ollut myynnissä myös täällä blogissa vuosi sitten ja joitakin juttuja olen varmasti julkaissut aiemmin blogissakin. Tällä kertaa ohjelmat eivät maksa mitään, vaan ne ovat kaikkien vapaasti käytettävissä.

Ohjelmat sopivat kaikille salitreenaajille aloittelijasta kokeneempaan treenaajaan. Mukana on perinteistä yksijakoista treeniohjelmaa, spesifimpää monijakoista ohjelmaa ja kaikenlaista muuta kivaa. Kaikki liikkeet ja ohjeet on selkeästi selitetty sanoin ja kuvin – ja aina jos tulee jotain kysyttävää, voi tarkentavia kysymyksiä esittää kyseisen postauksen kommentti-osiossa, mihin sitten vastailen parhaan kykyni mukaan.

Tervetuloa treenaamaan Metallisydämen kanssa!

Huomenna se sitten alkaa kun julkaisen ensimmäisen treeniohjelman. Tsemppiä ja treeni-intoa kaikille!

P.S. Jos treenipaikka on vielä hakusessa tai haluat uutta motivaatiota treeneihin, uskallan jo useamman vuoden kokemuksella lämpimästi suositella Porissa WellGo Training Center:iä, joka tarjoaa loistavat puitteet treenaamiseen. Nähdään WellGo:lla!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *