Treeniä Oulussa

Tuossa edellisessä kirjoituksessa kirjoittelin tuosta viime viikon Oulun reissusta yleisesti, nyt seuraa treenijuttua kyseiseltä reissulta.

Ensimmäinen treeni käytiin vetämässä Oulun Pyrinnön urheilutalolla. Olihan se tiedossa ettei noilta urheilutalojen saleilta voi kauheasti odottaa, mutta kyllä silti hiukan järkytyin… Smith-laite ei ollut pultattu ollenkaan lattiaan kiinni ja se meinasi kaatua kokonaan niskaan kun sillä lämmittelin. Päätin siis jättää smithin pois ohjelmasta… Muutenkin sali oli kovin sekainen, mutta kyllähän siellä treenin sai vedettyä.

Minulla oli vuorossa rinta-ojentaja treeni ja treenikierto oli siinä vaiheessa että sisällytin treeniin erilaisia tehokeinoja kuten pudotussarjoja, supersarjoja jne. siis sen minkä tuolla niitä pystyi tekemään…

Liikkeinä oli vinopenkki-tasapenkki supersarjoina sekä rintalaite pudotussarjoina rinnalle. Ojentajaa rankaisin dippi-ranskalainen punnerrus supersarjoilla sekä köysiojentaja ylätaljassa pudotussarjoilla.

Kierrellessäni kaupungilla törmäsin (en kirjaimellisesti…) sellaiseen oveen jossa luki Easy Gym ja päätin käydä kurkkaamassa mitä oven takaa löytyy.

Sieltähän paljastui ihan mukava pieni kuntosali, jonne pääsee sisään joka päivä 6-22 laittamalla 5 euroa kolikkoina automaattiin joka päästää sitten portista sisään. Kätevää. Kävin tsekkaamassa salin sisältä ja päätin että tuonne urheilutalolle minua ei enää saa. Reissun toisen treenin päätin siis mennä vetämään tuonne Easy Gymille.

Minulla vuorossa oli selkätreeni ja edelleen käytössä erikoistekniikat.

Aloitin treenin leuanvedolla, josta siirryin suoraan ilman taukoa ylätaljaan. Kolme sarjaa ja seuraavaan liikkeeseen.

Seuraavaksi kulmasoutua. Tein kulmasoudun ensin laitteessa, josta siirryin ilman taukoa suoraan levytangolle. Levytankoon laitoin melko vähän painoja jolloin sarjoista tuli melko pitkiä. Näin sain selkään oikein kunnon polton (ja hien lentämään oikein kunnolla…) Taas kolme sarjaa ja seuraavaan liikkeeseen.

Loppuun vielä muutama sarja yhden käden soutua laitteessa pudotuksilla ja selkä oli valmis.

Onnistuneen treenin lopuksi piti sitten ottaa pari poseerauskuvaa…

Kommentit (6)
  1. En kannata! Meikänkin pitää josssain tehhä reenirahani \o/

  2. Metallisydän
    14.8.2010, 17:47

    No sä olisit tietysti töissä siinä baarin tilalle pykätyssä kuntosalissa/jumppasalissa/kahvilassa/lounasravintolassa/urheiluvälineliikkeessä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *