Treeniä Porin kuntotornissa

Viime viikolla kävin treenaamassa yhteistreenin Pakkotoistolla nimimerkillä Jerico kirjoittelevan punttikarjun kanssa. Treeni sovittiin Jericon kotisalille Porin Kuntotorniin.

Etukäteen sovittiin että treenataan olkapäät ja hauikset ja niin myös tehtiin. Kunnon lämmittelyjen jälkeen (molemmilla olkapäät melko herkät kipeytymään…) aloitettiin treeni käsipaino-pystypunnerruksella istuen. Taidettiin tehdä kolme kovaa työsarjaa. Omien sarjojeni pituus oli siinä 5-6 toistoa, Jericolla sarjat olivat pidempiä. Käsipainot Kuntotornissa loppuvat 40 kiloon, mutta tällä kertaa nuo nelikymppiset olivat tarpeeksi.
Seuraavana liikkeenä oli vipunostot, itse pyrin tässäkin liikkeessä tekemään lyhyitä 5-7 toiston sarjoja.
Ensin Jericon taidonnäyte:

Ja sitten omani:

Vipareita sivuolkapäille tehtiin neljä kovaa sarjaa, jonka jälkeen vielä takaolkapäille kolme kovaa sarjaa. Jo alkoi polttelemaan…

Vipunostojen jälkeen viimeisteltiin olkapäät vielä parilla kovalla sarjalla pystypunnerrusta tangolla seisten. Liike tehtiin niin, että tanko laskettiin rinnalle asti, pysäytettiin ja lähdettiin nostamaan ns. kuolleesta tilasta, siis ilman liike-energiaa. Raskasta mutta tehokasta.

Väliin käytiin veivaamassa muutama sarja vatsoja ja sitten siirryttiin hauistreeniin. Hauistreeni aloitettiin perinteisellä hauiskäännöllä suoralla tangolla seisten. Kolme kovaa sarjaa ja seuraavaan liikkeeseen. Seuraavana tehtiin tuettua hauiskääntöä scott-penkissä. Siinä saikin todella hyvän tuntuman hauikseen.

Hauistreenin viimeinen liike oli hammer-kääntö käsipainoilla. Treeni viimeisteltiin vielä rannerullauksella. Sen jälkeen oli käpälät melkoisen tukossa.

Mukava oli treenailla ja jutella kaikenlaista treeniin liittyvää ja liittymätöntä. Seuraavalla kerralla onkin sitten Jericon vuoro tulla Ulvilaan, Metallisydämen kotisalille…

Sitten muihin asioihin, nimittäin on aika ilmoittaa askelmittarin uusi omistaja! TÄÄLLÄ oli raporttia Metallisydämen lomapäivän tallusteluista ja kilpailu muille blogin pitäjille. Kilpailun palkintona oli tuo Sampen blogista voittamani askelmittari.

Kun en parempaakaan aihetta kilpailulle keksinyt, arvuuttelin hyllystä löytyvien DVD-leffojen määrää. Oikea määrä on tilastoni mukaan tällä hetkellä 654, joten lähimmäksi oikeaa osui Dexteri arvauksellaan 697.

Laitappa siis Dexteri osoitetietosi sähköpostiin jari.autere @ gmail.com (poista välilyönnit) niin laitan askelmittarin tulemaan postitse ja jäämme kaikki jännityksellä odottamaan paljonko sinulla askelia kertyy 🙂

Kommentit (3)
  1. Jee! 😀 Kieltämättä vähän hirvittää se tuleva summa joka lupauduin tulevasta mittarista julkasemaan.. Kaikki näkee kuinka paha lorvailija todellisuudessa olen!

  2. Jasså, vai on Make ryhtynyt pettäjämieheksi! Pitääkin soittaa heti sille ja haukkua se pystyyn, kun kehtaa treenailla muidenkin kuin meidän kanssa. Grr. :DDDJa Rudikin näköjäs päässyt kuvaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *